reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

zanka to jesli piszesz że wczesniej nie było problemu z chodzeniem osobno to czemu teraz miałby być??:-)

tak jak jolek wczorfaj pisała , do pracy też go puszczasz (jesli chodzi o strach o ciążę)
jesli mu ufasz i wesz że możessz ufać to go0 puść , niech się jeszcze nacieszy:-p
bo jak będzie dziecko to ani nie pomyśli o wyjściu:-D

ja Ci powiem ze gdyby mój mąż chciał sam gdzieś iść to nie byłoby problemu żeby poszedł , nieraz nawet go z domu wyganiałam:-D bo chciałam mieć trochę spokoju dla siebie;-)
ale on woli ze mną... bo twierdzi że ze mną się lepiej bawi...

jak pójdzie to posiedzisz z nami na BB żeby Cię głupie mysli nie dopadały:-D
ale tez z nim porozmawiaj jeśli się źle z tym czujesz (tym bardziej ze w ciąży hormony buzują i różne myśli w głowie)

witam..
ja wczoraj padłam o 21:zawstydzona/y: a później wstałam o 23 i obejrzałam z D film:-D
no i spaciu... ale mi się dobrze spało dzisiaj...

reklama
Vi nie zrozumiałaś mnie :-)
Nie chodzi o to czy ma iść bo się boję ze coś zrobi tylko o fakt że jestem w ciąży!
Pisałam wcześniej o tym że jakby się coś działo a ja będę sama w domu to co zrobię ?
Sama przecież nie wsiądę do samochodu i nie pojadę.
Gdyby np był w pracy to rzecz jasna mógłby wrócić, nie ?
A z imprezy która jest 50 km od domu to chyba w nocy ciężko wrócić w miarę szybko i w normalnym bezalkoholowym stanie :-)

Witam dziewczyny ja tylko tak szybko, dzisiaj jedziemy do brata mojego P i cały dzień nas nie będzie więc nie martwić się tam wszystko jest w porządku. Oprócz tego że mała obudziła mnie o 5 i już nie mogłam zasnąć. Miłego dnia

ja tylko przytoczyłam że skoro mu ufasz i o tym piszesz to nie ma problkemu
nie miałam tego za konkretny powód do zastanowienia się

jeśli chodzi o to że może się coś stać,..
no ja myślęże jak coąża zdrowo przebiega to aż tak nagle nic się nie stanie;-)
nie ma co panikowac na zapas kochana...
jak nie mąż to są jesacze rodzice , czy inna rodzinka albo przyjaciele
nie możemy trzymać facetów w złotej klatce tylko dlatego ze jesteśmy w ciąży;-)

a do samochodu to napewno nie wsiądzie jak wypije...
chociaż możesz teżś się z nim dogadac żeby nie pił w ten wieczór bo sie obawiasz e nie będzie miał jak wrócić jeśli by się coś stało

Ostatnia edycja:
Hallo
A ja dzisiaj jestem padnięta, bo się wcale nie wyspałam, obudziłam się o pierwszej w nocy i ie mogłam zasnąć do piątej. Koszmar. Mam nadzieję, że znowu nie powrócił mi problem ze spaniem.

Zanka
jeśli chodzi o takie wyjścia to też byłoby mi przykro, jakby mój M. poszedł sam.

Zanka najpierw porozmawiaj z mężem, a potem będziemy myśleć czy masz barykadować drzwi czy robić koreczki na wspólny wieczór :-D

Alex ja też nie mogłam spać ale u mnie to już norma od jakiegoś czasu :(

zobaczymy co to będzie !
Jeszcze mam jeden pomysł: on sobie pójdzie na urodziny a ja w domu zrobię babską imprezę z moimi dziewczynami !
Wtedy będziemy obydwoje się dobrze bawić, tyle że osobno :-)
No cóż, trzeba umieć wybrać mniejsze zło :-)
Urodziny dopiero za 2 tygodnie wiec luzzz !!

zobaczymy co to będzie !
Jeszcze mam jeden pomysł: on sobie pójdzie na urodziny a ja w domu zrobię babską imprezę z moimi dziewczynami !
Wtedy będziemy obydwoje się dobrze bawić, tyle że osobno :-)
No cóż, trzeba umieć wybrać mniejsze zło :-)
Urodziny dopiero za 2 tygodnie wiec luzzz !!

no widzisz i problem rozwiązany ...
on się pobawi , Ty się pobawisz i sama nie będziesz... i luuuz :-D

reklama
zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :-)
jak wygram w lotto to zafunduję Wam wszystkim bilety do mnie na tę imprezkę:-D
prywatnym odrzutowcem z jaccuzi... żeby nie było że sępię kasy:-D

Do góry