reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
A ja mam dylemat, głowię sie i głowię i nic rozsądnego nie mogę wymyślić - chce zrobić miejsce dla małej w sypialni, konkretnie opróżnić szafki, ale gdzie to wszystko upchnąć w 2-pokojowym mieszkaniu?? M zostaje przetransportowany z ubraniami do wnęki, ale co z resztą?? niestety ściany nie są z gumy
uff, wymiękam powoli, nic twórczego nie wymyśliłam
najgorsze jest to,że niewielu rzeczy możemy się pozbyć, bo raczej mamy to, co konieczne...
zawsze mówię, że choćby ze względu na wzrost M powinniśmy dostać większe mieszkanie (mamy w TBSach), bo same jego ciuchy zajmują więcej miejsca, niz przeciętnie, a o butach już nie wspomnę (moje w szafce stoją prostopadle, a jego wzdłuż, bo się nie mieszczą oczywiście - moich 5 par, jego 2...) ech, polska rzeczywistość... i tak super, że sami mieszkamy.
jolek - chyba masz przykre doświadczenia, hehe
mój M pewnie by nawet nie zauważył, że za słona, bo wszystko dla niego jest pyszne hahaha
uff, wymiękam powoli, nic twórczego nie wymyśliłam
najgorsze jest to,że niewielu rzeczy możemy się pozbyć, bo raczej mamy to, co konieczne...
zawsze mówię, że choćby ze względu na wzrost M powinniśmy dostać większe mieszkanie (mamy w TBSach), bo same jego ciuchy zajmują więcej miejsca, niz przeciętnie, a o butach już nie wspomnę (moje w szafce stoją prostopadle, a jego wzdłuż, bo się nie mieszczą oczywiście - moich 5 par, jego 2...) ech, polska rzeczywistość... i tak super, że sami mieszkamy.
jolek - chyba masz przykre doświadczenia, hehe
mój M pewnie by nawet nie zauważył, że za słona, bo wszystko dla niego jest pyszne hahaha
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Ha ha ha ale wole tą pierwszą opcję
a tak na poważnie to przyszedł i po prostu zajął mi kompa a ja poszłam do Szymka go budzić powoli bo babcia jego zaraz miała przyjść a potem pojechaliśmy odwieźć babcię i na zakupki ot tyle
a tak na poważnie to przyszedł i po prostu zajął mi kompa a ja poszłam do Szymka go budzić powoli bo babcia jego zaraz miała przyjść a potem pojechaliśmy odwieźć babcię i na zakupki ot tyle
Oj lepi ja mam podobny problem.... mieszkanko małe i gdzie tu się pomieścić. Pokoik w którym śpimy malutki i zastanawiam się gdzie ja łóżeczko postawie... My wynajmujemy i na razie nie stać nas na wynajem większego
Futrzaczku każdy wybiera wersję wygodną dla siebie
Futrzaczku każdy wybiera wersję wygodną dla siebie
lepidoptera
Fanka BB :)
My mamy w TBSach - niby tanie mieszkania, ale czynsz droższy niż w spółdzielni :/
no i jak sie kiedyś wyprowadzimy, to praktycznie poza skromną kaucją nie mamy nic bo to nie są mieszkania własnościowe. Ale pocieszamy sie, że z 2 dzieci jakoś się pomieścimy, a jak będzie 3 w drodze, to jakieś rozwiązanie się znajdzie ;-) (zobaczymy jak damy sobie rade z jednym hehe).
no i jak sie kiedyś wyprowadzimy, to praktycznie poza skromną kaucją nie mamy nic bo to nie są mieszkania własnościowe. Ale pocieszamy sie, że z 2 dzieci jakoś się pomieścimy, a jak będzie 3 w drodze, to jakieś rozwiązanie się znajdzie ;-) (zobaczymy jak damy sobie rade z jednym hehe).
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Też chcieliśmy dwa lata temu ubiegać się o mieszkanie w TBSach ale fakt faktem czynsz tam to masakra i ta kaucja
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Uciekam spać :-) Dobranoc :*
reklama
8
86ania86
Gość
Persefona ja rowniez glosowalam podobna historia do mojej
Futrzaczek słodkich snów:-)
Futrzaczek słodkich snów:-)