reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Futrzaczku faktycznie nie ma co panikować, podawaj mu środki na gorączkę i dużo picia aby się nie odwodnił, a jak jutro nie przejdzie to jedź do lekarza.

reklama
Futrzaku może to jest taka infekcja jak niedawno miała moja córa. Trzy dni temperatura 39.5 a potem jak ręką odjął. Tylko, że przy tym dziecko miało normalny apetyt i temperatura wahała się góra dół, było za to marudne. Jak jest tak wysoka dobrze jest robić chłodne okłady i włożyć dziecko do wanny z wodą. Tylko woda nie może być zimna, kilka stopni niższa od temperatury ciała.

A w ogóle to się witam, dopiero dzień zaczynam, zaraz się wezmę za śniadanie :-)

No właśnie chciałam żeby dwie dawały mniej światła. Dlatego chyba na parapet koło fotela do karmienia kupię taką przytłumioną a koło łóżeczka kupie taką z funkcją przyciemnienia światła. Wiem, że taka w ikei jest:happy:

reklama
Misia - jak znajdziesz jakąś przykładową w necie, to wrzuć linka. sama tez muszę coś wymyślić. chciałam jakiś ładny dziecięcy kinkiet nad łóżeczko, ale stwierdziłam, że jak kabel będzie zwisał, to nie za bardzo, bo maluch jak zacznie wstawać, to jeszcze zwali na siebie tę lampkę:baffled:

Co do petycji - nie miałam czasu wczytać się dokładnie, ale Kamcia powinna wiedzieć.

Do góry