reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jole problem jest że zima to nie najlepszy okres na szukanie pracy ale już za niedługo wiosna i wszystko się ruszy, musicie to przetrwać.
Agaf chciałabym wiedzieć jakiego kremu na rozstępy ona używała aby go nigdy nie kupić

reklama
Kamcia - ja wysłałam Ci na priva wiadomość 3.02, teraz wysłałam Ci ponownie dopisz nas proszę :tak:

Życze lepszego samopoczucia :-)
to wybacz ale nie miałam tego prv:-(
już Ci zresztą napisałam..
ale teraz dopiszę:tak:

Ktoś chce ponarzekać??? Dziewczyna w ciąży z 8-raczkami!!!!:szok:

widziałam to kiedyś , chyba na początku ciąży z Vi.. jeszcze mi D pokazał ją bokiem , to chyba irlandka była bo włańie była u nas w irlandzkiej gazecie , i stała bokiem , i specjalnie mi zrobił zdjęcie żeby pokazać... norlamlnie bania jak ta lala...

ale mi się marzy ciąża bliźniacza, albo trojaczki... ahhhh fajnie by było:tak: :-D

a te idiotyczne gadżety sa naprawdę idiotyczne;-)
aż żal oglądać...

a u nas dzisiaj też wiosennie, byliśmy na spacerku z małą i skoczyliśmy na osiołki:-D
późńiej wam wstawię foteczkę jak zgram z aparatu:tak:

Ostatnia edycja:
Agaf aż mi się niedobrze zrobiło jak zobaczyłam to zdjęcie.

Styna wiem,że to kijowy okres do szukania pracy :(

nie ma sie co dziwic ze ma rozstepy, my nosimy w sobie po jednym dziecku i tez sie czasami pojawiaja a ona 8 dzieci :szok::szok::szok:
aa...i ona jest z USA.

Jolek - nie boicie sie ze z jego ojcem bedzie podobnie??

No co Wy przecież ni które te wynalazki bardzo praktyczne ;-):-D

a ta kobieta wow ! a ciekawe swoją drogą jak tam te jej dzieciaczki się mają :tak:

No co Wy przecież ni które te wynalazki bardzo praktyczne ;-):-D

taaaa zwłaszcza ta rurka co się dziecku w tyłek wkłada żeby sobie bąka pusciło:sorry::no:

a ja jak rozozyłam łózeczko to mała normalnie się rozszalała zaczęłą w nim skakac i spać nie chciała... pościeliłam jej tamto i podałam mleczko , wypiła i wyszła:-D
musiałam leżeć z nią 30 in a ona cały czas wołała "mama mama mama mama" aż zasnęła.. ufff
a mąż zrobił wyjazd do kumpli na mecz...
więc mam chwilę spokoju:-D

Jolek - nie boicie sie ze z jego ojcem bedzie podobnie??
Sylwia boimy się,ale jak nie ma roboty to M gdzieś musi robić. Jak go w konia zrobi to automatem jeden i drugi będą mieli wszystkie możliwe kontrole ( zresztą i tak będą mieli,ale to dopiero jak M inną robotę znajdzie ). Mam nadzieję,że dobrze będzie!!!!!!!

Spadam spać. Od popołudnia się źle czuje :( Brzuch pobolewa, do tego żołądek i mam jakieś zawroty głowy. Miałam iść jutro na glukozę ale jak tak dalej będzie to nie pójdę, bo M nie będzie a mnie czeka spacer i boje się że po glukozie i w dodatku na czczo może być kiepsko. DOBRANOC BABECZKI:*

Ostatnia edycja:
reklama
To najgorsza dolegliwość w ciąży jaką mam! :angry::wściekła/y: bleee

Oki laseczki uciekamy spać , przed chwilką mój mąż siedział na kompie bo wyznaczał dla Nas na jutro trasę bo musimy pozałatwiać trochę spraw i wyszło Nam prawie 500km więc trzymajcie za Nas kciuki za pomyślną podróż! :tak:

Buziaki i do soboty! :-)

Do góry