reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Uciekam powoli. Oczki się kleją. I trzeba wykorzystać fakt, że małe się wyszalało i teraz siedzi cicho, może da zasnąć mamusi w spokoju.

oczywiście obrażam się po wielokroć na was:wściekła/y::-p
po 1 to za to ze tyle napisałyście i ponad godzinę nadrabiałam sam maj:szok: 45 stron:wściekła/y::-D
po 2 nie pisałyście w temacie (no same wiecie że o orodach) ale już mi się nie chce cofac te 45 stron i szukać więc wybaczam i zostawiam:-p
po 3 za te imprezy które zawsze robicie pod moją nieobecność:wściekła/y::-:)-p
Witam wszystkie Majówki,
Postanowiłam do Was dołączyć, ponieważ wybieram się na chorobowe i będę dużo czasu spędzała w domu, a muszę z kimś rozmawiać. Najlepiej z Kimś Kto jest na podobnym etapie życia. Mam już 7 letniego syna,a termin porodu z drugim dzieckiem na 20 maja.
witam nową mamę
Poziomki znów impreza u Ciebie? Gofrowa tym razem :D A ja taka nie wykąpana :D Pogadamy sobie na żywo gdzie nas boli najbardziej :D

Horrory lubimy :D Kilka dni temu oglądaliśmy "Zejście 2" ale był przewidywalny. Z moich ulubinych co były inne to "Rec" i "Paranormal activity" - ten to mnie trochę zastrzelił...

Poziomki a co do sztuk w Wawce to widzieliście "Napis"?
też uwielbiam horrory:-D

Też jestem ciekawa jak te chrzciny przeleciały, jak wczorajsze USG... no ale musimy poczekać aż wróci to nam opisze wszystko.
za to że tyle musiałam nadrabiać napisze dopiero jak się wyśpię:-p:-p:-p:-p
Nie wiem co ostatnio jest z tym moim żołądkiem...szwankuje jakoś. Piłam już mięte,niby mi się odbija a dalej boli :(
a rozmawiałaś z lekarzem?? może pij melisę abo miętę ...??
hej laseczki, dawno mnie nie było, ale niestety dopadła mnie ta niefajna strona ciąży. w czwartek późnym popołudniem zgłosiłam sie na izbę przyjęć z dziwnym uczuciem ciąnięcia brzuszka. zostawili mnie na oddziale, przy okazji badania okazało się, że skróciła mi się szyjka o 5 mm. kazali leżeć, nie przemęczać się, znów biorę luteinę. dziś mnie wypisali i co najlepsze... bez jakichkolwiek badań. sama się o nie nie upomniałam, ponieważ jutro mam prywatną wizytę i będzie to sprawdzone, a nawet gdybym miała wrócic do szpitala"odpukać!", to choć jedna noc we własnym łóżeczku to już dużo... z dzieciaczkiem na szczęście wszystko dobrze, zostało przebadane w zdłuż i w szerz i nie ma nic niepokojącego, a to najważniejsze. mam tylko nadzieję, że szyjka przystopuje, bo na oddziale mialam okazję poznać dziewczyne, która z powodu takiego schorzenia leży już kilka tygodni i końca nie widać. dla maleństwa to by była tragedia gdyby sie pogarszało, ale nie dopuszczam do siebie takich myśli.
oj współczuję , ale najważniejsze że wsyztsko ok:tak:

o i kolejna impreza:wściekła/y:
Na to wychodzi:)

Ej tylko ja jestem taki 24 - letni gnojek(wrzesniowy dla scislosci) ?:-)
haha jestem młodsza jestem młodsza:-p:-p:-p
hmm Chyba kamcia jest w moim wieku. Jesli dobrze panietam w tamtym roku kalendarzowym pisala ze ma 23 i ja jej odpisywalam ze jestesmy w tym samym wieku:) Ale moglam cos pokrecic jak to ja :-D

ja z października , ale zależy z jakiego rocznika dokładnie jesteś:ninja2:

aha jakas druga mama nbyła..
również witam...

oczywiście nie odnosze się do wsyztskich rozmów bo za dużo tego..
a niby w weened cisza na BB :eek: już to widzę :-p hehe

dobranoc...
opiszę wszytsko jutor.. jak wypocznę:-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:)
Witam Cie Kamciu cieplutko po dlugiej nieobecnosci, tak jak reszta stesknilam sie za Toba:-)
Otóż moj rocznik to ten co w niku 1987:p

Wlasnie wstalam obejrzalam powtorke swojej "bajki" i ide cos wszamac:tak:bo brzuszek sie domoga:)

Dziendoberek ;-)
Kamcia super, ze juz wrocilas, a tak sie zastanawialam wchodzac dzisiaj rano na BB kiedy wracasz.
Ja wcinam jajecznice, popijam mleczna kawke i zbieram sily na nastepna klientke. Wczoraj wpadla siostra i wygolila mi cale giry plastrami z woskiem :tak: nawet wcale nie bolalo, za to maz zadowolony, ze w koncu nie musi spac z chlopem :-D

Dzień dobry, dzień dobry :-)

Witaj Kamciu, ciesze się że cało i zdrowo do nas wróciłaś :-)

Ja właśnie skończyłam sniadanko i kawusię. Wyspałam się dziś pożądnie i mam bardzo dużo energii, tylko na co ją spożytkować. M dalej chory, kaszle niemiłosiernie, ale przynajmniej gorączki już nie ma.
Jutro wizyta kontrolna w sprawie szyjki o 15.30. Ciekawa jestem co i jak z nią.

O wiem co mam do zrobienia w domu - prasowanko, jak zwykle sie naskładało tego trochę. I muszę pościel zmienić. No to mam co robic do południa, potem pewnie M wróci wczześniej z pracy i będzie leżał i się grzał (oczywiście nie mam mowy o tym, żeby choć jeden dzien poleżał w domu, no ale w sumie za chwilkę weekend to wtedy go nie puszcze nigdzie). No to ja się zbieram do pracy :-)

Ja dziś wyjątkowo tutaj od rana, mam urlop, bo stolarz mi szafę robi. Ale się cieszę z tej szafy, wszystkie ubrania już dziś poukładam, bo w naszej dotychczasowej muszę zrobić miejsce dla ubranek dzieci.

reklama
Matusia - zazdroszczę remontów. My jeszcze z tym musimy poczekać, ale już sobie planujemy wszystko :) A ty z samego Poznania jesteś czy gdzieś z okolic?

Do góry