reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Mój M jest lepszy w gotowaniu niż ja...Kiedyś ja szykowałam obiadki teraz jego kolej :) ja jak muszę to też coś zrobię,ale to coś szybkiego,żeby się jak najszybciej z kuchni ewakuować

Hope święta racja!!!!!!... mój M nawet skarpety sobie ceruje. Wystarczy jak się na moją matkę napatrzyłam jak skakała nad moim starym, potem jak podrosłyśmy to nas terroryzował!

Ostatnia edycja:
reklama
ja tam z moim pół na pół:tak:
jak mi sie nie chce to on musi zrobić bo samo się nie zrobi ...:-p
jak mu sie nie chce to mnie coś boi i musi mu się zachcieć:-D
nie ma wyjscia;-)

a tak na poważnie to dz\ilimu sie , jak ja robię pranie to on wiesza i składa , jak ja obioad to on zmywa jak on obiad to ja zmywam... i tak różnie

nie dokładac mi czytania:-p

reklama
Phi! I kto się myślisz przejmuje? I tak byś beczała za nami :D

Ale pokrzycz sobie, pokrzycz. Poczuj władzę :p:p:p Fajnie wrócić do takich jędz, nie?

Do góry