reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam Kochane Moje :happy:
Ja właśnie po obiadku (pierożki ruskie), na które mi same smaku ostatnio narobiłyście:-) Nie dawno wróciłam z Ikei z Miśkiem, kupiliśmy kołderkę i kocyk dla Wojtusia taki zielony fajniutki:happy:
A poza tym byliśmy z piesiem u weterynarza pobrać krew bo może być chory:-( Biduś ma straszne przebarwienia i łysieje na grzbiecie i jajeczkach:-( Do tego jedno jąderko ma większe od drugiego. Czekamy na wyniki badań, będą dziś wieczorem albo jutro rano. Ma już 13 lat ale mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i tak też staram się myśleć:happy:

Przepraszam, że nie nadrabiam ale kładę się troszkę tylko obrusik przeprasuję.
Pozdrawiam Was Wszystkie gorąco.

reklama
Jolek olej podłogi jutro też jest dzień, a chłopaki tak gorący ale ten grill to była ich próba wymigania się od ubierania choinki, no ale im nie wyszło bo jak tylko się najadłam to zagoniłam ich z powrotem do niej.
Miśka trzymam kciuki za piesia

Styna podłogi M zrobi bo właśnie do domu wrócił a już mi przez telefon mówił,że mam już nic nie ruszać
Ale Ty wredna jesteś, żarełko Ci zrobili a Ty ich ganiałaś :-p:-)

Misia oby z pieskiem było wszystko dobrze. Trzymam &&&&&&&&&&&

Styna na razie nie. W sumie chodzi do ojca tego kolesia co go ostatnio wyje***, ale jak długo to potrwa?????? Szukamy cały czas a tu na razie łazi żeby cokolwiek zarobić.

jolek - a zaplacil wam ten oszust przynajmniej? czy dalej sie nie wyjasnilo? nie wiem czy pisalas, moze przez przypadek ominelam ta wiadomosc.

a co do wynalazkow to chyba mi nie powiecie ze nie chcialybyscie miec takiego mopa??:-D:-D

reklama
ccc_awfulrelative_com.jpeg

Ktoś chce ponarzekać??? Dziewczyna w ciąży z 8-raczkami!!!!:szok:

Do góry