reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
jaipur - śliczny psiaczek :-)

karolq - niezła ta twoja historia z kociakiem :-D

salsera - miłego wypoczynku, wygrzewaj się!

poziomki - a ja już tak się o Was zamartwiałam, długo się nie odzywałaś. Dobrze że uczulenie mija, ale te Twoje pozostałe dolegliwości są niepokojące kurcze, skąd one się wzięły!? Mam nadzieję że zaraz miną bo już za dużo masz na główce.

W brew pozorom nie nudzi nam sie tu bo cały czas są badania,konsultacje albo posiłki:) Kiepsko się czuje a ból głowy nie współdziała dobrze z kompem...

Poziomki cieszę się że się odezwałaś, bo ta cisza to taka martwiąca była....
A to moje 9-cio letnie szczęście, którego nie mam zamiaru pozbywać się po porodzie (nawet sprowadziłam ją do niemiec żeby mieć obok siebie, choć muszę to 630euro podatku co roku za nią płacić, bo tu te psy są na liście psów walczących na które trzeba mieć specjalne pozwolenie- musiała zdać specjalny test.... ale czego człowiek nie zrobi dla swojego pupilka....)
Zdjęcie017.jpg

Jak można się zwierzaka pozbyc!! To jak by członka rodziny wywalić:( Dzieci lepiej się chowają przy zwierzętach a wystarczy sprzatac mieszkanie żeby nie było zarazków a nie je wyrzucać.Może jeszcze wysterylizować całą chate bo dziecko się urodzi?? Paranoja...

no dokladnie poziomki:tak:
u mnie jedynie problematyczna będzie sierść , którą kicia gubi na potęgę, choc podajemy jej specjalny preparat, czeszemy codziennie, więc mamy nadzieję, że pomoże. tak czy siak nigdy nie przyszlo nam do głowy, aby ja wyrzucić, tak jak piszesz , to jak pozbycie się członka rodziny. Ale są ludzie, którzy traktują zwierzęta bardzo przedmiotowo niestety, jak zabawki, jak czasoumilacze, które gdy sie znudzą, przestaja byc przydatne. bardzo to przykre, ale niestety nie każdy ma takie podejście do zwierząt jak my tutaj :-(

karolq też masz ślicznego piesia :tak:
ja chcę jeszczed psa bo moja mała bardzo lubi psy , gania wszystkie na spacerkach , ale D nie chce bo powiedzaiał ze wystarczy ze musi sie kotem zajmować:sorry::-p

reklama
Witam wszystkie Mamusie! Mielismy małe problemy z internetem, ale juz jest dobrze ;) Nadrobiłam zaległosci ;)
Poziomki dbaj o siebie, 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyś szybko wyszła ze szpitala.

Ja dzisiaj cały dzień pod kocykiem leże.. Na dworze tak strasznie zimno, brrr...

Do góry