reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziewczyny prosze wyślijcie mi prv bo później musze na forum szukać na każdej stronie innej majówki...
i nie ma się co dziwić że nie wszytsko dopisuję....
lecę , bo muszę w urzędzie złożyć podpis...
no i sprzątanko bo źle się od rana czułam , i pół dnia przeleżałam w łóżku
Ja właśnie wróciłam z ogródka, chyba was wkurzę ale muszę to powiedzieć WIOSNA JEST. Mamy 16 stopni słoneczko ślicznie świeci, kwiatki kwitną i wieje taki delikatny ciepły wiosenny wietrzyk, więc postanowiłam skorzystać puki się da, i kawkę na ogródku wypiłam.
karolq8
Fanka BB :)
No pieknie ;P Ja tu jjuz sie nie moge doczekac chociaz lekkiego ocieplenia A ty piszesz ze kawke w ogrodka pijesz;P Ja juz od grudnia marze o grilu a ta zima wciaz jest;/;P
Mojego P i jego brata też na grilla w grudniu wzięło, a to niby ja w ciąży jestem. I tak ich smaki się skończyły 23.12.2010No pieknie ;P Ja tu jjuz sie nie moge doczekac chociaz lekkiego ocieplenia A ty piszesz ze kawke w ogrodka pijesz;P Ja juz od grudnia marze o grilu a ta zima wciaz jest;/;P
A jak skończyli to im powiedziałam że grilla mamy w piekarniku, żebyście widziały ich miny. A co do grilla w zimę ja kilka lat temu z siostrą rozwiązałyśmy ten problem i moim rodzicom na gwiazdkę sprezentowałyśmy grilla elektrycznego, świetna sprawa, i nie ma dymu z tego.
Dobra nie będę świnia i trochę się z wami tą moją wiosną podzielę
Ostatnia edycja:
wyobraziłam sobie jak teraz wychodzę na taras i siadam w fotelu z kawką i po pół godzinie muszą mnie odkuwać zamarźniętą z fotela
styna elektryczny grill może i fajny, ale nie ma tej całej atmosfery...A na fotce którą wkleiłaś niewątpliwie jest
styna elektryczny grill może i fajny, ale nie ma tej całej atmosfery...A na fotce którą wkleiłaś niewątpliwie jest
Ostatnia edycja:
dziewczyny prosze wyślijcie mi prv bo później musze na forum szukać na każdej stronie innej majówki...
Kamcia - ja wysłałam Ci na priva wiadomość 3.02, teraz wysłałam Ci ponownie dopisz nas proszę
Życze lepszego samopoczucia :-)
Oj tak jest atmosfera tylko chłopaki krzyczeli na mnie jak robiłam zdjęcie aby szybciej bo im zimno a ja się tak z nich śmiałam że nie umiałam prosto aparatu utrzymać.wyobraziłam sobie jak teraz wychodzę na taras i siadam w fotelu z kawką i po pół godzinie muszą mnie odkuwać zamarźniętą z fotela
Ale muszę sę wam przyznać jak tak piłam tą kawkę to sobie uświadomiłam że już niedługo tak będę z moją Nadią siedzieć, i się wystraszyłam bo to znaczy że muszę ją pierwszo urodzić.
Ostatnia edycja:
reklama