reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie :-)

Zazdroszczę Wam czworonożnych pupili, są super. Ja lubie psy i koty, mój tylko psy. A na psa póki co nie mamy warunków, więc kolejny członek rodziny przed nami :-)
Nie rozumiem jak ktoś pozbywa się z domu zwierzaka, bo dziecko się pojawia. Czasami też zaczynają jakieś dziwne jazdy jak trzymanie gdzieś zwierzaka w zamknięciu np. komórka, kibel :szok: Szkoda gadać...

Też się nie mogę już doczekać maja, z jednej strony radość z drugiej strach. Zaczęłam czytać opowieści z porodówek, łzy same lecą...

Życzę dużo słonca i ciepła :-)

reklama
No mi zostalo 69 dni heh Dziecko o tydzien starsze wg usg. Siostra rodzila w 37 tc moja mama kazde z nas wczesniej niewiem czy to jest dziedziczne ale wiem ze niechce czekac powyzej 40tc:p Jestem panikara i strasznie niecierpliwa. Moj M nie bedzie mogl ze mna wytrzymac bo ciagle bede myslala ze rodze;P

Muszę się pochwalić, że dzisiaj zaczynam 30 tydzień :-) Coraz bliżej ten wyczekiwany przeze mnie maj. Z tej okazji kupiłam sobie bluzeczkę, bo w brzuchu przybieram bardzo szybko i już większość bluzek ciasnych. Co do porodu to mam przeczucie, że Laurka się szybciej urodzi, zobaczymy co lekarz powie na najbliższym USG(17 marca). :-)

hej właśnie wyszłam od lekarza....:wściekła/y:
czekałam w poczekalni od 10 rano już...

i wiecie co....
spojrzał na cipuszkę i powiedział ze wszystko ok :wściekła/y:
powiedział ze jest bardzo zdrowa i nie dał zadnego kremu
a mówiłam mun ze wczęsniej miała normalnie wszytsko a teraz ma tak jak ma.. ale wg niego jest wszystko ok:no:

musimy się umówić do pl lekarza...może ten będzie normalniejszy i zobaczy małą dokładnie...

zaraz nadrobię wszytsko tylko dam małej obiadek

Kamcia to super lekarz!!!!!!! Idź do tego polskiego lekarza. Lepiej niech Vi dwóch obejrzy i będziesz spokojniejsza

No dokladnie Kamcia dziwny ten lekarz, tylko się nadaremno naczekałyście a i tak nic się nie wyjaśniło

Mam nadzieję że się Poziomka nie pogniewa na mnie, ale chciałam dać tylko znak że wyszła ze szpitala i właśnie do domku wraca :)

To super, że Poziomki wraca do domku:)
Kamcia idź lepiej jeszcze do Pl lekarza, co dwie głowy to nie jedna.
Hope psianka słodka, tylko się zakochać można:)

reklama
ojej ... faktycznie dziewuszka z kwietniówek urodziła w 31 tc ... zdrówka dla nich.
Ja tez dombar czytam te opowieści i za każdym razem się wzruszam :) to takie dziwne uczucie, bo z jednej strony bardzo sie boje, ale z drugiej rownie bardzo chciałabym być juz na porodówce ..., oczywiście w maju, nie teraz...za wcześnie jeszcze.
:szok:to tak jakbym ja rodziła właśnie w teraz... czujecie to....:rolleyes2:
Kurcze a ciekawe jak to ze mną będzie bo ja termin na początek maja mam.Ciąża niby tylko parę dni starsza. Moja siostra pierwszego syna urodziła dwa tygodnie przed terminem, drugiego jakoś tak bardziej w terminie. Druga siorka urodziła dwa dni przed terminem. Ciekawe jak to ze mną będzie. Muszę się mamy zapytać przy okazji jak nas rodziła przed czy po terminie.

kochana to różnie bywa..
ja miałam ciążę starszą o 10 dni miałam termin na 13 listopada
a powiedzieli ze urodzę 3 listopada...
a tak naprawdę urodziłam 24 bo mała nie chciała wyjść
mimo ze robiłam już wszytsko... chodziłam na całodniowe spacery, piłam herbatę z liści malin(zalecaną oczywiście)
itp ... i nic...:sorry:
a ile się strachu najadłam jak to się od tego 3 już wyczekałam ... to prawiecały miesiąc...

więc możesz yrodzić przed terminem , ale możesz i długo po;-)

ciesze się że poziomeczka już wychodzi... no to tak jak chciała:tak:

a co do lekarza pl to napewno pojadę bo dla mnie to nie jest ok skoro tak nie miałą wcześniej:no:
i napewno dam to do sprawdzenia:tak:
mam nadzieję że jeszcze w tym tygodniu bedzie przyjmował...

Do góry