reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Po co dwa jak Ci jednego brakuje :-p

A ja mam dalej nerwa!!!!!!!! M jeszcze z pracy nie wrócił bo buja się z naprawą jakiegoś padła,a przed chwilą się jeszcze dowiedział że jedzie do Warszawy w nocy po jakiś sprzęt! Ja bym tego jego szefa już dawno pogryzła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najgorsze,że przeglądałam dziś ogłoszenia z pracą i nic nie ma w jego profesji :(

Jolek widzę, że na prawdę macie się z tym chole... szefem, widzę, że wykorzystuje na maxa. Współczuję Twojemu M.

A ja przed chwilą gadałam na skype ze swoim M i humor od razu mam lepszy, ale się za nim stęskniłam.

Ehh... :-( Ja przyznam, że też trochę Was zaniedbałam:-( Ale postaram się to naprawić. Tyle się w Naszym życiu dzieje, że czasem ciężko oddech złapać a nie zapowiada się żeby miało się uspokoić. Jesteśmy szczęśliwi, że sytuacja z mieszkaniem nam się ustabilizowała chociaż na razie:happy:

Kamcia przypomniałaś mi, że mam lays zielona cebulka w szafce:dry::-)

reklama
Do góry