reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
futrzaczku - życzę zdrówka, nie daj się wirusowi, może to Ci się przyda Sposób na przeziębienie w ciąży zapisałam sobie tą stronę w razie "w"
styna, ciężki orzech do zgryzienia, ale niestety decyzja jest tylko Wasza. Dużo siły życzę przy jej podejmowaniu.
poziomka, myślę że zdołowałaś się gorączką Gabi i nie wróciłaś jeszcze do normy, mimo że z Gabi już ok. Mnie zawsze przytłacza chore dziecko, czuję jakby coś mi leżało na sercu.
Kamcia, jestem za żeby połączyć ciuszkowe tematy, ale jak zwykle nie wiem o co chodzi jaka lista, gdzie się trzeba zapisać :zawstydzona/y:
jolek, pierwsze słyszę o takim dniu, ale chętnie przytulę synka, bo mąż za granicą jak co tydzień... No i Was również przytulam :blink:!

Marta w dziale maj , w przyklejomych tematach , tam gdzie regulamin i temat poznamy się jest lista majówek i tam wpisujemy wszytskie dane przyszłych mamus , datę porodu imię i płeć.. zobacz sobie...

hope a własnie Ty po dupsku dostaniesz że się wcześniej nie upomniałaś:wściekła/y::-p

narazie zmykam bo mnie łeb nawala...
masakra już od wczoraj tak mam .. nie moge głowa ruszać:baffled:

wpadlam tylko na sekunde sie przywitac, bo od piatku jestem tak zabiegana ze nie mam nawet czasu usiasc na dluzej :crazy: jutro nadrobie co tam u was slychac! trzymajcie sie zdrowo dziewczyny :tak:

No to zrobiłam to, co miałam zrobić na samym początku, czyli wpisałam się na temat "przedstawmy się". Że też nie zauważyłam tego wcześniej .
Mogłam poznać bliżej wiele z Was, jakie ciekawe zawody i zainteresowania ma każda, ale też dużo takich, które już się nie odzywają.

Dzień dobry:happy2:
Ja po odbiadku:happy2: Zaraz muszę pozmywać i wstawić pranko:happy2:
A poza tym oglądam sobie Jak ukraść księżyc... Ale takie sobie póki co...

Martusia no niestety.. dużo dziewczyn tylko się przedstawiło a nawet sie nie odzywają...
kilku na początku sie nie udało:-( i nie są już w ciązy , inne są po raz kolejny ale z innym terminem..
róznie się podziało z tymi majówkami ...

ale na szczęście jak do tej pory pozostałe trzymają się w zwartej grupie i ciesze się że tak jest:tak:
a nawet pojawiają się nowe mamusie :-) więc jest dobrze...

a powiedz mi jesli możesz skąd dokładniej jesteś ?? ja też z wlkp :tak:

właśnie piję kawkę i wcinam chipsy bekonowe
i jakoś głowa przestaje boleć..
mąż sprząta, mała się bawi z kotkiem.. więc mam chwilę dla siebie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry