reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

a ja z mamcią idę dzisiaj do kina na film Oh Karol 2 - już dawno chciałam go zobaczyć a że nie ma męża przez cały weekend, robię wypad z mamą :-)

Vi, nie stresuj się, wszystko będzie dobrze :-) trzymam mocno kciuki za Twoją księżniczkę :-)

reklama
Kamcia mam nadzieję,że okaże się,że z Vi to nic poważnego. W poniedziałek się dowiemy a Ty już się nie wczytuj w te artykuły na necie.

Poziomka czekam na wieści po obchodzie a ogólnie to buziaki przesyłam :* :*

Zanka a co w końcu wyszło z tą imprezą co męża ni chciałaś puścić , pojechał czy nie???

Ja już po gościach :) Siostra przywiozła mi wanienkę, ochraniacz na łóżeczko i pościel dla małego :) Moja mała siostrzenica miała dziś nawet dobry humorek i posiedziała trochę u cioci na rączkach i mamie dała luz...takie maluchy są słodkie:):)

jolek27 nawet nie pytaj:-p

to było tydzień temu, niby mu pozwoliłam że tak powiem, ale od rana z tego powodu chodziłam wkuR...., pokłóciliśmy się, cały dzień była cisza,on poszedł na tę imprezę,ja ryczałam cały wieczór nie wiem czemu, przyszedł o 1:00, śmierdziało jak w gorzelni, ale rano mi przeszło...:-)

No a że kolejny weekend jestem sama, bo on siedzi w szkole w Warszawie, postanowiłam to wykorzystać, w końcu mamie też się coś z życia należy ;-)

jolek, z imprezami koniec i to na długo ;-)
a jak poszukiwania pracy u Twojego Lubego????

Czy ja mogę kierować bez zapiętych pasów w samochodzie??? Te moje są jakieś przykrótkawe już, trochę mnie blokują :-(
a jak miałabym dostać mandat to dziękuję :-)

Zanka no kiepsko z tą pracą, niby pilnie potrzebują ale jakoś na razie nie garną do roboty. Mam nadzieję,że nowy tydzień przyniesie lepsze wieści.
Możesz kierować bez pasów tylko musisz mieć przy sobie kartę ciąży.

Ja wiem,że jest bezpieczniej,ale odpowiedziałam tylko na pytanie Zanki. Mi mój M czasami proponuje jazdę bez pasów ale ja tam się jeszcze zapinam więc nie korzystam z moich praw.

zanka ja raz jeżdżę w pasach, a innym razem bez pasów. jeżeli brzuszek mi się napina, pobolewa lub jest twardy, nie zapinam praktycznie nigdy, a jeśli jest ok, to zapinam :)
jolek często sobie o Was myślę i naprawdę trzymam mocno zaciśnięte kciuki aby ta praca szybko się znalazła.
z ogłoszeniami jest nieciekawie, to prawda, ale napewno w końcu trafi się TA oferta, która da akurat twojemu "tatuśkowi" pracę :)

reklama
Bra strasznie miło,że ktoś myśli i trzyma kciuki:) buźka kochana :*

Jaka tu cisza dzisiaj :( my już po spacerku z psiakiem... podotlenialiśmy się trochę,ale zimno na dworku. Wstawiłam właśnie pranko, przez noc mi wyschnie. Znowu żołądek zaczyna mi się odzywać ale to chyba nerwy wychodzą.

Do góry