reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

lepiej pasy zapinac, ulozyc sobie pod brzuszkiem tak zeby nie cisnelo i predzej cos sie stanie bez pasow jak w pasach...ja nie zapinam tylko jak jezdze po miescie, bo te ciagle wsiadanie i wysiadanie w zimowych ubraniach jest meczace, a do tego jeszcze mam kubelkowe fotele w aucie to juz wogole czasami mamproblem zeby sie z niego wyturlac ;-)

reklama
Hey. Jestem i ja
Nie balowałam nigdzie :p Jakoś tak przy niedzieli postanowiłam się z rana pogapić w TV zamiast kompa odpalać. Wogóle jakoś tak inaczej te dni wyglądają jak M jest w domu.

Zawsze wstawałam rano odpalałam kompa szłam robić śniadanie a potem BB nadrabiałam. A teraz wstajemy M idzie z psiakiem potem robimy śniadanie. Tylko najgorsze,że ja spać nie mogę, budzę się przed 8mą, a tak jak M pracował to ja wstawałam przed 10tą. Za to teraz popołudniu mnie muli strasznie na spanie.

czesc dziewczyny, poczytalam troche to co piszecie o polskich szpitalach i sluzbie zdrowia.Przykre ze tak za wszystko trzeba placic, to jest poprostu niepojete :sorry: jak musi czuc sie taka osoba ktorej nie stac na te niektore ich wymysly :no:

Kamcia, biedna ta Twoja corcia, dobrze ze tak szybko to zauwazylas, teraz tylko podjac jakies leczenie i bedzie ok. Na szczescie mala jest w takim wieku ze pewnie szybko zapomni o tym bolu.

my dzisiaj leniwie, ogladamy tv i objadamy sie wczoraj upieczonymi eklerkami :tak:

Dzień dobry :-)

My dziś tez leniwie, bo wczoraj goście byli i mimo, że nie poszli późno, to jakaś niewyspana jestem. Ale w nocy miałam przeboje, bo kolo drugiej w nocy obudziła mnie straszna zgaga. Wzięłam rennie, ale nic nie dało i tylko mnie zmuliło, a na koniec zwymiotowałam. Wczoraj jedliśmy pizzę, ale M dobrze się czuje i nic mu nie jest. Nie wiem od czego to.

Kamcia dobrze, że już jutro zobaczy Vi lekarz. Na pewno wszystko będzie dobrze.

Witamy się niedzielnie,

melia, a to nie jest ciąża przypadkiem?;-)

Kamcia, w poniedziałek napewno lekarz zaradzi coś, jak sama piszesz zrośnięcie na tyle małe ,że pewnie rozdzieli się nieinwazyjnie.Łatwo powiedzieć, ale nie martw się, sama nic nie wydumasz.

u mnie nic ciekawego, mieliśmy mieć plany aktywniejsze na dzisiaj, ale jakoś odechciało się po śniadaniu.Więc będzie relaksik w domu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry