reklama
Matusia
Fanka BB :)
futrzaczku - życzę zdrówka, nie daj się wirusowi, może to Ci się przyda Sposób na przeziębienie w ciąży zapisałam sobie tą stronę w razie "w"
styna, ciężki orzech do zgryzienia, ale niestety decyzja jest tylko Wasza. Dużo siły życzę przy jej podejmowaniu.
poziomka, myślę że zdołowałaś się gorączką Gabi i nie wróciłaś jeszcze do normy, mimo że z Gabi już ok. Mnie zawsze przytłacza chore dziecko, czuję jakby coś mi leżało na sercu.
Kamcia, jestem za żeby połączyć ciuszkowe tematy, ale jak zwykle nie wiem o co chodzi jaka lista, gdzie się trzeba zapisać
jolek, pierwsze słyszę o takim dniu, ale chętnie przytulę synka, bo mąż za granicą jak co tydzień... No i Was również przytulam !
styna, ciężki orzech do zgryzienia, ale niestety decyzja jest tylko Wasza. Dużo siły życzę przy jej podejmowaniu.
poziomka, myślę że zdołowałaś się gorączką Gabi i nie wróciłaś jeszcze do normy, mimo że z Gabi już ok. Mnie zawsze przytłacza chore dziecko, czuję jakby coś mi leżało na sercu.
Kamcia, jestem za żeby połączyć ciuszkowe tematy, ale jak zwykle nie wiem o co chodzi jaka lista, gdzie się trzeba zapisać
jolek, pierwsze słyszę o takim dniu, ale chętnie przytulę synka, bo mąż za granicą jak co tydzień... No i Was również przytulam !
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Marta w dziale maj , w przyklejomych tematach , tam gdzie regulamin i temat poznamy się jest lista majówek i tam wpisujemy wszytskie dane przyszłych mamus , datę porodu imię i płeć.. zobacz sobie...
hope a własnie Ty po dupsku dostaniesz że się wcześniej nie upomniałaś
narazie zmykam bo mnie łeb nawala...
masakra już od wczoraj tak mam .. nie moge głowa ruszać
hope a własnie Ty po dupsku dostaniesz że się wcześniej nie upomniałaś
narazie zmykam bo mnie łeb nawala...
masakra już od wczoraj tak mam .. nie moge głowa ruszać
sylwia_
wpadlam tylko na sekunde sie przywitac, bo od piatku jestem tak zabiegana ze nie mam nawet czasu usiasc na dluzej jutro nadrobie co tam u was slychac! trzymajcie sie zdrowo dziewczyny
Matusia
No to zrobiłam to, co miałam zrobić na samym początku, czyli wpisałam się na temat "przedstawmy się". Że też nie zauważyłam tego wcześniej .
Mogłam poznać bliżej wiele z Was, jakie ciekawe zawody i zainteresowania ma każda, ale też dużo takich, które już się nie odzywają.
Mogłam poznać bliżej wiele z Was, jakie ciekawe zawody i zainteresowania ma każda, ale też dużo takich, które już się nie odzywają.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Martusia no niestety.. dużo dziewczyn tylko się przedstawiło a nawet sie nie odzywają...
kilku na początku sie nie udało:-( i nie są już w ciązy , inne są po raz kolejny ale z innym terminem..
róznie się podziało z tymi majówkami ...
ale na szczęście jak do tej pory pozostałe trzymają się w zwartej grupie i ciesze się że tak jest
a nawet pojawiają się nowe mamusie :-) więc jest dobrze...
a powiedz mi jesli możesz skąd dokładniej jesteś ?? ja też z wlkp
właśnie piję kawkę i wcinam chipsy bekonowe
i jakoś głowa przestaje boleć..
mąż sprząta, mała się bawi z kotkiem.. więc mam chwilę dla siebie
kilku na początku sie nie udało:-( i nie są już w ciązy , inne są po raz kolejny ale z innym terminem..
róznie się podziało z tymi majówkami ...
ale na szczęście jak do tej pory pozostałe trzymają się w zwartej grupie i ciesze się że tak jest
a nawet pojawiają się nowe mamusie :-) więc jest dobrze...
a powiedz mi jesli możesz skąd dokładniej jesteś ?? ja też z wlkp
właśnie piję kawkę i wcinam chipsy bekonowe
i jakoś głowa przestaje boleć..
mąż sprząta, mała się bawi z kotkiem.. więc mam chwilę dla siebie
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
dodalam swoje gg
reklama