reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Hejka :-)

Widzę że rozstępy na tapecie :tak: ja mam po pierwszej ciąży i już się do nich przyzwyczaiłam trudno co mam zrobić przecież się nie powieszę ;-) jedne są mało widoczne inne ciut bardziej smaruję się aby mieć w miarę czyste sumienie ale nie mogę się tym przejmować bo zwariowałabym :tak:

U Nas też słoneczko ale nadal chłodny wiatr ale mimo to byliśmy na dłuuugim spacerku , synuś nawet zaliczył plac zabaw już tak mu się tęskniło :-)

reklama
zanka ja bylam na Och Karol2 pisalam na BB, ze prawie sie posikalam w gacie ze smiechu naprawde warto isc na ten film, bo jest boski!!!

No ja na szczescie rozstepow jeszcze nie mam, ale strasznie boje sie je miec...

Co do rozstepow u mnie na brzuszku narazie nic nie widac, na biodrach to mam takie niewidoczne juz od okresu dorastania(podobno w pewnym okresie mojego zycia za szybko roslam) Takze u mnie te nabrzuchu to kwestia czasu bo i mama miala spore:( ale smaruje sie summiennie dwa razy a jak mi sie przypomni w poludnie to i trzy razy dziennie:tak:

Hope widzę że hormony niezle Ci buzują, bo jesteś strasznie uszczypliwa.
Napisałam tylko jakie jest moje zdanie, to chyba nic wielkiego i urazić nie powinno nikogo !
No ale najwyraźniej na Ciebie zadziałało.

Życzę miłego dnia majóweczkom, lecę do nowego lekarza, tym razem Pana lekarza ;-)
Pa !

Zanka nie przejmuj się Hope przeziębiła się i jeszcze w ciąży no i tak bywa. Mój P powiedział mi że w ciąży jestem nieznośna, a jak mnie choróbsko dopadło to spytał czy na kilka dni może się do brata przenieść bo już nie wytrzymuje.

Zanka nie hormony tylko gryppopodobny badziew ;-):-)

Trochę więcej dystansu.
Uszczypliwość to już prawie jak złośliwość, a złośliwość to cecha ludzi inteligentnych.
A to już komplement :-)

reklama
Do góry