reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie :-)

poziomki - trzymam za Was kciuki! Moja koleżanka miała krążek, stąd już mi wiadomo, że to odpłatna przyjemność - w głowie mi się nie mieści :wściekła/y: W dodatku jak już była w szpitalu i kupiła, to zaczęli się zastanawiać, że może jednak nie zakładać i tak ją męczyli niepewnością i w końcu założyli :szok:

Wczoraj poraz 1-szy doznałam przywileju ciążowego - stałam po wędliny, a ekspedientka z mięsnego pyta czy ja w ciąży, ja zdziwiona odp., że tak. Na to ona w krzyk - dziewczyny obsłużcie pania w ciąży :szok: A że wszystkie zajęte, to sama mnie obsłużyła. Byłam w miłym szoku, już sie przyzwycziłam, że nikt na ciężarną nie zwraca uwagi, a tu taka niespodzianka :-).

reklama
ypra, to faktycznie niespodzianka i szok.
A ja podobno na małą potańcóweczkę dziś idę. Nie uśmiecha mi się to, ale jak pomyślę kiedy znowu gdzieś się pobawię, to idę chętniej. Pląsać nie będę, ale chociaż ze znajomymi się pogada jeśli orkiestra nie będzie za głośno.

Witam was ja właśnie kawusię piję pranie od małej wstawiłam więc od poniedziałku wezmę się za prasowanie. Dzisiaj muszę szybko posprzątać bo wczoraj uznałam że mam lenia, a potem do koleżanki męża na urodzinki. Podejrzewam że to nie będzie jakaś duża impreza tylko taka posiadówka, ale po tym tygodniu w domu muszę gdzieś wyjść. Wczoraj cieszyło mnie wyjście do tesco stwierdziłam że przypomnę sobie jak ludzie wyglądają.
Kamcia co się z Vi dzieje, trzymam kciuki aby nic jej nie było

bo wczoraj jak ją wycierałam i sprawdzałam czy wszystko ok tam na dole zauwazyłam ze troszkę jej się przyrosły wargi sromowe te mniejsze do tych większych a z tydzień temu tak jeszcze nie miała
czytałam w necie że to nie za dobrze że tak się dzieje i trzeba dostaćź na to maść hormonalną jeśli zrost jest mały (a u niej jest na 1-2 mm) więc chyba mały , lub jeśli nie podziała trzeba iśc na zabieg rozczepienia warg jestem załamana...
awet nie wiem od czego to tak sie dzieje...
cały czas bardzo o nią dbam , i awsze pilnowałam żeby nic jej się tam nie stało.. a jednak..

oczywiście jej zachowanie również wskazywało na to , bo jak w necie było napisane że dziecko często się tam łapie i drapie , i ona włąnsie sie łapała i drapała od kilku dni , ale ja mysląłma że tak po prostu bo tego zrośnięcia nie było widać , dopiero wczoraj zauważyłam

Kamcia nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze, tylko idź jak najszybciej do lekarza niech obejrzy Vikunię specjalista. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

mam nadzieje że Irol mi da maść hormonalną i sie samo to odlepi dopóki jest takie małe,
bo nie chciałabym żeby jej krzywdę robili i to rozczepiali ręcznie:-(

w poniedziałek z rana musze iść do kelarza bo strasznie sie martwię o to..
cały czas nawet przez sen się łapie za pampka i chce się drapać:-(

Kamcia na pewno na maści się skończy zobaczysz, w końcu sama piszesz, że zrośnięcie nie jest duże. Będę czekać z niecierpliwością na wieści po poniedziałkowej wizycie.

reklama
wyczytałam jeszcze w necie , ze powodem mogą być chusteczki jakich uzywam..
dopóki jest wszystko ok , to jest ok , ale chusteczki te maja w sobie wit E która przyśpiesza gojenie się ran ,
a mała ostatnio miała lekko zaczerwienioną pupę , wic pewnie wit zaczęła robić swoje i goić i przywracać naskórek , a przy tym pewnie miała starty naskórek przy wargach , i jak zaczęło się goiśc , ti i zrastać:-(

no ale zobaczymy co mi lekarz w poniedziałek powie.. yhhh
mam nadzieję że zadziała , bo jak mi powie ze wszytsko ok i że to normalne to go chyba jeb*nę w łeb

Do góry