reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

taa już ja widze jej pomoc;-)
to jest mały szatan hihih

moja wiem że zazdrosna nie będzie la ciekawska..
jak byłam u kumpeli i nosiłam jej bliźniaki to mała cały czas za mną chodziła i stękała żebym ukucnęła bo ona chciała dotknąć popatrezeć i .. brać na ręce:szok:
myslała że to lalki:-D
więc może tak też biegać teraz..
ale jakoś się ją nauczy e dzidzia to nie lalka:-D jestem dobrej mysli:tak:

reklama
Witam po weekendzie, ale mam nadrabiania...łohoho :szok:
widze, że nie tylko ja cierpiałam na okropny ból głowy przez ten cholerny wiatr!!:wściekła/y:

a tak w ogóle to dzis pierwsze spotkanie w szkole rodzenia....ciekawe jak bedzie....???

gag, Na jakie kombi mam uważać?;-) jakis znak szczególny?:D

osz Ty! :wściekła/y: aż taki zły kierowca to ze mnie nie jest ;-):-D:-D:-D
a tak serio...to dobre jest żarełko w tej chorwackiej? co polecasz?

styna...całe szczeście mamy czujniki cofania :-)
aaaa i żyycze szybkiego wykurowania się z bólu gardła!ze wszystkich dolegliwości przeziębienia najbardziej nienawidze własnie bólu gardła!!! a mam tak, że u mnie zawsze się od tego zaczyna :wściekła/y:

milla....szybciutko wracaj do zdrowia!!!

marzena...szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojego dzidzia!!!

aaniap....daj znac co i jak!!! tez trzymam kciuki!!!!

karolka...trzym się i nie daj sie temu cholerstwu!!!!

Witajcie!
A u mnie piękna pogoda słoneczko i za oknem w słońcu aż 23 stopnie C!!!!A to dopiero luty:)aż nie chce sie wierzyć!Wiosna już mogłaby być:)

Witam po weekendowej nieobecnosci, nistety mnie rozlozylo, syropek nie pomogl niestety:no: moj organizm to chybsa tak ma, ze musze swoje wylezec i juz. I tak weekend spedzilam wlozeczku, dzis tez jeszcze leze ale juz jest lepiej.
Pogoda mnie doluje:( Ja cce juz wiosne...
gag - co do zmiany samochodu to jak juz sie przelamalas to napewno bedzie ok:) My w maju ubieglego roku zmienilismy fiata pande na mercedesa vito(busa) i tez mialam ogromne opory na poczatku, a teraz smigam nim czesciej niz moj P:D
bra - ja tez mam tak ze wieczorem jak sie klade mysle co na drugi dzien zjem na sniadanko taki lakomczuch ze mnie:D

Witam się poweekendowo:-)

Obiad zrobiony, zjedzony, M do pracy wyprawiony - biorę się za nadrabianie zaległości na BB :)

A propos świat Wielkanocnych - ja mam termin na 5 maja, więc kto wie, czy mój kurczaczek nie wykluje się na święta...

lepidoptera kto wie, może króliczek Wam przyniesie na święta maleństwo :) Tak mało czasu będzie wtedy do terminu, że bardzo to mozliwe :))))

a tak serio...to dobre jest żarełko w tej chorwackiej? co polecasz?
wszystko:D zależy co lubisz- jak mięso, to każde, porcje są takie średnie w kierunku sporych.Ryby i owoce morza pod koniec tygodnia(dostawa w czwartek)
Jak bez mięsa to naleśniki ze szpinakiem i z serem.Na deser są dobre lody.Ogólnie nie ma niewypałów:) na przystawkę ser kozi zapiekany z boczkiem, pycha.

a ja dzisiaj cały dzień w mieście byłam, bo mi ekipa remontowa zafundowała dzień wiercenia, więc musiałam wyjechać.Niedawno wróciłam, to teraz mogę sobie powąchać farby, bo malują:-D Poprostu moc atrakcji.

Dziewczyny a kiedy są święta w tym roku? bo ja mam termin na 26 kwietnia

reklama
jaipur załapiesz sie na swieta jak nic:tak: 24 jest Wielkanoc

Ja powiedzialam że na swięta mogą się spodziewać tylko jajka na twardo bo z dzicmi nic innego ni zrobie:-D

Alex :***

Do góry