reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Co mąż ci kapcie gazetkę i obiadek ?????:-p:-p

Ooooooo albo mąż Ci kapcie i gazetą za obiadek bo zupa była za słona :-p:-D

reklama
A ja mam dylemat:baffled:, głowię sie i głowię i nic rozsądnego nie mogę wymyślić:dry: - chce zrobić miejsce dla małej w sypialni, konkretnie opróżnić szafki, ale gdzie to wszystko upchnąć w 2-pokojowym mieszkaniu?? M zostaje przetransportowany z ubraniami do wnęki, ale co z resztą?? niestety ściany nie są z gumy:crazy:
uff, wymiękam powoli, nic twórczego nie wymyśliłam:baffled:

najgorsze jest to,że niewielu rzeczy możemy się pozbyć, bo raczej mamy to, co konieczne...

zawsze mówię, że choćby ze względu na wzrost M powinniśmy dostać większe mieszkanie (mamy w TBSach), bo same jego ciuchy zajmują więcej miejsca, niz przeciętnie, a o butach już nie wspomnę:baffled: (moje w szafce stoją prostopadle, a jego wzdłuż, bo się nie mieszczą oczywiście - moich 5 par, jego 2...) ech, polska rzeczywistość... i tak super, że sami mieszkamy.

jolek - chyba masz przykre doświadczenia, hehe
mój M pewnie by nawet nie zauważył, że za słona, bo wszystko dla niego jest pyszne hahaha

Ha ha ha :rofl2: ale wole tą pierwszą opcję :-p
a tak na poważnie to przyszedł i po prostu zajął mi kompa a ja poszłam do Szymka go budzić powoli bo babcia jego zaraz miała przyjść a potem pojechaliśmy odwieźć babcię i na zakupki ot tyle :-D

Oj lepi ja mam podobny problem.... mieszkanko małe i gdzie tu się pomieścić. Pokoik w którym śpimy malutki i zastanawiam się gdzie ja łóżeczko postawie... My wynajmujemy i na razie nie stać nas na wynajem większego :(

Futrzaczku każdy wybiera wersję wygodną dla siebie :-D

My mamy w TBSach - niby tanie mieszkania, ale czynsz droższy niż w spółdzielni :/
no i jak sie kiedyś wyprowadzimy, to praktycznie poza skromną kaucją nie mamy nic:baffled: bo to nie są mieszkania własnościowe. Ale pocieszamy sie, że z 2 dzieci jakoś się pomieścimy, a jak będzie 3 w drodze, to jakieś rozwiązanie się znajdzie ;-) (zobaczymy jak damy sobie rade z jednym hehe).

reklama
Do góry