reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
aaniaap- super że wróciłaś cała zdrowa i dwupaku martwiłyśmy się tu o Ciebie ale całe szczęście wszystko jest już dobrze :-) uważaj na siebie teraz bardziej
marzenka- współczuję kłopotów z chorowaniem córeczki miejmy nadzieję że jutro lekarz coś odpowiedniego przepisze i że mała nie będzie się już tak męczyć ! zdrówka dla Was!
marzenka- współczuję kłopotów z chorowaniem córeczki miejmy nadzieję że jutro lekarz coś odpowiedniego przepisze i że mała nie będzie się już tak męczyć ! zdrówka dla Was!
marzena9
Fanka BB :)
Ania dobrze, że już jesteś w domku. Martwiłyśmy się. Teraz musisz dużo wypoczywać ale to pewnie Ci powiedzieli już w szpitalu
Futrzaczku my już byliśmy u lekarza dwa dni temu i niewiele jej dolegało. Najprawdopodobniej jutro będzie podobnie: zajęte gardło, osłuchowo czysto. Na kaszel stosować inhalacje, na katar krople a na gardło doraźne specyfiki łagodzące. Ale zaraz dam antybiotyk bo gorączka już jest za długo.
Futrzaczku my już byliśmy u lekarza dwa dni temu i niewiele jej dolegało. Najprawdopodobniej jutro będzie podobnie: zajęte gardło, osłuchowo czysto. Na kaszel stosować inhalacje, na katar krople a na gardło doraźne specyfiki łagodzące. Ale zaraz dam antybiotyk bo gorączka już jest za długo.
adeczka
Poczytalam opowiesci z porodowek. Nie wiem jak ja to malenstwo urodze. Zaczynam sie bac...
Jutro wizyta u pol gin.
Teraz ogladam babski film Milosc w Seattle i spanko.
Buziaczki dla wszystkich
Jutro wizyta u pol gin.
Teraz ogladam babski film Milosc w Seattle i spanko.
Buziaczki dla wszystkich
wisienka87
ania - ja rowniez ciesze sie ze jestescie juz w domku, oszczedzaj sie
marzena - zdrowka dla malej.
I co tu robic? P. juz sie uklada do snu, Nadia tez spokojna, w tv nic do ogladania masakra....
marzena - zdrowka dla malej.
I co tu robic? P. juz sie uklada do snu, Nadia tez spokojna, w tv nic do ogladania masakra....
lepidoptera
No ale jest jeszcze jeden promyk szansy- wyczytałam,że po 30 skóra zmienia swoją strukturę, i kobiety ciężarne po 30 mają mniejsze skłonności do rozstępów, niż te po 20.Dobra, tylko ja jestem rok przed 30,to nie łapię się do żadnej z grup.Ale kupiłam już kremy w zapasie, to musze to zużyć
Dzięki, dajesz mi odrobinę nadziei
ja normalnie mam skórę skłonną do rozstępów, więc jesli teraz mi jeszcze wyjdą na piersiach i brzuchu, to będę cala pasiasta..... i u mnie to nawet chyba nie geny, bo moja mama urodziła nas pięcioro i rozstępów nie ma. Mi na razie nowe nie wyszły, smaruję się tylko wieczorkiem (i to nie zawsze, bo czasem nie mam już siły...), ale raczej nie swędzi mnie jeszcze skóra...co prawda tyję cały czas, ale w sumie to nie wiem, gdzie te 8 kg weszło... może mój wiek jest wreszcie jakimś atutem i mnie uratuje??
styna - niezły sen hahaha, a swoja drogą nawet we śnie masz lęki związane z rozstępami...wyluzuj troszkę
aniaap - ciesze się, że dobrze się wszystko skończyło, myśl o przedwczesnym porodzie tez spędza mi chwilami sen z powiek...wypoczywaj dużo i uważaj na siebie!
Ostatnia edycja:
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
A Ja uciekam zaraz na Doktora Housa ale najpierw pod prysznic ;-) Buziaki laseczki i dobranoc bo już raczej nie zajrzę do Was dzisiaj :-)