reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się i ja :) tym razem nie przy śniadanku, bo jakoś nie mam ochoty na jedzenie,ale za to przy herbatce :)

Ja mogę podesłać trochę śniegu jak któraś chce bo w nocy napadało, do tego nie duży minus na termometrze i się utrzymuje skubaniec na ziemi :(

reklama
u mnie też słonecz\ko dzisiaj..
i ja nawet lepiej się cuję... ojjj super...

właśnie kończę oglądac na wspólnej , zaraz spacerek z małą , może plac zabaw, póxniej obiadek:tak:

Witam u mnie też świeci, zaraz się zbieram do sprzątania nie mam jeszcze za bardzo siły ale przez to moje chorowanie nazbierało się trochę.
Kamcia tak te wbudowane szafy to masakra jakaś o ile więcej miejsca by było bez nich, i łatwiej wszystko poukładać bo nie trzeba by było myśleć że np. łóżko zasłoni drzwi szafy

dokładnie..
albo te wnęki przy oknach :dry:
u mnei w sypialni taka jest i nie mogę łóżaka postawić na okiennej ścianie bo pół wnęki zakrywa , a pół nie i wygląda beznadziejnie , a byłoby więcej miejsca..
wogóle to ustawianie mebli u nich
wszystko nieforemne:dry:
tylko się wkurzyć idzie...
bo nic nigdzie nie pasuje....

A jeszcze te okna otwierane na kip i to na zewnątrz aby takie cuś umyć trzeba być akrobatą, u mnie w sypialni np. okno 240 długie ale otwiera się tylko na kip(od dołu) 40 cm reszta jest stała. Jak nie byłam w ciąży jakoś sztyl do miotły brałam i jako tako myłam a teraz raz to się nie zmieszczę dwa boję się że bym spadła, a P to się na pewno nie zmieści. Albo inne okno 100 x 100 otwierane na kip od dołu na 20 cm jak ja mam tam wejść.

hehe ja myję wężem od mycia auta:-D
bo też nie damy rady , żeby chociaż jeszcze był paraper to mogłabym n niego wleźć ale nasz parapet ma zaledwie 10 cm:sorry2:
więc tylko zmywam wężem ile sie da i mam gdzieś;-)
dokładnie myję na dole bo tu sięgam bez problemu:tak:

Dzień Dobry:happy2:
U mnie dzisiaj żadnego słoneczka nie widać:-( zimno i nic poza tym. Chyba dzisiaj nosa na dwór nie wystawię:happy2:
Przywożą nam dzisiaj nasze łóżeczko i kanapę do salonu także już będzie wsio:happy2: My w tym wynajętym mieszkanku mamy 3 pokoje, 2 małe sypialnie i kuchnie z salonem.
W naszej sypialni jest szafa wnękowa bardzo duża i nasze łóżko :happy2: Nic nam więcej do szczęścia nie potrzeba:happy2: Koło naszego na dwa kroki jest pokoik Wojtusia też z szafą wnękową tylko trochę mniejszą ale wszystko ma swoje miejsce. Na łóżeczko i fotel do karmienia miejsce jest a dywanik już leży. Salon duży i kuchnia też. Jesteśmy szczęśliwi w porównaniu do tego co działo się w poprzednim mieszkaniu:happy2:

misia to fajnie że taka zadowolona jesteś..

właśnie ja sobie przypomniałam , jak w sypialni wstawię łóżeczko to ...
albo za blisko okna będzie , albo za blisko grzejnika.. albo drzwi...:dry:
łóżka się przestawić nie da więc chyba postawię blisko drzwi:sorry2:

My łóżeczko postawimy tak pośrodku bliżej szafy bo tam chcę na półeczce rzeczy do przewijania postawić, okienko też jest blisko ale wydaje mi się, że będzie super :happy:

reklama
Do góry