reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witaj annaso... Ja też jestem z Olsztyna, tylko że obecnie od roku mieszkam w Niemczech, ale w Ol. mam mieszkanie i ogromną rodzinkę...
Pozdrawiam:cool2:

reklama
Witam :-)
Z radoscia dopisuje sie do Was "majowki" moj termin to 9 maj (ale jak na moje przekonanie to bedzie pozniej gdzies ok 25-tego)
Mam pytanko czy Wy tez tak macie, ze piersi chca wam eksplodowac?bo moje zroily sie 2x wieksze i b.bola;-)
Pozdrawiam:-)

Witaj mimma!
Mnie akurat piersi tak nie bolą, choć też są bardzo nabrzmiałe, ale w poprzedniej ciaży miałam dokładnie tak jak Ty.:-D

Dobry z rana:-)
U nas pada,dobrze,że do szkoły mam 3 minuty:-)
Witam nowe mamusie,coraz więcej majóweczek:tak:Popularny termin,widzę:-D
Co do piersi,moje zawsze były duże:sorry:a teraz to już wyłażę z każdej bielizny:confused2:Bardzo tak nie bolą,najgorzej jak stanik zdejmę,ale za to sutki mam wrażliwe,że szok:sorry:
Miłego dnia,idę Młodemu pokibicować w ubieraniu bo do 12-tej mu zejdzie:baffled:

Witam czwartkowo :-)!
U nas dziś piękne słoneczko, tylko zimno.
Ale, muszę się pochwalić, bo jestem z siebie dumna hahaha, wczoraj też było tak pięknie na dworze i wreszcie udało mi się zmobilizować i pójść na ponad godzinny spacer z kijkami... uwierzcie - dla mnie to ostatnio wieeeelki wyczyn:tak:!!! Bo po przyjściu z pracy jem obiad i odpływam na kilka godzin.....ostatnio codziennie :zawstydzona/y:
No, ale jaka byłam po tym marszu wykończona.... normalnie masakra, hahaha

Dobrego dnia wszystkim :)!

No i jeszcze dobra nowina - zaczyna podobno zanikać ogonek - młody robi się podobny do ludzi hahaha

Dobry dzień :-)

Komu dobry, temu dobry, ja miałam koszmarną noc, calutką rzucałam się po łóżku aż mi się koszulka zamieniła w rulonik:no: To jest okropne gdy nie można się ułożyć i ciągle coś boli :cool: Albo biodra, albo więzadła, albo piersi. A na dodatek brzuch miałam wczoraj jak balon, wzdęto-napięty. I jak tu się wyspać na zapas? :eek:
Trochę mnie tez brzuch martwi, raz na jakiś czas robi się taki ogromny, nie wiem czy to jelita czy macica. Nie boli nic i nie mam krwawień więc to pewnie flaczki się buntują. Już widzę, że pierwsza ciąża obeszła się ze mną dużo łaskawiej, co to będzie potem...:szok:

Motylku a wiesz, że od 8 tygodnia to już nie zarodek a płód? :tak::-)

Hope - czytałam dziś o tym, ale było jakoś tak lakonicznie napisane...:crazy: w jednym miejscu, że płód, a w innym, że od 9 tygodnia życia dziecka (czyli w sumie od owulacji)

reklama
Cze laski:)
Wywiozłam młodocianą rano do szkoły i padłam do wyra,teraz wstałam wypiłam kawe i musze się doprowadzić do ludzi i ją odebrać:/
Nie mam siły chałupa wygląda jak poojowisko a mi już wszystko wisi i Gabi robi co chce haha
Moje cyce są przynajmniej o rozmiar większe i bolą czasami,a spać też njie mogę bo albo biodra albo brzuch albo cycki itd...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry