reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Kamcia ja to bym chyba zawału dostała, szczególnie, że horrory oglądam przez palcem albo tyłem :-D

A propos lodowiska, my mamy w mieście na stadionie, 5 zł za godzinę, nic tylko jeździć. Tylko ja niestety nie mogę, córa z dziadkiem chodzi jak tylko ma czas, więc nie za często. Mają za to wyjścia w ramach w-f :sorry2:

zuza.jpg

Ta mniejsza jest moja ;-)

hope zazdroszczę...
sliczna mała..
a jak smiga... ohhh

chciałabym takie lodowisko gdzies blisko..
u nas nei dość że do najbliższego mam 100 km , to jeszcze za wejściówkę się sporo płaci bo to taka "wyższa atrakcja" jak nie mają lodowisk na codzień zimą;-)
to na sztucznych trzeba sporo zarabiać... yhhhh

dobra idę spać bo już z mężem po filmie jesteśmy opn zasypia a ja jerszcze stukam .. hihi

Przypominam o liście majówek (standaardowo)
oraz dodałam nowe ogłoszenia...
warto zajrzeć:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...ogloszenia-wazne-informacje-43745/index2.html

Ostatnia edycja:
Hope - wysportowana ta Twoja cora:) i zabezpieczona od stop do glowy przed urazami:-D
Kamcia - nie ogladaj tyle horrorow!!! a tak swoja droga to Vi musiala miec niezly ubaw jak zobaczyla Twoja mine:D

Witam sie piatkowo. Nareszcie koniec tego dlugiego i nudnego tygodnia sie zbliza. :D Ide zrobic jakies sniadanko bo P. na 10 jedzie na badanie zatok i nie moge go glodnego puscic, a znajac jegoto jak mu nie zrobie to poleci bez sniadania...
Milego dnia Wam zycze.

Cześć dziewczyny :-)
Ja też się cieszę, ze dzisiaj piątek :-) Jutro wolne nie trzeba iść do pracy :-)
Mam zamiar się wyspać . A co :-) Dobija mnie to wstawanie o 6 rano :)
Miłego dnia

Cześć kobietki:) a ja dziś spać nie mogłam. Mój M znowu przeziębiony najadł się na noc czosnku a mnie męczył ten zapach :(:(

Hej kochane!
U mnie przepiękne słoneczko świeci aż się chce wstać z wyrka i sprzątać:-)

Niektóre z Was piszą o pracy że fajnie że dzisiaj piątek - ja to już zapomniałam co to praca:crazy:
To dobrze czy źle ??? :-)

no właśnie, jolek, mądrze prawisz, dziewczę :-)

Zapomniałam dodać że dzisiaj mam sesję z brzuszkiem i się oczywiście stresuję czy w całości załapię się w obiektywie:szok:
i co mam ubrać ? i co zabrać ? jak się ustawić ? wrrrr..... :-)

reklama
Bez stresu kobieto bo wyjdzie nienaturalnie... Na pewno fotograf znajdzie taki obiektyw w który się zmieścisz :-p:-D
Już się nie mogę doczekać kiedy wstawisz fotusie...na pewno będą śliczne :):)

Do góry