reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

To jest jakas paranoja z tym krazkiem. Polityka pro rodzinna ale radz sobie sam i za wszystko plac. Jakas masakra. Nie zeby w UK bylo idealnie, bo nie tez tu wiele pozostawia do zyczenia, ale moim zdaniem kobieta w ciazy powinna byc pod szczegolna ochrona i wszystko miec zapewnione.

Poziomki trzymam za was kciuki.

reklama
Hej babeczki, powoli wracam do żywych ale kaszel mam jeszcze jak gruźlik.

Poziomki mi też groziła przyjemność fundowania i zakładania pessara, dlatego wolałam grzecznie leżeć i brać tablety. A i tak nie jest powiedziane, czy w efekcie do ciebie nie dołączę, tfu tfu :sorry2:
Polityka prorodzinna...
Pomasuj dupkę ode mnie ;-)

Wczoraj przyszedł efekt moich szaleństw na Allegro, 7 awizo :eek::laugh2:

TZ wziął do ręki sukieneczkę, oczy jak spodki i pyta: a co ona taka mała? Nie wiem co on sobie wyobraża, że ja roczniaka urodzę?

Haha dobre. Wiesz moja corcia ma 6 i pol roku i ja teraz jak patrze na te malenkie rzeczy to tez sie zastanawiam, czy one aby na pewno beda dobre?? A pewnie sie okaze, ze niektore z nich beda jeszcze za duze haha.

bra - co prawda niektóre dialogi są mistrzowskie i można się z tych ripost pośmiać, ale komedią bym tego nie nazwała zdecydowanie.

wiesz Hope tylko sie okazało że lutka przy bliźniakach nic nie daje więc nie mam wyjścia.

Zobaczcie sobie ubranka na 50cm i pomyslcie że moje mogą się w tym utopić:-D

Poziomki masuj tyłek bo boleć to dopiero cię jutro będzie

Ja właśnie wróciłam z zakupów i mam dość, niby tylko 2 godziny na nogach a czuję jakbym cały dzień po sklepach latała, ale bynajmniej wreszcie coś do jedzenia mam bo wczoraj lodówkę wyczyściłam do końca i dzisiaj się na resztkach obijałam.

reklama
Hope witaj kochana, martwiłam się gdzie Ty się podziałaś..uważaj na siebie i maleństwo i wracaj już do zdrówka.

Poziomki ja mam jedne bodziaki w rozmiarze 50 i dla mnie to jest ciuszek dla lalki :)

Właśnie wróciłam ze spaceru z psem miał towarzystwo do biegania dwie suczki,ale miał radochę :)

Do góry