reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Hejka :-)

A Ja "sprzedałam" dziecko teściowej i wróciłam do domku pranko zrobić bo między 13-15 mam prąd za pół ceny ;-) a potem do nich pojadę a po drodze zajrzę na działkę jak tam mój mężuś z teściem przygotowania pod budowę robią :tak::-)

Melia- co do hurtowni dziecięcych we Wro to masz jeszcze "Bajkę" na Długosza i "Baj" na Dygasińskiego to w pobliżu Długosza :-) może tam też coś znajdziesz :tak:
Kamcia- kochana mam nadzieję że będzie wszystko dobrze , powiem Ci że pierwsze słyszę że u dziewczynek może coś takiego być :sorry: ale pocieszę Cię że jestem raczej pewna na 100% że najpierw pójdzie w ruch w razie co maść sterydowa na odklejenie bo tak samo się robi u chłopców jak mają stulejkę najpierw farmakologicznie a w razie " W" dopiero chirurgicznie więc jak te Wasze za przeproszeniem konowały coś zaczną ściemniać albo marudzić że nic z tym nie trzeba robić to szukaj innego lekarza i to do skutku. Kochana wiem że teraz zaprząta Ci to głowa i nie sposób o tym nie myśleć ale postaraj się nie wzbudzać w Victorii jakiegoś niepokoju i lęku , będzie dobrze tule :*

reklama
futrzaczku tu mam linka gdzie opisują 2 rodzaje zrostu , tego co ma moja mała , i tego 2 co jest gorsze bo zrastają się 2 wargi mniejsze do siebie i właśnie te 2 są porównywane do stulejki u chłopców

www.uronef.pl :: - Forum :: Zlepione wargi mniejsze z wikszymi
to jedna ze stronek jakie przeczytałam na ten temat a znalazłam ich wiele

i wogóle dzięki dziewczyny za pociesaenie.. ja czytam i czytam.. ehhh
jak tem lekarz nic nie poradzi na to to napewno pojadę do polskiego

Ostatnia edycja:
Kamcia nie martw się na zapas! To co najważniejsze już zrobiłaś bo zauważyłaś. Teraz trzeba o to zadbać. Lekarze na pewno coś poradzą. Jak nie tamci to polscy. Teraz wydaje się, że to coś strasznego ale odpowiednią pielęgnacją wszystko się poprawi! A w najgorszym wypadku Kamcia będzie drobny zabieg - to nie koniec świata! Chociaż przykro ale co poradzisz jak czasem trzeba. Ale będzie dobrze i bez zabiegu bo sama piszesz, że to niewielka zmiana więc odklei się. I nie czytaj już kobieto tyle bo naczytasz się tylko o tych gorszych stronach i komplikacjach. Będzie dobrze!

Oki laseczki już mam pranko wyprane więc zaraz spadam :tak::-D
Zajrzę wieczorkiem no chyba że zdecyduję się oglądać film na jedynce o 20.20 "Next" z Nicolasem Cage a po pewnie już mi się nie będzie chciało - hmm zobaczymy :-p;-):tak:

Cześć laseczki:-D
Kamcia przede wszystkim NIE CZYTAJ JUŻ bo oszalejesz!!! wszystko będzie dobrze:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

W moczu wyszło mi białko i dzisiaj miałam powtórzone badanie i ginka kazała jutro jeszcze raz zrobić ale jak pytałam położnej jaki wynik to nawet nie widziała.zapytam na obchodzie. może to swiadczyc o zatruciu ciażowym i mam troche stracha.

dzisiaj inna ginka powiedziała że nie ma dowodów na to że luteina wogóle działa przy ciąży bliźniaczej i mi ją odstawili.

no juz nie czytam:zawstydzona/y::-( bo różnie tam piszą....

yhhh byle do poniedziałku... no i byle lekarz coś zadziałał z tym

idę odpocząć , bo zaraz też znajoma ma wpaść na kawę...
j

Witam weekendowo :happy:

Kamcia trzymam &&& za poniedziałkową wizytę. I dziewczyny mają rację, nie czytaj już nic bo można się tylko nie potrzebnie zdenerwować i nakręcić. Ja sama tak zawsze czytam a potem się denerwuję... co się okazuję nie potrzebnie... Najważniejsze, że zauważyłaś i od razu zareagowałaś :happy:

Poziomki daj znać po obchodzie od razu!! Trzymam &&& A ogólnie jak się czujecie dzisiaj?

My wczoraj byliśmy na Och Karol 2 super film i polecam w 100% :happy:

kamcia odstaw juz faktycznie to czytanie i poczekaj cierpliwie do wizyty, napewno wszystko będzie dobrze, naprawdę nie martw się na zapas! trzymam mocno kciuki !!!!
poziomki trzymajcie sie kobietki, daj znac jak po obchodzie, trzymam kciuki aby wszystko było dobrze :)

reklama
Kamcia uspokój się nie panikuj stres jest najgorszym doradcą, a Vi na pewno czuje że jesteś nerwowa, i jeszcze ją wystraszysz.
Poziomki trzymam kciuki za was

Do góry