reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam serdecznie wszystkie majowe mamuśki:-):-) :-) Ja również spodziewam się majowego dzieciaczka i będzie to moja pierwsza pociecha dlatego mimo wielkiej radości jestem pełna lęków i obaw! Jednak grunt to pozytywne myślenie że wszystko będzie dobrze:-D Pozdrawiam ze słonecznego Żywca

Ale dziś tu cichutko..

ViKamciaG ale kusisz tymi zakupami..ech pochodziłabym sobie po sklepach..no ale jeszcze trochę..

Mam pytanko zjadłam śniadanko , potem wziełam tabletki :witaminki, urosept, i duphaston no i niestety pół godziny później zwróciłam, i teraz nie wiem czy brać je ponownie?
hehe no to jeszcze nie zakupy dla faolki , to tylko dla nas na przyjęcie nasze :-p
nie wiem co do tabletek... nie brałam nigdy innych poza kwasem foliowym , witaminkami i żelazem.. a dupahston to poważniejsza tabletka więc lepiej spytaj lekarza

witam nową mamusię:tak:

Witamy nowe mamusie

U mnie wszystko ok. Mdłości dzisiaj odpuściły więc oby tak dalej :tak:
W piątek przyjeżdża do mnie siostra z Bieszczad z całą gromadka dzieci 3 swoich i 3 w rodzinie zastępczej :tak::-D będzie wesoło :-D bardzo się cieszę właśnie powoli ogarniam chałupkę i usuwam zbędne rzeczy.

Szymcio śpi, zupka kalafiorkowa ugotowana , a po BB chwila relaksu przy gazecie i spanko póki młody nie wstanie :-D

Witajcie!
W końcu pogoda u nas sie trochę poprawiła! Ja dzisiaj z mężusiem, synusiem i naszą Faosolką wybralismy sie na rodzinny spacerek nad jeziorko. Mały był zachwycony, bo w pobliżu jest zagroda ze zwierzętami (kozy, owce, kucyk, struś, gęsi) oraz klatki z królikami. Piszczał jak oszlały jak je zobaczył. Potem poszlismy na przybrzeżny placyk zabaw i tak sie tam wychasał, że w dodze powrotnej nam odleciał.:-D

Macie może jakieś pomysły na szybkie i smaczne jedzonko, bo ja cos ostatnio nie mam weny do gotowania?

Witamy nowe mamusie

U mnie wszystko ok. Mdłości dzisiaj odpuściły więc oby tak dalej :tak:
W piątek przyjeżdża do mnie siostra z Bieszczad z całą gromadka dzieci 3 swoich i 3 w rodzinie zastępczej :tak::-D będzie wesoło :-D bardzo się cieszę właśnie powoli ogarniam chałupkę i usuwam zbędne rzeczy.

Szymcio śpi, zupka kalafiorkowa ugotowana , a po BB chwila relaksu przy gazecie i spanko póki młody nie wstanie :-D

Futrzaczek oj to będzie się u Ciebie działo. Podziwiam Twoją siostrę, że mając już swoją trojkę dzieci zaopiekowała się jeszcze kolejną trójeczką. A w jakim wieku te wszystkie dzieciaczki?

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie wszystkie majowe mamuśki:-):-) :-) Ja również spodziewam się majowego dzieciaczka i będzie to moja pierwsza pociecha dlatego mimo wielkiej radości jestem pełna lęków i obaw! Jednak grunt to pozytywne myślenie że wszystko będzie dobrze:-D Pozdrawiam ze słonecznego Żywca
Witaj LILI:)

Marita gdzie mieszkasz? ja w Olsztynie-tak mi sie z tymi jeziorami skojarzyło:) W kazdym razie ja dzis pieklam udzca z indyka,ziemniaczki i buraczki mniam mniam

reklama
Marita gdzie mieszkasz? ja w Olsztynie-tak mi sie z tymi jeziorami skojarzyło:) W kazdym razie ja dzis pieklam udzca z indyka,ziemniaczki i buraczki mniam mniam
Ja mieszkam w Szczecinie, a w pobliżu jest Jeziorko Miedwie, :-) ale u Ciebie to są dopiero jeziorka! ;-) Niestety nie miałam jeszcze okazji być na Mazurach, może to nadrobię w któreś wakacje, bo w sumie wydaje mi sie to ciekawy region turystyczny zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Szczególnie agroturystyka.
A obiadek miałas dziś pyszniusi. Mniami ;-):-)

Do góry