reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
Lepi pewnie tak światło padało dziwnie a Ty od razu że siwe włosy!! :-)
Dzięki za pocieszanie, ale poddałam je dokładnej analizie po wyrwaniu - masakrycznie białe :/
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
futrzaczku współczuję ..
a może jakieś okłady rób małemu...
nie ma co panikowac dziewczyny maja rację...
dawaj leki i dużo picia... i miejmy nadzieję ż e minie
a może jakieś okłady rób małemu...
nie ma co panikowac dziewczyny maja rację...
dawaj leki i dużo picia... i miejmy nadzieję ż e minie
Hope
podwójna mama :-)
Futrzaku może to jest taka infekcja jak niedawno miała moja córa. Trzy dni temperatura 39.5 a potem jak ręką odjął. Tylko, że przy tym dziecko miało normalny apetyt i temperatura wahała się góra dół, było za to marudne. Jak jest tak wysoka dobrze jest robić chłodne okłady i włożyć dziecko do wanny z wodą. Tylko woda nie może być zimna, kilka stopni niższa od temperatury ciała.
A w ogóle to się witam, dopiero dzień zaczynam, zaraz się wezmę za śniadanie :-)
A w ogóle to się witam, dopiero dzień zaczynam, zaraz się wezmę za śniadanie :-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Dzięki dziewczyny ! póki co właśnie zasnął
zanka07
Witaj Kamcia,
od tego dziś zaczęłam nadrabianie - oby ta petycja kogoś wzruszyła...
a kto w ogóle napisał tę petycję ????
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Uciekam się zdrzemnąć Buziaki :*
reklama
lepidoptera
Misia - jak znajdziesz jakąś przykładową w necie, to wrzuć linka. sama tez muszę coś wymyślić. chciałam jakiś ładny dziecięcy kinkiet nad łóżeczko, ale stwierdziłam, że jak kabel będzie zwisał, to nie za bardzo, bo maluch jak zacznie wstawać, to jeszcze zwali na siebie tę lampkę
Co do petycji - nie miałam czasu wczytać się dokładnie, ale Kamcia powinna wiedzieć.
Co do petycji - nie miałam czasu wczytać się dokładnie, ale Kamcia powinna wiedzieć.