reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

lepiej pasy zapinac, ulozyc sobie pod brzuszkiem tak zeby nie cisnelo i predzej cos sie stanie bez pasow jak w pasach...ja nie zapinam tylko jak jezdze po miescie, bo te ciagle wsiadanie i wysiadanie w zimowych ubraniach jest meczace, a do tego jeszcze mam kubelkowe fotele w aucie to juz wogole czasami mamproblem zeby sie z niego wyturlac ;-)

reklama
Hey. Jestem i ja
Nie balowałam nigdzie :p Jakoś tak przy niedzieli postanowiłam się z rana pogapić w TV zamiast kompa odpalać. Wogóle jakoś tak inaczej te dni wyglądają jak M jest w domu.

Zawsze wstawałam rano odpalałam kompa szłam robić śniadanie a potem BB nadrabiałam. A teraz wstajemy M idzie z psiakiem potem robimy śniadanie. Tylko najgorsze,że ja spać nie mogę, budzę się przed 8mą, a tak jak M pracował to ja wstawałam przed 10tą. Za to teraz popołudniu mnie muli strasznie na spanie.

czesc dziewczyny, poczytalam troche to co piszecie o polskich szpitalach i sluzbie zdrowia.Przykre ze tak za wszystko trzeba placic, to jest poprostu niepojete :sorry: jak musi czuc sie taka osoba ktorej nie stac na te niektore ich wymysly :no:

Kamcia, biedna ta Twoja corcia, dobrze ze tak szybko to zauwazylas, teraz tylko podjac jakies leczenie i bedzie ok. Na szczescie mala jest w takim wieku ze pewnie szybko zapomni o tym bolu.

my dzisiaj leniwie, ogladamy tv i objadamy sie wczoraj upieczonymi eklerkami :tak:

Dzień dobry :-)

My dziś tez leniwie, bo wczoraj goście byli i mimo, że nie poszli późno, to jakaś niewyspana jestem. Ale w nocy miałam przeboje, bo kolo drugiej w nocy obudziła mnie straszna zgaga. Wzięłam rennie, ale nic nie dało i tylko mnie zmuliło, a na koniec zwymiotowałam. Wczoraj jedliśmy pizzę, ale M dobrze się czuje i nic mu nie jest. Nie wiem od czego to.

Kamcia dobrze, że już jutro zobaczy Vi lekarz. Na pewno wszystko będzie dobrze.

Witamy się niedzielnie,

melia, a to nie jest ciąża przypadkiem?;-)

Kamcia, w poniedziałek napewno lekarz zaradzi coś, jak sama piszesz zrośnięcie na tyle małe ,że pewnie rozdzieli się nieinwazyjnie.Łatwo powiedzieć, ale nie martw się, sama nic nie wydumasz.

u mnie nic ciekawego, mieliśmy mieć plany aktywniejsze na dzisiaj, ale jakoś odechciało się po śniadaniu.Więc będzie relaksik w domu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry