poziomki
mama 00 08 11 13 15
Po pół godzinie chyba już nie ale najlepiej spytaj lekarza lub farmaceutę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe no to jeszcze nie zakupy dla faolki , to tylko dla nas na przyjęcie naszeAle dziś tu cichutko..
ViKamciaG ale kusisz tymi zakupami..ech pochodziłabym sobie po sklepach..no ale jeszcze trochę..
Mam pytanko zjadłam śniadanko , potem wziełam tabletki :witaminki, urosept, i duphaston no i niestety pół godziny później zwróciłam, i teraz nie wiem czy brać je ponownie?
Witamy nowe mamusie
U mnie wszystko ok. Mdłości dzisiaj odpuściły więc oby tak dalej
W piątek przyjeżdża do mnie siostra z Bieszczad z całą gromadka dzieci 3 swoich i 3 w rodzinie zastępczej będzie wesoło bardzo się cieszę właśnie powoli ogarniam chałupkę i usuwam zbędne rzeczy.
Szymcio śpi, zupka kalafiorkowa ugotowana , a po BB chwila relaksu przy gazecie i spanko póki młody nie wstanie
Witaj LILIWitam serdecznie wszystkie majowe mamuśki:-):-) :-) Ja również spodziewam się majowego dzieciaczka i będzie to moja pierwsza pociecha dlatego mimo wielkiej radości jestem pełna lęków i obaw! Jednak grunt to pozytywne myślenie że wszystko będzie dobrze Pozdrawiam ze słonecznego Żywca
Ja mieszkam w Szczecinie, a w pobliżu jest Jeziorko Miedwie, :-) ale u Ciebie to są dopiero jeziorka! ;-) Niestety nie miałam jeszcze okazji być na Mazurach, może to nadrobię w któreś wakacje, bo w sumie wydaje mi sie to ciekawy region turystyczny zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Szczególnie agroturystyka.Marita gdzie mieszkasz? ja w Olsztynie-tak mi sie z tymi jeziorami skojarzyło W kazdym razie ja dzis pieklam udzca z indyka,ziemniaczki i buraczki mniam mniam