reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Dzień dobry ! :-)
Witam dzisiaj mam pierwsze usg i troszkę się denerwuję. Prosto po pracy jadę. Trzymajcie kciuki
kciuki zaciśnięte!&&&&&&&

odebrałam dzisiaj wyniki bety i wskazują na 5-6 tydz więc trochę młodsza ciąża niż z wyliczeń OM ale zrobiłam dzisiaj jeszcze powtórnie betę i jutro z wynikami idę do ginka ale w przychodni więc nawet nie wiem czy zrobi mi usg:sorry2: ale w poniedziałek jak już będę miała komplet wyników to zadzwonię do mojego ginka i coś ustalimy. niestety wczoraj znowu plamiłam :-( mam nadzieję że wszystko jest ok

pogoda znowu piękna więc pakuję małą i jedziemy na wieś do rodziców trochę świeżego powietrza powdychać
miłego dzionka zyczę wszystkim!

Tichonku - ja też jeszcze nie miałam żadnych badań, czekam do 30.09....
cierpliwości:-D!!!
Ja zamierzam na USG się zapisać właśnie jakoś około 8 tygodnia ciąży,coby już było widać serduszko:tak:W Irlandii pierwsze USG robią...uwaga-około 20 tyg:szok::baffled:
Dlatego ja muszę się prywatnie do polskiej przychodni zapisać.to trochę kosztuje więc chciałabym już coś zobaczyć:sorry2:

Hejka laseczki ja się tylko melduję i przepraszam ale nie będę aktywna przez weekend bo jak już pisałam mam gości i nie bardzo jest czas na BB. ;-) Wybaczycie ? :tak:

Wszystkim życzę udanego cieplutkiego weekendu oraz wspaniałych nowin co do fasolinek Naszych.

Buziaki :tak::-):-)

Mnie też nie będzie przez weekend :) Nie mam dostępu do neta w weekendy :-(
I też życzę wszystkim miłego , cieplutkiego weekendu
:-)
Buziaki

witam nową mamusie:))
Dziewczynki mam nadzieje że Wy się czujecie lepiej niż ja ufff
Dzisiaj w nocy tak mnie bolały biodra,miednica,pachwiny że spać nie mogłam achh

witam się popołudniowo:-)

poziomki u mnie też noc kiepska:-( niewygodnie strasznie, ja zawsze na brzuchu spałam i nie mogę uleżeć na boku.

futrzaczek ,basiekk miłego weekendu w takim razie:-)

styna witaj, rozgość się i pisz jak najczęściej:-)

Mnie jakieś niepokoje biorą, ciągle się zastanawiam czy z fasolką wszytko ok, czy ten krwiak się wchłania czy nie. Jeszcze tydzień niepewności..

reklama
Jeżeli nie plamisz i nie boli Cię bardzo brzuch to nie denerwuj się na zapas!!! Tak naprawde uspokajamy się dopiero jak czujemy ruchy maluchów :)

Do góry