reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Witam serdecznie wszystkie majowe mamuśki:-):-) :-) Ja również spodziewam się majowego dzieciaczka i będzie to moja pierwsza pociecha dlatego mimo wielkiej radości jestem pełna lęków i obaw! Jednak grunt to pozytywne myślenie że wszystko będzie dobrze:-D Pozdrawiam ze słonecznego Żywca

Ale dziś tu cichutko..

ViKamciaG ale kusisz tymi zakupami..ech pochodziłabym sobie po sklepach..no ale jeszcze trochę..

Mam pytanko zjadłam śniadanko , potem wziełam tabletki :witaminki, urosept, i duphaston no i niestety pół godziny później zwróciłam, i teraz nie wiem czy brać je ponownie?
hehe no to jeszcze nie zakupy dla faolki , to tylko dla nas na przyjęcie nasze :-p
nie wiem co do tabletek... nie brałam nigdy innych poza kwasem foliowym , witaminkami i żelazem.. a dupahston to poważniejsza tabletka więc lepiej spytaj lekarza

witam nową mamusię:tak:

Witamy nowe mamusie

U mnie wszystko ok. Mdłości dzisiaj odpuściły więc oby tak dalej :tak:
W piątek przyjeżdża do mnie siostra z Bieszczad z całą gromadka dzieci 3 swoich i 3 w rodzinie zastępczej :tak::-D będzie wesoło :-D bardzo się cieszę właśnie powoli ogarniam chałupkę i usuwam zbędne rzeczy.

Szymcio śpi, zupka kalafiorkowa ugotowana , a po BB chwila relaksu przy gazecie i spanko póki młody nie wstanie :-D

Witajcie!
W końcu pogoda u nas sie trochę poprawiła! Ja dzisiaj z mężusiem, synusiem i naszą Faosolką wybralismy sie na rodzinny spacerek nad jeziorko. Mały był zachwycony, bo w pobliżu jest zagroda ze zwierzętami (kozy, owce, kucyk, struś, gęsi) oraz klatki z królikami. Piszczał jak oszlały jak je zobaczył. Potem poszlismy na przybrzeżny placyk zabaw i tak sie tam wychasał, że w dodze powrotnej nam odleciał.:-D

Macie może jakieś pomysły na szybkie i smaczne jedzonko, bo ja cos ostatnio nie mam weny do gotowania?

Witamy nowe mamusie

U mnie wszystko ok. Mdłości dzisiaj odpuściły więc oby tak dalej :tak:
W piątek przyjeżdża do mnie siostra z Bieszczad z całą gromadka dzieci 3 swoich i 3 w rodzinie zastępczej :tak::-D będzie wesoło :-D bardzo się cieszę właśnie powoli ogarniam chałupkę i usuwam zbędne rzeczy.

Szymcio śpi, zupka kalafiorkowa ugotowana , a po BB chwila relaksu przy gazecie i spanko póki młody nie wstanie :-D

Futrzaczek oj to będzie się u Ciebie działo. Podziwiam Twoją siostrę, że mając już swoją trojkę dzieci zaopiekowała się jeszcze kolejną trójeczką. A w jakim wieku te wszystkie dzieciaczki?

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie wszystkie majowe mamuśki:-):-) :-) Ja również spodziewam się majowego dzieciaczka i będzie to moja pierwsza pociecha dlatego mimo wielkiej radości jestem pełna lęków i obaw! Jednak grunt to pozytywne myślenie że wszystko będzie dobrze:-D Pozdrawiam ze słonecznego Żywca
Witaj LILI:)

Marita gdzie mieszkasz? ja w Olsztynie-tak mi sie z tymi jeziorami skojarzyło:) W kazdym razie ja dzis pieklam udzca z indyka,ziemniaczki i buraczki mniam mniam

reklama
Marita gdzie mieszkasz? ja w Olsztynie-tak mi sie z tymi jeziorami skojarzyło:) W kazdym razie ja dzis pieklam udzca z indyka,ziemniaczki i buraczki mniam mniam
Ja mieszkam w Szczecinie, a w pobliżu jest Jeziorko Miedwie, :-) ale u Ciebie to są dopiero jeziorka! ;-) Niestety nie miałam jeszcze okazji być na Mazurach, może to nadrobię w któreś wakacje, bo w sumie wydaje mi sie to ciekawy region turystyczny zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Szczególnie agroturystyka.
A obiadek miałas dziś pyszniusi. Mniami ;-):-)

Do góry