reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hey Kobietki:) U mnie znowu powrót zimy :(
My już po śniadanku.Zbieramy się zaraz i jedziemy do mojej siostry. Jadę po ciuszki dla maluszka:):)

Mandrzejczuk
a jak tam siostra, podleczyła serducho i zaklimatyzowała się znów w PL??

Kamcia
Ty się na nas za imprezy nie obrażaj bo Ty też balowałaś i ani razu do nas nie zajrzałaś,a my pomimo imprez wspominałyśmy Ciebie :-p

reklama
dzięn doberek
ale naskrobałyście w nocy .
No ja już po śniadanku za to ze szkłaneczka rozpuszczonego magnezu pogoda fatalna aż sie nie chce z łóżka wychodzić i nic robić ja chce WIOSNĘ !!!!!!!!!!!!

no to ja tak z samego rana zapraszam was na imprezke :-) w ...naszym nowym domu, kupionym doslownie przed chwila :-D jestescie pierwsze ktore wiedza o tym zakupie :-D no to teraz ide dzwonic do rodzicow i sie pochwalic :-) juhu :-D

Witam wszystkich, jeszcze się nie wygrzebałam z łóżka,ale chyba nie ma sensu wstawać skoro juz sie wykąpałam i sniadanko wcinam.
Dzisiaj zrobie dzień piżamowy, a co.
Sylwia gratulacje nowego domku, no to teraz czeka Was przyjemność i koszmar ;) urządzania.
Salsera, Ty się nie spiesz z tą flaszeczką, bo możesz przez rok jeszcze nic nie wypić:-D no chyba ,że soczek

reklama
dzieki dziewczyny, nawet nie wiecie jak sie ciesze ze sie udalo! teraz mamy male mieszkanie, 50kilka metrow, z psem i dzidzia mogloby juz byc troche ciasno...no i jest maly ogrodek, takze cale lato przelezymy plackiem na trawie :-) ale do przeprowadzki jeszcze troche bo sprzedawca zaczal budowac sobie nowy dom i umowilismy sie ze do czerwca/lipca moze mieszkac w tym naszym, i dla niego wygodnie i dla nas bo do tego czasu dozbieramy troche kaski i bedzie na porzadne zagospodarowanie sie hihi :-) juhu :-D
ale za to chlop kazal mi robic 'rozwazne i przemyslane' zakupy dla dzidziuska, bo trzeba bedzie pooszczedzac...
takze w lato zapraszam z butelkami mleka :-D

Do góry