reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
Witajcie piątkowo !
Jestem wkurzona na maksa!!!!!
Głowa mnie znów pobolewa, a w pracy 19 stopni!!!!
Szefowa sama narzeka, że przeziębiona, ale pieca nie każe włączyć!!! Co za stupid women!!!!
Czeka aż się wszyscy pochorujemy! A więcej warstw nie da się już na siebie założyć!!!
Kilka dni temu księgowa poszła poprosić, żeby może trochę przepalić w piecu, to powiedziała, że jej jest ciepło, więc innym pewnie też. No i koniec tematu!!!
Kurde, żebym się tylko nie przeziębiła! grzeję się herbatą, ale mdli mnie na sam jej widok...
a jak się siedzi na tyłku przez 8 godzin, to jest zimno, brrr...
no to tyle mojego smęcenia... :/
Jestem wkurzona na maksa!!!!!
Głowa mnie znów pobolewa, a w pracy 19 stopni!!!!
Szefowa sama narzeka, że przeziębiona, ale pieca nie każe włączyć!!! Co za stupid women!!!!
Czeka aż się wszyscy pochorujemy! A więcej warstw nie da się już na siebie założyć!!!
Kilka dni temu księgowa poszła poprosić, żeby może trochę przepalić w piecu, to powiedziała, że jej jest ciepło, więc innym pewnie też. No i koniec tematu!!!
Kurde, żebym się tylko nie przeziębiła! grzeję się herbatą, ale mdli mnie na sam jej widok...
a jak się siedzi na tyłku przez 8 godzin, to jest zimno, brrr...
no to tyle mojego smęcenia... :/
lepidoptera
Wiecie, co?
Stwierdzam, że coraz częściej mi niedobrze, ale jako że, gdy coś zjem to od razu mi lepiej, to wcinam coś co....godzinę!!!
No więc są 2 ewentualności:
1. W maju będę gruba jak słonica
2. Noszę żarłoczne wieloraczki, co = pkt.1
Stwierdzam, że coraz częściej mi niedobrze, ale jako że, gdy coś zjem to od razu mi lepiej, to wcinam coś co....godzinę!!!
No więc są 2 ewentualności:
1. W maju będę gruba jak słonica
2. Noszę żarłoczne wieloraczki, co = pkt.1
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehe dobra jesteś mi też na jednm kalkulatorze wyszło 29 kwiecieńaaaa....moja Fasolka jest chyba najstarsza, jak tak patrze po suwaczkach...w różnych kalkulatorach różnie wychodzi, raz na kwiecień, raz na maj...ale ja chce w majówkach byc ))
i tak mam wpisane w karcie porodu ,ale to dobrze bo ostatnio jak mi polski lekasrz wyliczył termin na 8 listopad a oni na 13 listopad , to jak poszłam z płaczem 24 że jeszcze nie rodze... to powiedzieli mi że jeszcze czas bo do 2 tc można przenosić....
a ja już przenosiłam 3 tc... a oni się kur nie znają miałam oczywiście wody zielonobrązowe jak mi przebili,... i co myśleli może że to nic.... Vi była bardzo sina... a dla nich to jeszcze nie bylo przenoszenie.... ale dotała 10pkt na szczęściei było z nią wszystko ok...
koleżance z forum powiedzieli w UK że dziecko jest ułożone główką w dół.. a okazało się że miałą pośladkowo ułożonego dzieciaczka i tak rodziła a dziecko 4 kilo miało
Witam,
Ja obudziłam się o trzeciej w nocy z uczuciem jakbym dwa dni nic nie jadła. A dzisiaj rano żadnych objawów, nic mi nie doskwierało... Dopóki nie przyszłam do pracy. Już mnie mdli i zatapia mnie morze śliny.
hehe ja miałąm tak z Vi ... obudziłam się nad ranem zassana jak odkurzacz
i mówie do D żeby mim kanapki zrobił... z serkiem i pomidorem...
przyniósł mi z żółtym serkiem... dostał zrypkę bo ja chciałam z tym drugim ;-)
poszedł na dół znów zrobił mi kolejne 3 kanapki z serkiem czsnkowym i pomidorkiem... to ja w płacz bo ja chciałam z tym 3 serkiem bo zapomniałam że czodsnkowy też mamy... hehe i znalazł gdzieś wciśnięty twarożek i na sam koniec zrobił mi z twarożkiem io z pomidorkiem 3 kanapeczki , a ja zjadłam pół i poszłam spać
ale sie zdołował... hahaha
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Witam nowe mamusie :-)
lepidoptera- rzeczywiście głupia ta baba noo przecież jak można siedzieć w takim zimnie tak jak mówisz pochorujecie się to zmądrzeje ale Tobie kochana oczywiście tego nie życzę ! A co do słonicy to myślę że nie będzie tak źle chociaż fakt ojj ciężko nie ulec pokusom. ;-)
Kamcia - bardzo wytrwały Twój D fajnie że masz w nim pomoc :-)
Mój synio właśnie usnął na huśtawce słodki widok ale przeniosłam go do łóżeczka tam na pewno będzie mu wygodniej.
Mój mężulek zadzwonił że już wraca z pracy bardzo się cieszę bo tak w tygodniu wychodzi o 6.30 i wraca o 18.30 więc chyba rozumiecie
A na 14 idę do ginka z wynikami.
lepidoptera- rzeczywiście głupia ta baba noo przecież jak można siedzieć w takim zimnie tak jak mówisz pochorujecie się to zmądrzeje ale Tobie kochana oczywiście tego nie życzę ! A co do słonicy to myślę że nie będzie tak źle chociaż fakt ojj ciężko nie ulec pokusom. ;-)
Kamcia - bardzo wytrwały Twój D fajnie że masz w nim pomoc :-)
Mój synio właśnie usnął na huśtawce słodki widok ale przeniosłam go do łóżeczka tam na pewno będzie mu wygodniej.
Mój mężulek zadzwonił że już wraca z pracy bardzo się cieszę bo tak w tygodniu wychodzi o 6.30 i wraca o 18.30 więc chyba rozumiecie
A na 14 idę do ginka z wynikami.
lilou
Wyżaliłam się na wątku o lekarzach
maryla Witaj Cieszę się że się udało
medline ja 8 tydzień. Termin 28 kwietnia wg usg, a wg OM 01 maja Także blisko jesteśmy terminami
kamcia ale cierpliwy Twój mężczyzna Mój powiedział że zaniedbywany się czuję
Ech zapowiada się co najmniej dwa tygodnie leżenia plackiem więc często będę zaglądać.
maryla Witaj Cieszę się że się udało
medline ja 8 tydzień. Termin 28 kwietnia wg usg, a wg OM 01 maja Także blisko jesteśmy terminami
kamcia ale cierpliwy Twój mężczyzna Mój powiedział że zaniedbywany się czuję
Ech zapowiada się co najmniej dwa tygodnie leżenia plackiem więc często będę zaglądać.
reklama
annaso
Mama Antosia:) 05.06.2006
HOPE ja to mam chyba dziś taki dzień jak Ty wczoraj, tak sie o 7 rano pokłóciłam i tak się trzęse cały dzień i wyje, do tej pory mi nie przeszło. Dawno tak nie miałam. Oczywiście poszło o teściową bo ona zawsze życie nam psuje. Tylko ja sie teraz boję że juz tymbardziej fasolki nie ujrzę
Ale mam dziś dzień echhhhh ..... byle jak najszybciej iść spać i wstać rano-może będzie lepiej. A z mężem to chyba się z rok już tak nie pokłóciłam .... chyba będzie cichy weekend.....
Ale mam dziś dzień echhhhh ..... byle jak najszybciej iść spać i wstać rano-może będzie lepiej. A z mężem to chyba się z rok już tak nie pokłóciłam .... chyba będzie cichy weekend.....