reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kamcia, idź do innego lekarza. Tutaj co prawda co lekarz to też inne leczenie, ale zawsze lepiej posłuchać innych. Z tego co piszesz jak Cię potraktowali, to mnie 100 razy lepiej traktują z psem u weterynarza. Dziś byłam i przejmował się bardziej niż ja i pielęgniarka też. Tuliła ją i mówiła, że to ostatni zastrzyk i że wszystko będzie dobrze - jak do człowieka. Ale mi było miło, że taka opieka.

reklama
Witam Was.
Dziewczyny trzymajcie kciuki, zaraz idę na dodatkową wizytę do położnej sprawdzić malutką, bo chyba mam więcej tego przeklętego białka opuchlizna się powiększa i mała jakby się mniej ruszała. Wciąż czuję że się rusza ale dużo mniej. Cholerka ale się boję.

Witam Was kochane :-)

Przepraszam wczoraj nie zaglądałam bo brakło czasu :-p poszliśmy z Szymkiem do babci i już jak mieliśmy wychodzić przyjechała moja siostra z rodzinką tak więc zostaliśmy dłużej :-);-) Potem zawitali jeszcze do Nas na chwilkę a potem padnięta byłam to oglądałam filmy w cieplutkim łóżeczku.

Styna- trzymam kciuki! Będzie dobrze :*
Kamcia- to naprawdę aż żal słów do tych Waszych lekarzy :sorry: ale ja nadal trzymam kciuki na pewno będzie dobrze i oby udało Ci się dostać do PL lekarza :tak:

styna - wszystko będzie dobrze, na pewno! trzymam kciuki

kamcia - dziękuję za umieszczenie nas w "fasolkach" teraz już wiemy że to na pewno Hubert (25maj), fajnie było by gdybyś mogła to zmienić :)

Kamcia....tyle się narzeka na polskich lekarzy w Polsce a okazuje się, że wcale nie sa tacy najgorsi ;-) być może własnie ci najlepsi wyemigrowali do innych krajów EU ;-) mam nadzieję, że uda sie dokładnie zdiagnozowac Vi i nie bedzie to nic powaznego!!!

Styna.....powodzenia, wszystko będzie dobrze!!! trzymam kciuki!!!!

Styna trzymam kciuki żeby wszystko było ok, daj znać po wizycie!!

A ja z samego rana już tyle spraw załatwiłam, najpierw musiałam wysłać fax do szwagierki do Niemiec, potem wysłałam paczkę z dekoderem do mojego M. żeby mógł oglądać polską telewizję, a na koniec byłam w Urzędzie Skarbowym złożyć koledze wniosek. Trochę mi się zeszło i już nie mam zamiaru nigdzie dzisiaj wychodzić w ten mróz. A teraz sobie odpoczywamy.
Pozdrawiam

Styna wszystko na pewno z małą wszystko dobrze:) trzymam &&&&&&&&&

Futrzaczku nie tłumacz się :-p ważne,że dziś zawitałaś

Alex podziwiam Cię... ja tam jakoś nie mam odwagi wystawić nosa z domu :(

Witam się :-)

Wstyd się przyznać, ale dopiero śniadanie zjadłam. Nie powiem do której gniłam w łóżku :zawstydzona/y: Ale nie zgniłam jeszcze do końca, wszystko jest na swoim miejscu :-p

Styna daj znać co po wizycie, mniejsza liczba ruchów może wynikać z rozmiaru dziecka, nasze maluchy będą ruszać się coraz mniej z każdym tygodniem, ale faktycznie lepiej to sprawdzić, szczególnie przy opuchliźnie.

styna, trzymam kciuki aby było ok!!

byłam rano na badaniach- mocz i morfologia, potem szybkie zakupy, przyjechałam a tu mąż znów doszedł do wniosku, ze posiedzimy razem dzisiaj, bo popracuje w domu.Więc z tej radości głowa mnie rozbolała:-D muszę sie położyć, tylko żebym wstała na wizytę u gin na 19:-D

reklama
Styna trzymam kciukasy żeby było wszystko dobrze.

Hope ja też jestem zgniłek... :)

Zaraz uciekam pomóc znajomemu przy tym moim akwa ale jeszcze mnie coś miłego czeka bo mam do rozpakowania paczkę, kurier był :D:D:D

Do góry