reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Futrzaczek oj to będzie się u Ciebie działo. Podziwiam Twoją siostrę, że mając już swoją trojkę dzieci zaopiekowała się jeszcze kolejną trójeczką. A w jakim wieku te wszystkie dzieciaczki?

Ona się tym zajmuje już od ok 5 lat i samych maluszków miała u siebie już ok 14 a swoje dzieci ma w wieku 17 , 15 , 11 lat a w rodzinie zastępczej 7 , 5 , i 3 latka więc wesoło jest :tak::tak:

Witam :-)
Z radoscia dopisuje sie do Was "majowki" moj termin to 9 maj (ale jak na moje przekonanie to bedzie pozniej gdzies ok 25-tego)
Mam pytanko czy Wy tez tak macie, ze piersi chca wam eksplodowac?bo moje zroily sie 2x wieksze i b.bola;-)
Pozdrawiam:-)

Bardzo się powiększyły :shocked2: i bolą ale na szczęście tylko przy dotyku czyli kąpieli no i mężusio za bardzo "pomiętolić" teraz nie może :-D ale zauważyłam że dużą ulgę mi sprawia jak je traktuję ciepłym prysznicem :tak:

Witam czwartkowo :-)!
U nas dziś piękne słoneczko, tylko zimno.
Ale, muszę się pochwalić, bo jestem z siebie dumna hahaha, wczoraj też było tak pięknie na dworze i wreszcie udało mi się zmobilizować i pójść na ponad godzinny spacer z kijkami... uwierzcie - dla mnie to ostatnio wieeeelki wyczyn:tak:!!! Bo po przyjściu z pracy jem obiad i odpływam na kilka godzin.....ostatnio codziennie :zawstydzona/y:
No, ale jaka byłam po tym marszu wykończona.... normalnie masakra, hahaha

Dobrego dnia wszystkim :)!

No i jeszcze dobra nowina - zaczyna podobno zanikać ogonek - młody robi się podobny do ludzi hahaha

To super że pomaszerowałaś bo Twoja dzidzia się doskonale dotleniła i na pewno jest bardzo zadowolona :tak:

Cze laski:)
Wywiozłam młodocianą rano do szkoły i padłam do wyra,teraz wstałam wypiłam kawe i musze się doprowadzić do ludzi i ją odebrać:/
Nie mam siły chałupa wygląda jak poojowisko a mi już wszystko wisi i Gabi robi co chce haha
Moje cyce są przynajmniej o rozmiar większe i bolą czasami,a spać też njie mogę bo albo biodra albo brzuch albo cycki itd...

Każdego dopada czasami taki leń ;-):-D ale jak to się mówi po każdej burzy wychodzi słońce także głowa do góry i przesyłam Ci dużo pozytywnej energii a chałupką się nie przejmuj "co ma wisieć nie utonie". :tak:

Hejka laseczki u Nas mega piękna złota jesień!!! Hurraaa jest tak cieplutko i fajnie w parkach tak kolorowo i złociście humorek od razu dopisuje.:-D:-D

reklama
leidoptera - przybijam Ci piątkę bo też pracuje w Urzędzie :-)
i też byłam na zewnątrz się ogrzać bo zimno tu mamy , że szoken. A na dworze tka piękna pogoda :-)

potwierdzam we wrocku przepiękna pogoda:) my już byłyśmy na jednym spacerku wróciłyśmy zjeść i teraz znowu wybywamy ale straszecznie mi się nie chce najchętniej położyłabym się spać może uda mi się na popołudniowej drzemce małej;-)

U nas też słonko przygrzewa. Byłam dzisiaj z synkiem w parku i nazbieralismy wiaderko kasztanków, a teraz mały ma zabawę bo wrzuca je do rury od odkurzacza i cieszy się jak mu wylatują drugim końcem:-D Jak to dzieciom niewiele do szczęscia potrzeba ;-):-D

Poziomki pocieszające, że ciebie też bolą biodra, myślałam, że tylko ja mam w plecy ;-)
Dla odmiany miałam dzisiaj bardzo aktywny dzień i mimo, że czuję się do duszy, dałam radę. Tobie też pewnie będzie niedługo lepiej.

Chciałabym, żeby już się te dolegliwości skończyły, żebym w końcu mogła się wyspać bez bólu, pójść gdzieś bez obawy, że fiknę na ziemię, wejść na 4 piętro bez zadyszki i ugotować obiad bez pękającego kręgosłupa... Ech, marzenia...

Dzień dobry ! :-)
Witam dzisiaj mam pierwsze usg i troszkę się denerwuję. Prosto po pracy jadę. Trzymajcie kciuki

reklama
Do góry