reklama
marzena9
Fanka BB :)
Dzieci są jedyne! Nasz małpka jednym z pierwszych słów jakie opanowała było kur... ale mówiła "kuła". A nas zamórowało! Siedzi taki brzdąc przy klockach, coś jej nie wychodzi i do siebie pod nosem "kuła" :O Ale ją poprawialiśmy na "kukułka" a to było za trudne i zapomniała! tak ją podstępem pokonaliśmy
Futrzaczku właśnie to łączenie czopka i syropu jest najlepsze, bo po pierwsze to inne lekarstwa a po drugie inny sposób wchłaniania i nie obciąża się jedynie jednej drogi pobierania leku. Tylko podkreślam, że nasza ma już ponad 4 lata więc tak nam lekarka każe stosować ale nie pamiętam jak było wcześniej. Musiałabym sprawdzić w książeczce zdrowia. A przy ząbkowaniu mimo wszystko nie powinna występować tak wysoka gorączka. No ale dzieci są różne.
edit: ponieważ cisza tu narazie to idę zrobić sobie kolację i do książki. Pewnie wpadnę później
Futrzaczku właśnie to łączenie czopka i syropu jest najlepsze, bo po pierwsze to inne lekarstwa a po drugie inny sposób wchłaniania i nie obciąża się jedynie jednej drogi pobierania leku. Tylko podkreślam, że nasza ma już ponad 4 lata więc tak nam lekarka każe stosować ale nie pamiętam jak było wcześniej. Musiałabym sprawdzić w książeczce zdrowia. A przy ząbkowaniu mimo wszystko nie powinna występować tak wysoka gorączka. No ale dzieci są różne.
edit: ponieważ cisza tu narazie to idę zrobić sobie kolację i do książki. Pewnie wpadnę później
Ostatnia edycja:
bra00721
ufff wróciliśmy właśnie z imprezki urodzinowej mojej psiapsiółki i stwierdzam, że takie zabawy to juz nie dla nas. głośna muzyka, to od razu myślę o malutkiej, że jej przeszkadza itp i po 3 godzinkach wróciliśmy. ale powiem wam, że nie żałuję że nie mogę już poimprezować, maluszek jest najważniejszy teraz
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja z poziomka poisałam na prv chyba przedwczoraj
mnie nie ma bo mamy gościa i oglądamy horror
ale podczytuję ;-) jak robimy sobie przerwy
mnie nie ma bo mamy gościa i oglądamy horror
ale podczytuję ;-) jak robimy sobie przerwy
reklama
marzena9
Wpadłam Was poczytać. Chociaż nie wiem na jak długo bo mi się pysk drze. Może glukozę z rana jeszcze trawię
Siedzę sobie i trzymam kopytka w gorącej wodzie bo mi coś zmarzły. A mój kot chciał chyba ze mną się pogrzać bo mi się pakowała do masażera. Dziwna jakaś. No ale pewnie na haju bo ma jakieś tabletki przeciwbólowe...
Coś jeszcze miałam napisać i nie pamiętam Demencja ciążowa!
Kamcia przypomniało mi się jak pisałaś, że dziecko Cię wystraszyło. Ja miałam to samo! jakoś ze dwa tygodnie temu. Też po horrorze. Zachodzę do dziecka a ona siedzi w łóżku i drzemie (chyba) oparta o ścianę. Zawał na miejscu! A potem coś zaczęła bełkotać. A co oglądacie?
Wszyscy śpią. To i ja spadam. Nogi wymoczone, kot zawinięty w bandaż, mąż chrapie. Nic tu po mnie
Siedzę sobie i trzymam kopytka w gorącej wodzie bo mi coś zmarzły. A mój kot chciał chyba ze mną się pogrzać bo mi się pakowała do masażera. Dziwna jakaś. No ale pewnie na haju bo ma jakieś tabletki przeciwbólowe...
Coś jeszcze miałam napisać i nie pamiętam Demencja ciążowa!
Kamcia przypomniało mi się jak pisałaś, że dziecko Cię wystraszyło. Ja miałam to samo! jakoś ze dwa tygodnie temu. Też po horrorze. Zachodzę do dziecka a ona siedzi w łóżku i drzemie (chyba) oparta o ścianę. Zawał na miejscu! A potem coś zaczęła bełkotać. A co oglądacie?
Wszyscy śpią. To i ja spadam. Nogi wymoczone, kot zawinięty w bandaż, mąż chrapie. Nic tu po mnie
Ostatnia edycja: