reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
To go pogoń do roboty :p

uuuuuuuuuuuuuuuuuu będzie wesoło.... słyszę że sąsiedzi na górze impre robią bo muza daje grubo :wściekła/y:

ta żeby było gdzie.. hehe

ale za to mi pomaga przy małej i w sprzataniu:-p

uuuu to bedziesz miała wesoło w nocy..

hehe a co do chipsów .. moj się poczestował a ja zła" no nie wyjadaj mi ":-D:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczynki... Ja tylko na chwilkę, popatrzę co tam u was i zaraz uciekam bo zmęczona jestem, jednak 4 godziny łażenia po sklepach w ciąży to nie dla mnie....
P.S. Znów pada śnieg u nas... a już była taka piękna wiosna...

A ja się przyturlałam do kuchni coś wszamać i czekam na ojca chrzestnego:-)

Mam malutkie znamię po półpaścu mojej mamy jak była ze mna w ciąży

Ostatnia edycja:
A ja się bawię w lekarza na gg... kumpeli właśnie się związek rozpadł i ja próbuje ją pocieszyć i powstrzymać od nałogu alkoholowego :wściekła/y:

reklama
Jak marudziła kolesiowi tak samo jak mi od jakiegoś czasu to się nie dziwię że zaczął pić i zaczęło się psuć między nimi. Tracę cierpliwość do tej baby i już przestałam ją po głowie głaskać:wściekła/y::wściekła/y:

Młodemu się mój humor udzielił bo zaczął ostro kopać. Koleżance kazałam się położyć spać i olać gościa.... nie ten będzie następny.

Ostatnia edycja:
Do góry