reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam sie po weekendowo;)
U nas dzisiaj cieplo tylko slonca brakuje jeszcze;)
No ciekawe czy wytrzymamy do swiat ;P ja mam termin na 4 maja kazdy mi obstawia ze na swieta juz sobie nie pojem wszystkiego;P

Hejka :-)

U Nas chorowania ciąg dalszy niestety :-( ale teraz to Damian się rozłożył ma anginę , a Szymek zaczął kaszleć więc jutro jesteśmy umówieni do pediatry niech zobaczy go swoim fachowym okiem a ja odpukać czuję się dobrze.

Jolek,Kamcia- dzięki za troskę o Szymka :*

Ja też mam termin 4/5 maj i też jestem ciekawa jak to będzie :tak::-D mi się marzy wyjazd na święta do mojej siostry w Bieszczady bo jej najstarszy syn będzie miał 18stkę :tak::tak::-) ale raczej marzenia ściętej głowy :-D

Kamcia teraz przeczytalam twojego posta. Fakt przekichane byc samemu. Generalnie my tu na obcej ziemi to raczej musimy sobie same radzic a latwo nie jest. Wiem, ze maz bedzie mial tydziel lub dwa wolnego, ale potem powrot do rzeczywistosci.

Styna Poole i Bournemouth sa piekne warto przyjechc. Moze kiedys z malenstwem wpadniesz :)

Wszystkim zdrowka zycze.

Kamcia dasz rade:):) wszystkie jakoś damy...

ja miałam jakiś taki smętny dzień, nawet nie chce mi się zbytnio pisać.

Adeczna na pewno bo uwielbiam oba te miasteczka

Dziewczyny poddałam się, powiedziałam szefowej że za 2 tygodnie zaczynam macierzyński bo nie mam już siły i kręgosłup mi siada, nie mogę siedzieć chodzić stać w pracy mało co jestem w stanie zrobić brzuch coraz częściej robi się twardy a od połowy zmiany jak już twardnieje to tak zostaje, do tego stopy zaczynają mi puchnąć, a przez kręgosłup prawie nie śpię i cały czas zmęczona chodzę.

styna26 jakto macierzyński ???
Dziewczyno, idź na L4, taka dolegliwość w ciąży jak najbardziej kwalifikuje się pod zwolnienie lekarskie. Nie szkoda Ci macierzyńskiego????

reklama
Zanka tu przepisy są inne jakbym była w Polsce to oczywiście siedziałabym na L4, ale tutaj jak na 8 tygodni przed porodem ma się L4 to automatycznie przechodzi to na macierzyński. A czasu nie stracę bo mam rok macierzyńskiego, a potem 7 tygodni urlopu bo u mnie w pracy rok urlopowy jest od 1 kwietnia do 31 marca, więc jak skończy mi się macierzyński 22 lutego odrazu muszą mi dać całe 7 tygodni urlopu abym zdąrzyła wykorzystać bo musimy wykorzystać, i do pracy ostatecznie wrócę 1 kwietnia 2012.

Do góry