reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Zobaczymy... ja nie pamiętam o której dokładnie głosowałam,ale wieczorem spróbuję jeszcze raz

reklama
Witam sie;) Ja tez dzisiaj nie pospalam:( Moja mala jeszcze sie nie urodzila a juz marudna :( Na bokach nie moge spac bo tak kopie jakby lozko chciala przekopac to takie nieprzyjemne;( A na plecach znowu kregoslup boli i co tu zrobic;/ Co do nocnego wstawania na siusiu to tez mnie boli podbrzusze ale to tylko wtedy jak mam pecherz pelny
Mój WOjtuś tak samo mnie rano napastuję i to wszystko się tak kończy, że w końcu wstaję:happy:

Witajcie kochane:) właśnie zalogowałam się na forum więc piszę pierwszy raz swój post tutaj :) ja spodziewam się drugiej dzidzi 5.maja, moja córa ma już 12 lat a ostatnia@26.07 uciekam czytać forum bo jest świetne
Witam:happy:
Dzień dobry.
Pogoda u mnie okropna - buro ponuro, pada i błocko się zrobiło potworne.
Borys dał dziś pospać i od 23 do 4.30 spał bez problemów. Dopiero nad ranem zaczął kombinować i skubany nauczył się lizać ranę w kołnierzu :szok: Jak M poszedł do pracy przed 6 to jeszcze pospałam do 7.30, więc dziś nie jest tak źle.

Zauważyłam, że w nocy jak wstaję na siusiu to mnie bardzo boli brzuch na dole. W dzień tego bólu nie ma i nie wiem czy to jest spowodowane pełnym pęcherzem, bo w końcu w dzień to sikam co godzine, a nocą to tylko raz wstaję.

Mnie też tak boli i to na pewno kwestia długiego trzymania bo potem już jest dobrze i w ciągu dnia tak samo:happy:

Ja właśnie wróciłam. Byłam sobie zrobić paznokcie i w finale kupiłam pilniczek i ciuszek dla Małego :-) Czekam jeszcze na Miśka i mamy iść Małemu kupić parę akcesoriów :happy:

Aniaap uważaj na siebie i dobrze, że się uspokoiło u Ciebie :happy: Na pewno wszystko będzie dobrze :happy:

Dziewczyny bardzo dziękuję wam za każdy głos oddany na moją historię :-) To najprawdziwsza prawda:tak:A co do systemu głosowania - można raz dziennie (ale chyba musi upłynąć 24 h od poprzedniego głosu).
Kochane jesteście;-)

Persefona na której stronie jest link do oddawania głosów?? Bo coś szukam i szukam i nic...

Ja zaraz szykuje sosik na lasagne:-)

Lepidoptera- rzeczywiście boska ta koszulka :tak: a jeśli chodzi o jedzonko to jak napisałaś to zmienia już postać rzeczy ;-) smacznego :-p

Sorki że tak Wam dzisiaj nagle zwiałam ale mąż szybciej z pracy wrócił i rozumiecie nie... :-)

persefona glos oddany, urocza historia:)
Jolek "rozmowy noca" obejrzalam nawet niezly filmik:D
Dzis dzionek mi zlecial szybciutko i nie mialam czasu na bb moze jutro bedzie lepiej:)

Persefona twoja historia jest troszkę podobna do mojej, już ja streszczam rozstałam się z byłym kilka miesięcy wcześniej i nagle dowiaduję się że on miał romans z laską która przychodziła do mojej lokatorki, wkurzyłam się bo mimo że nie chciałam z nim być to fakt że mnie zdradzał przez kilka miesięcy w moim własnym łóżku, i ta ***** jak przychodziła to miała czelność patrzyć mi w oczy i ze mną rozmawiać, z tej złości weszłam na neta i zarejestrowałam się na portalu randkowym dla polaków w UK. Pisali sami debile i byłam w stanie już zrezygnować kiedy zobaczyłam wpis mojego P, coś mnie zaintrygowało w jego opisie że napisałam "cześć" i tak od słowa do słowa po miesiącu się spotkaliśmy. Okazało się że nie potrzebnie zapłaciłam abonament za 3 miesiące skoro używałam tego portalu jeden dzień, bo odrazu wymieniliśmy się numerami GG. Na pierwszym spotkaniu P zażartował i powiedział "będą z tego dzieci" 3 miesiące później odkryłam że jestem w ciąży.

reklama
Do góry