reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się i ja mroźno. Jak na mnie to wczesna pora a ja już po śniadaniu nawet. Herbatkę dopijam i wio do roboty bo dzisiaj mam wielki dzień przeprowadzki akwarium :D Zaraz zabieram się za mycie tej kobyły.

Moje kilogramowe szczęście faktycznie od wczoraj główką w dół i moja wątroba już powoli ma dość tych słodkich stópeczek...

Miłego dzionka życzę.

reklama
No Marzenka to już robisz miejsce dla małego..pewnie się cieszysz :-)

Widziałyście,że się już listopad 2011 pojawił na forum:szok:

Ostatnia edycja:
Witajcie

Hope - przecudny ten psiaczek

bra - my ten sam termin mamy, co do dnia :-)

zostało mi 90dni :szok: a pokój Huberta jeszcze nie skończony, brak łóżeczka, a wyprawka... :-(

Cieszę się. Jeszcze muszę mojego A zmolestować żeby mi przywiózł moje wielkie pudło z IKEI z ciuszkami po Pauli. Ostatnio natknęłam się na nie "na budowie" i aż mi się włosy zjeżyły bo to tylko pierwsze pudło a w nim (lekko prześwituje bo jest z tworzywa) poukładane warstwami same mikro ubranka. Tylko cieniutkie paseczki widać warstw ale tam chyba z milion ubranek :O Kiedy ja to wszystko przejrzę i posegreguję :D

68534_PE182698_S4.jpg

O takie mam i ma pojemność 130 litrów :D

A ja razem z Wami będę czekać i czekać bo niby termin na 15 ale już mi lekarz zapowiada, że skoro ciąża młodsza to za szybko nie rozwiązujemy. Zresztą mi połowa maja pasuje albo później ale nie przed terminem :D Tak więc pierwsza nie będę z własnej woli.

Kurcze a ciekawe jak to ze mną będzie bo ja termin na początek maja mam.Ciąża niby tylko parę dni starsza. Moja siostra pierwszego syna urodziła dwa tygodnie przed terminem, drugiego jakoś tak bardziej w terminie. Druga siorka urodziła dwa dni przed terminem. Ciekawe jak to ze mną będzie. Muszę się mamy zapytać przy okazji jak nas rodziła przed czy po terminie.

ja wam powiem, że od 37 tygodnia będę juz czekać z utęsknieniem, nie będzie mi straszne mycie okien, czy podłogi, napar z liści malin na szyjkę będzie codziennie w szklaneczce- wolałabym urodzić ciut szybciej niż w 40. czy 42 tygodniu ;) łudzę się, że gdy będzie ciut mniejsza, to porod będzie ciut łatwiejszy ;)

Bra niezłe masz plany jeszce 10 tygodni i wskakujesz na parapet ze szmatą :-D No ale to fakt jak wskoczę w 38 tc to spać już na pewno nie będę mogła z tego wyczekiwania ;-) Rysia rodziłam na początku 38tc

reklama
Bra życzę Ci żeby za te 10 tygodni była ładna pogoda :) żebyś się nie przeziębiła przy myciu okien :-)

Do góry