poziomki
mama 00 08 11 13 15
dopytałam się lekarki o krążek i okazało się że szpitale które zakładają za darmo maja prywatnych sponsorów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mówicie o Pati26?
to nie było tak ze nie miała pasów
oni jechali i ona była w 9 msc ciąży
i wpadli w poślizg bo jakaś ropa czy coś sie wylało na autostradzie, i mąż nie wyrobił i wjechał pod stojącego tira czy jakiś inny duży samochód i właśnie jej stroną (bo od pasażera jest pobocze) i ja przygniotło
[*]córki też n ie dało sie uratować
ale przyczyną śmierci było wbicie się pod auto a nie pasy
Jeśli chodzi o Pati26 to ona była z Bydgoszczy i z tego co ja wiem, a wiem od dobrego przyjaciela jej męża, że właśnie nie miała zapiętych pasów i wyleciała przez to przez szybę właśnie pod tą ciężarówkę. To była straszna tragedia, pomimo, że jej nie znałam strasznie to przeżyłam. Ona miała 2 synków, nawet widziałam te dzieciaczki, tak strasznie mi ich szkoda. Niech spoczywają w pokoju (*)(*)(*).