reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Mi się żonkile kojarzą z Wielkanocą ale chyba w tym roku to już ich nie będzie. Jakoś dziwnie późno nam Wielkanoc wypada. A my to się do święconki toczyć już będziemy :D

reklama
Witajcie :-)
Jak to miło pospać do 8 i nie iśc do pracy. Spałam jak zabita, nawet nie słyszałam jak się zbierał do pracy ;-) kanapki zrobiłam mu wieczorem, więc nie taka zła ze mnie zona ;-)

hope - śliczny psiak :-)
Dużo zdrówka dla dzieciaków i chorujących mam!

Z wypadkim Kubicy ja nadal w szoku. Niech mu tę rękę poskładają i nawet jeśli rehabilitacja ma potrwać rok a będzie mógł wrócić do zawodu, to niech trwa. Trzymam kciuki!

Internet mi kiepsko działa, a muszę poszukać na allegro butów na lato dla malej mojej kumpeli na pezent. Mam nadzieje,ze cos trafie :-)

Milego dnia!

marzena ja mialam podobnie ;) marzyłam o bułce z szynką ;)
jolek myslałam, że będzie gorzej. wypiłam od razu za jednym zamachem i jakoś poszło, więc u ciebie tez pójdzie ;)

Hello!!
A ja mam na ferie mojego kochanego chrześniaka, bajki cały czas lecą w tv, pełno zabawek dookoła. Czas przynajmniej szybciej i weselej mi zleci.
Pozdrawiam poniedziałkowo.

hej, ja wlasnie zjadlam sniadanko, widze ze w miare cieplo na zewnatrz to zaraz wezme psa i pojdziemy sie przewietrzyc.
wogle to zalamalam sie wczoraj wieczorem bo pelno jakis malutkich krostek porobilo mi sie na plecach i ramionach :/ nigdy nie bylam na nic uczulona wiec nie mam pojecia co to wogle moze byc :confused2:

Witajcie, ja od dzis mam wolne od jednej pracy...Na razi emam zamiar nadrobic nieprzespana noc, jutro lekarz a potem sie zobaczy. Moze powoli jakies porzadki wiosenne zaczne. Tyle, ze wiosny nie ma. U nas brzydko deszczowo i wietrzenie.

witam

widze że wy już o wiośnie a u mnie znów leje:sorry:
masakra..
nic tylko siedzimy w domu i filmy oglądamy
yhhhh
mała nawet nie ma się jak przewietrzyć:-(

reklama
no ja korzystam i wychodze z psem kiedy tylko moge - bo kto wie czy za kilka godzin znow nie bedzie snieg sypal :-) pozniej jeszcze na chwile do sklepu musze wyskoczyc, a tak to nie mam nic do roboty...chyba sie zanudze, albo zaczne sprzatac :confused2::laugh2:

Do góry