reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jestem dzięki za słowa otuchy to naprawdę dużo dla mnie znaczy zaraz opiszę co i jak ja odpowiednim temacie, bo nie chcę się Kamci narazić.

reklama
dziewczyny prosze wyślijcie mi prv bo później musze na forum szukać na każdej stronie innej majówki...
i nie ma się co dziwić że nie wszytsko dopisuję....:sorry:

lecę , bo muszę w urzędzie złożyć podpis...
no i sprzątanko bo źle się od rana czułam , i pół dnia przeleżałam w łóżku:confused2:

Ja właśnie wróciłam z ogródka, chyba was wkurzę ale muszę to powiedzieć WIOSNA JEST. Mamy 16 stopni słoneczko ślicznie świeci, kwiatki kwitną i wieje taki delikatny ciepły wiosenny wietrzyk, więc postanowiłam skorzystać puki się da, i kawkę na ogródku wypiłam.

No pieknie ;P Ja tu jjuz sie nie moge doczekac chociaz lekkiego ocieplenia A ty piszesz ze kawke w ogrodka pijesz;P Ja juz od grudnia marze o grilu a ta zima wciaz jest;/;P

Styna nie gadamy z Tobą jak masz wiosnę u siebie i nie chcesz się podzielić :-D
Żartuję oczywiście, to już wiemy gdzie te ciepelko przetrzymują :-)

No pieknie ;P Ja tu jjuz sie nie moge doczekac chociaz lekkiego ocieplenia A ty piszesz ze kawke w ogrodka pijesz;P Ja juz od grudnia marze o grilu a ta zima wciaz jest;/;P
Mojego P i jego brata też na grilla w grudniu wzięło, a to niby ja w ciąży jestem. I tak ich smaki się skończyły 23.12.2010
DSC01667.jpg

A jak skończyli to im powiedziałam że grilla mamy w piekarniku, żebyście widziały ich miny. A co do grilla w zimę ja kilka lat temu z siostrą rozwiązałyśmy ten problem i moim rodzicom na gwiazdkę sprezentowałyśmy grilla elektrycznego, świetna sprawa, i nie ma dymu z tego.

Dobra nie będę świnia i trochę się z wami tą moją wiosną podzielę 24022011045.jpg

Ostatnia edycja:
wyobraziłam sobie jak teraz wychodzę na taras i siadam w fotelu z kawką:-D i po pół godzinie muszą mnie odkuwać zamarźniętą z fotela:-D:-D

styna elektryczny grill może i fajny, ale nie ma tej całej atmosfery...A na fotce którą wkleiłaś niewątpliwie jest:tak:

Ostatnia edycja:
dziewczyny prosze wyślijcie mi prv bo później musze na forum szukać na każdej stronie innej majówki...
i nie ma się co dziwić że nie wszytsko dopisuję....:sorry:

lecę , bo muszę w urzędzie złożyć podpis...
no i sprzątanko bo źle się od rana czułam , i pół dnia przeleżałam w łóżku:confused2:

Kamcia - ja wysłałam Ci na priva wiadomość 3.02, teraz wysłałam Ci ponownie dopisz nas proszę :tak:

Życze lepszego samopoczucia :-)

wyobraziłam sobie jak teraz wychodzę na taras i siadam w fotelu z kawką:-D i po pół godzinie muszą mnie odkuwać zamarźniętą z fotela:-D:-D

styna elektryczny grill może i fajny, ale nie ma tej całej atmosfery...A na fotce którą wkleiłaś niewątpliwie jest:tak:
Oj tak jest atmosfera tylko chłopaki krzyczeli na mnie jak robiłam zdjęcie aby szybciej bo im zimno a ja się tak z nich śmiałam że nie umiałam prosto aparatu utrzymać.

Ale muszę sę wam przyznać jak tak piłam tą kawkę to sobie uświadomiłam że już niedługo tak będę z moją Nadią siedzieć, i się wystraszyłam bo to znaczy że muszę ją pierwszo urodzić.

Ostatnia edycja:
reklama
Styna gorących masz chłopaków w domu :):) a wiosny faktycznie Ci zazdroszczę.

Kurde ogarnęłam trochę mieszkanie i słabo mi się zrobiło i brzuch mi stwardniał :( a zostały mi jeszcze podłogi do odkurzenia i umycia...

Do góry