reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

jolek ja myślę że to jest bardzo fajna pamiątka :-)
Jeżeli chodzi i finanse to pewnie nic nie zapłacimy bo tak jak pisałam, to nasz dobry przyjaciel.
Ale... jeżeli ktoś chciałby mieć sesję a finanse na to nie pozwalają, to proponuję poprzeglądać sesje w necie i zrobić ją u siebie w domku w plenerze itp.
Wiem że nie będzie tak profesjonalnie jak w studio, ale pamiątka pozostanie oraz ogromna satysfakcja że to wasza robota a nie kogoś innego :-)

ypra pierwsze słyszę że potrzebny jest pesel lub dokument stwierdzający urodzenie - chyba że masz na myśli żłobki prywatne. Ja zapisywałam się do tego miejskiego (zależy mi na moim mieście i jest tańszy ) i potrzebne było tylko zaświadczenie że jedno z Nas jest osobą pracującą z pieczątką zakładu. O dziecku nic nie wpisywałam rzecz jasna !

Ostatnia edycja:
reklama
Oczywiście będziemy próbować własnymi siłami w domku:-)

zanka - nam też chodzi o państwowe, czytałam na stronie miasta. W prywatnym myślę, że nie byłoby problemu.

Ostatnia edycja:
zanka - a robicie w studio? My też mamy kumpla fotografa, ale raczej w domu zrobimy sesję. Już nie mogę się doczekać :)

No to super, fajne foty można w studio zrobić. Nasz nie posiada niestety,a wynajem to dodatkowy koszt, ale liczymy że w mieszkaniu tez fajnie wyjdzie jak będziemy mieli pomysły :) Wystarczy znaleźć kawałek gładkiego tła i już :)

Witam was
Ja dzisiaj nie wyspana, na dworze wieje od wczoraj i wszystkim trzaska że spać nie idzie, mojemu P to nie przeszkadzało i spał jak zabity tylko jakoś dziwnie cały czas na moją stronę się przesuwał i musiałam pilnować aby mnie nie zrzucił z łóżka, a momentami blisko było. Do tego jeszcze chrapie jak diabli, więc spać prawie wogóle nie nie spałam. Ale zemściłam się bo na początku to go delikatnie budziłam aby się posunął i odwrócił na bok, aż w końcu mnie to zaczęło wkurzać na maksa i albo z łokcia dostawał albo kopniaka więc pewnie nieźle poobijany jest.

reklama
W moim miasteczka żłobka nie ma wcale, więc pozostaje opiekunka. Tylko trafić na odpowiednią osobę... u nas jest duże bezrobocie, więc koszt nie będzie ogromny i pomimo, że nie zarabiam kroci, to i tak opłaci mi się wrócić do pracy, bo na wychowawczy nie mamy co liczyć, poza tym nie wiem, czy miałabym dokąd wracać po wychowawczym - i to jest ten ból:baffled: a o pracę na miejscu jest strasznie ciężko, bo nie biorę pod uwagę pracy w markecie, a tylko takich ofert u mnie jest dużo...

Zanka - zrelaksuj się, ładniej wyjdziesz na zdjęciach :)

Ja też muszę poprosić M o kolejne zdjęcie, bo od ostatniego już 2 tyg. minęły. Świetne są takie sesje... na profesjonalna mnie też nie stać, ale mam nadzieję, ze przyjaciółka dotrze do mnie przed porodem z aparatem ;) bo teraz to brzuszka aż takiego pokaźnego nie mam..

Dobrego dnia wszystkim!

A co do pracy, to jestem drugi dzień na L4 i już o niej zapomniałam:-D

aha, zapomniałam napisać, ze dziś miałam niezbyt miły akcent z rana... znalazłam u siebie 6(!) siwych włosów - masakra...bede wyglądać do maja jak młoda mama, czy jak babcia???:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry