reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam was leniwie...:sorry2:
u nas też od rana wieje i leje.. w nocy był sztorm... yhhh na dwór nie ma co wychodzić bo nas zwieje..
samochodem tak buja ze się bałam na mieście że się przewrócimy razaem z autem:dry:
masakra jakaś...

bola mnie dziąsła , wszystko mnie swędzi...
masakra jakaś..

mam nadzieję że poczytałyście dzisijsze ogłoszenia;-)

reklama
Hope, prawdziwy zawodowiec z Twojej. Ja Mateuszowi kupiłam łyżwy 2 lata temu i od tego czasu był 2 razy na jeziorze. Na szczęście są powiększane i pasują Mu jeszcze. My byliśmy na lodowisku za 10 zł ale czasu tam nie liczą.
gag, u mnie na stronie miasta jest forum i tam pisała dziewczyna, że za 8 m-cy zostanie mamą i była pytać o żłobek i nie ma już szans. U nas jest 1 żłobek w którym jest 25 dzieci. Ja mam miejsce, które zarezerwowała sobie koleżanka na wrzesień 2011 a zaklepywała je w marcu 2010. Nie skorzysta, więc chce oddać je nam, ale dla nas wrzesień, to za wcześnie będzie - zobaczymy. Inaczej jest chyba w prywatnych żłobkach, ale u nas takich nie ma.
Ja się na żadną sesję nie nadaję z tymi rozstępami po pierwszej ciąży. Nie mam ani jednego zdjęcia w tej ciąży.

Hejka :-)

Kamcia- ogłoszenia poczytane :tak: dzięki za petycję ale czy ona coś da hmm warto spróbować
Zanka - powodzenia na sesji będzie dobrze :tak: już się nie możemy doczekać

U Nas też szaro buro , dzisiaj nie wychodzimy nigdzie aby żadne ustrojstwo się w Szymku nie zalęgło :tak: nad ranem miał jeszcze temp a teraz już jest dobrze właśnie śpi.

My mamy fotografów z własnym zakładem ale co z tego jak to brat Damiana i wiecie jaka atmosfera między Nami jest teraz więc sesja odpada... ale koniecznie muszę się zmobilizować i zrobić prywatną w domku tylko włoski trzeba sobie farbnąć najpierw a co :-p

EDIT: jejku nie wiem co robić już... poszłam zobaczyc czy rzeczywiście Szymek śpi a on cały rozpalony 39,1 ! nie wiem od czego ta temp bo nie ma żadnych innych objawów... Dzisiaj go chyba jeszcze poobserwuję ale jak temp będzie się utrzymywać to jutro do lekarza .

Ostatnia edycja:
Lepi pewnie tak światło padało dziwnie a Ty od razu że siwe włosy!! :-)

Kamcia od ogłoszeń zaczęłam lekturę BB :-)

Futrzaczku może jedź z Szymkiem na pogotowie lepiej niech go lekarz obejrzy :tak:

Ja sobie obejrzałam filmik i się zryczałam na końcu, zaraz wracam do wyrka i jakiś następny obejrzę. co tu robić pogoda paskudna, w doopsku mam lenia więc sobie pooglądam co nieco

Jolek- nie myślę że na pogotowie nie ma sensu bo temp jest dość wysoka ale nie aż tak jak by była w okolicy 40st to na pewno , a właśnie dzwoniłam do mojej siostry pielęgniarki i ona mnie uspokoiła że może to być tzw. trzydniówka która objawia się właśnie tylko poprzez temp praktycznie. Muszę być spokojna i zrównoważona i go obserwować a w razie co w weekend jest dyżur pediatryczny więc podjedziemy.

Hej Kochane:happy:
Ja właśnie kończę pić herbatkę i lecę pozmywać a potem pod prysznic. Ogólnie leniu****e dzisiaj w domu, Misiek coś na mieście załatwia
Kupiliśmy wczoraj dywanik i jest śliczny Leży i czeka na Wojtusia Planujemy jeszcze kupić takie fajowe dekoracje piankowe (oczywiście o tematyce Kubusia Puchatka) tylko muszę poszukać w sklepach w Warszawie bo nie chcę mi się przez neta zamawiać.
I myślę o dwóch lampkach podłogowych.... Jedna żeby stała przy łóżeczku a druga przy fotelu jak będę Niuńka karmić... Tylko zastanawiam się czy ta druga może wystarczy jakaś mała i postawić ją na parapecie? Jak myślicie?

Od paru dni tak mnie brzuch swędzi, że nie idzie wytrzymać. I okazało się, że w ciągu paru dni przybyło mi kolejne 2 cm w pasie co w finale daje 110 cm:-)

Futrzaczek oby to była 3 dniówka faktycznie!!

reklama
Misia częściej smaruj brzusio
Co do lampek to na pewno jedną z takim przytłumionym światłem sobie kup,żeby w nocy nie raziła malucha po oczkach

Do góry