reklama
Mój WOjtuś tak samo mnie rano napastuję i to wszystko się tak kończy, że w końcu wstajęWitam sie Ja tez dzisiaj nie pospalam Moja mala jeszcze sie nie urodzila a juz marudna Na bokach nie moge spac bo tak kopie jakby lozko chciala przekopac to takie nieprzyjemne;( A na plecach znowu kregoslup boli i co tu zrobic;/ Co do nocnego wstawania na siusiu to tez mnie boli podbrzusze ale to tylko wtedy jak mam pecherz pelny
WitamWitajcie kochane właśnie zalogowałam się na forum więc piszę pierwszy raz swój post tutaj ja spodziewam się drugiej dzidzi 5.maja, moja córa ma już 12 lat a ostatnia@26.07 uciekam czytać forum bo jest świetne
Dzień dobry.
Pogoda u mnie okropna - buro ponuro, pada i błocko się zrobiło potworne.
Borys dał dziś pospać i od 23 do 4.30 spał bez problemów. Dopiero nad ranem zaczął kombinować i skubany nauczył się lizać ranę w kołnierzu Jak M poszedł do pracy przed 6 to jeszcze pospałam do 7.30, więc dziś nie jest tak źle.
Zauważyłam, że w nocy jak wstaję na siusiu to mnie bardzo boli brzuch na dole. W dzień tego bólu nie ma i nie wiem czy to jest spowodowane pełnym pęcherzem, bo w końcu w dzień to sikam co godzine, a nocą to tylko raz wstaję.
Mnie też tak boli i to na pewno kwestia długiego trzymania bo potem już jest dobrze i w ciągu dnia tak samo
Ja właśnie wróciłam. Byłam sobie zrobić paznokcie i w finale kupiłam pilniczek i ciuszek dla Małego :-) Czekam jeszcze na Miśka i mamy iść Małemu kupić parę akcesoriów
Aniaap uważaj na siebie i dobrze, że się uspokoiło u Ciebie Na pewno wszystko będzie dobrze
persefona
Fanka BB :)
Dziewczyny bardzo dziękuję wam za każdy głos oddany na moją historię :-) To najprawdziwsza prawdaA co do systemu głosowania - można raz dziennie (ale chyba musi upłynąć 24 h od poprzedniego głosu).
Kochane jesteście;-)
Kochane jesteście;-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Lepidoptera- rzeczywiście boska ta koszulka a jeśli chodzi o jedzonko to jak napisałaś to zmienia już postać rzeczy ;-) smacznego
Sorki że tak Wam dzisiaj nagle zwiałam ale mąż szybciej z pracy wrócił i rozumiecie nie... :-)
Sorki że tak Wam dzisiaj nagle zwiałam ale mąż szybciej z pracy wrócił i rozumiecie nie... :-)
wisienka87
Fanka BB :)
persefona glos oddany, urocza historia
Jolek "rozmowy noca" obejrzalam nawet niezly filmik
Dzis dzionek mi zlecial szybciutko i nie mialam czasu na bb moze jutro bedzie lepiej
Jolek "rozmowy noca" obejrzalam nawet niezly filmik
Dzis dzionek mi zlecial szybciutko i nie mialam czasu na bb moze jutro bedzie lepiej
Persefona twoja historia jest troszkę podobna do mojej, już ja streszczam rozstałam się z byłym kilka miesięcy wcześniej i nagle dowiaduję się że on miał romans z laską która przychodziła do mojej lokatorki, wkurzyłam się bo mimo że nie chciałam z nim być to fakt że mnie zdradzał przez kilka miesięcy w moim własnym łóżku, i ta ***** jak przychodziła to miała czelność patrzyć mi w oczy i ze mną rozmawiać, z tej złości weszłam na neta i zarejestrowałam się na portalu randkowym dla polaków w UK. Pisali sami debile i byłam w stanie już zrezygnować kiedy zobaczyłam wpis mojego P, coś mnie zaintrygowało w jego opisie że napisałam "cześć" i tak od słowa do słowa po miesiącu się spotkaliśmy. Okazało się że nie potrzebnie zapłaciłam abonament za 3 miesiące skoro używałam tego portalu jeden dzień, bo odrazu wymieniliśmy się numerami GG. Na pierwszym spotkaniu P zażartował i powiedział "będą z tego dzieci" 3 miesiące później odkryłam że jestem w ciąży.
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
tak tak Jolek tylko nie w tą stronę co myślisz ;-)