reklama
Witajcie :-)
Jak to miło pospać do 8 i nie iśc do pracy. Spałam jak zabita, nawet nie słyszałam jak się zbierał do pracy ;-) kanapki zrobiłam mu wieczorem, więc nie taka zła ze mnie zona ;-)
hope - śliczny psiak :-)
Dużo zdrówka dla dzieciaków i chorujących mam!
Z wypadkim Kubicy ja nadal w szoku. Niech mu tę rękę poskładają i nawet jeśli rehabilitacja ma potrwać rok a będzie mógł wrócić do zawodu, to niech trwa. Trzymam kciuki!
Internet mi kiepsko działa, a muszę poszukać na allegro butów na lato dla malej mojej kumpeli na pezent. Mam nadzieje,ze cos trafie :-)
Milego dnia!
Jak to miło pospać do 8 i nie iśc do pracy. Spałam jak zabita, nawet nie słyszałam jak się zbierał do pracy ;-) kanapki zrobiłam mu wieczorem, więc nie taka zła ze mnie zona ;-)
hope - śliczny psiak :-)
Dużo zdrówka dla dzieciaków i chorujących mam!
Z wypadkim Kubicy ja nadal w szoku. Niech mu tę rękę poskładają i nawet jeśli rehabilitacja ma potrwać rok a będzie mógł wrócić do zawodu, to niech trwa. Trzymam kciuki!
Internet mi kiepsko działa, a muszę poszukać na allegro butów na lato dla malej mojej kumpeli na pezent. Mam nadzieje,ze cos trafie :-)
Milego dnia!
marzena9
Fanka BB :)
A za to jaką dużą pisankę będzie można zrobić z brzusia
Fakt!!! Może opracujemy jakąś tuniczkę w pisankowy deseń dla ciężarnych I tak wystąpić na rodzinnym obiedzie
sylwia_
hej, ja wlasnie zjadlam sniadanko, widze ze w miare cieplo na zewnatrz to zaraz wezme psa i pojdziemy sie przewietrzyc.
wogle to zalamalam sie wczoraj wieczorem bo pelno jakis malutkich krostek porobilo mi sie na plecach i ramionach :/ nigdy nie bylam na nic uczulona wiec nie mam pojecia co to wogle moze byc
wogle to zalamalam sie wczoraj wieczorem bo pelno jakis malutkich krostek porobilo mi sie na plecach i ramionach :/ nigdy nie bylam na nic uczulona wiec nie mam pojecia co to wogle moze byc
adeczka
Witajcie, ja od dzis mam wolne od jednej pracy...Na razi emam zamiar nadrobic nieprzespana noc, jutro lekarz a potem sie zobaczy. Moze powoli jakies porzadki wiosenne zaczne. Tyle, ze wiosny nie ma. U nas brzydko deszczowo i wietrzenie.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
witam
widze że wy już o wiośnie a u mnie znów leje
masakra..
nic tylko siedzimy w domu i filmy oglądamy
yhhhh
mała nawet nie ma się jak przewietrzyć:-(
widze że wy już o wiośnie a u mnie znów leje
masakra..
nic tylko siedzimy w domu i filmy oglądamy
yhhhh
mała nawet nie ma się jak przewietrzyć:-(
reklama
sylwia_
no ja korzystam i wychodze z psem kiedy tylko moge - bo kto wie czy za kilka godzin znow nie bedzie snieg sypal :-) pozniej jeszcze na chwile do sklepu musze wyskoczyc, a tak to nie mam nic do roboty...chyba sie zanudze, albo zaczne sprzatac