reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

Widzę że rozstępy na tapecie :tak: ja mam po pierwszej ciąży i już się do nich przyzwyczaiłam trudno co mam zrobić przecież się nie powieszę ;-) jedne są mało widoczne inne ciut bardziej smaruję się aby mieć w miarę czyste sumienie ale nie mogę się tym przejmować bo zwariowałabym :tak:

U Nas też słoneczko ale nadal chłodny wiatr ale mimo to byliśmy na dłuuugim spacerku , synuś nawet zaliczył plac zabaw już tak mu się tęskniło :-)

reklama
zanka ja bylam na Och Karol2 pisalam na BB, ze prawie sie posikalam w gacie ze smiechu naprawde warto isc na ten film, bo jest boski!!!

No ja na szczescie rozstepow jeszcze nie mam, ale strasznie boje sie je miec...

Co do rozstepow u mnie na brzuszku narazie nic nie widac, na biodrach to mam takie niewidoczne juz od okresu dorastania(podobno w pewnym okresie mojego zycia za szybko roslam) Takze u mnie te nabrzuchu to kwestia czasu bo i mama miala spore:( ale smaruje sie summiennie dwa razy a jak mi sie przypomni w poludnie to i trzy razy dziennie:tak:

Hope widzę że hormony niezle Ci buzują, bo jesteś strasznie uszczypliwa.
Napisałam tylko jakie jest moje zdanie, to chyba nic wielkiego i urazić nie powinno nikogo !
No ale najwyraźniej na Ciebie zadziałało.

Życzę miłego dnia majóweczkom, lecę do nowego lekarza, tym razem Pana lekarza ;-)
Pa !

Zanka nie przejmuj się Hope przeziębiła się i jeszcze w ciąży no i tak bywa. Mój P powiedział mi że w ciąży jestem nieznośna, a jak mnie choróbsko dopadło to spytał czy na kilka dni może się do brata przenieść bo już nie wytrzymuje.

Zanka nie hormony tylko gryppopodobny badziew ;-):-)

Trochę więcej dystansu.
Uszczypliwość to już prawie jak złośliwość, a złośliwość to cecha ludzi inteligentnych.
A to już komplement :-)

reklama
Do góry