reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Lady strasznie mi przykro że zwaliło Ci się tyle na głowe. Gin jest pewny?? Może za wcześnie na usg?
Może w szpitalu da się zrobić bete szybciej??

reklama
gin jest dobry, z reszta sama nic na usg nie widzialam. i cos dzisiaj zaczelam krwawic. beta czy w szpitalu czy w przychodni nie ma znaczenia- bo to wysylaja do innego miasta.

strasznie sie czuje....

Dobra nie będę Wam smęcić moje smutki. Ja Wam życzę abyście nie przechodziły takich koszmarów jakie ja przechodziłam i właśnie będę przechodzić. Macie urodzić zdrowe dzieciaczki!

Pa- wypisuje się z tego forum, że się tak wyrażę (no chyba że jakimś cudem beta pokaże coś wspaniałego)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lady trzymam kciukaski żeby jednak beta co,ś wykazała:tak:
przkro mi że musisz tyle teraz przechodzić... niestety czasem jak sie wali coś na głowe to wszystko na raz:dry:
powodzenia....

a jawam powiem że moja mała niemal doprowadziła mnie do zawału serca:baffled:
znaczy nie że coś zrobiła... ale poszłam do kuchni kroić pomidorki na pizzę...
a ona bawiła się na podłodze...
coś się cicho zrobiło, wchodzę patrzę a tu połowa klawiszy powyrywana z laptopa....
w łapce trzyma spację:szok: a w buzi Fn :szok::no:
normalnie masakra....
musiałam sprawdzać na D laptopie któa literka gdzie ma swoje miejscce...
i naszczęście wszystkie dobrze powprawiałąm ...
przy okazji wprawiłam alta którego wyrwała z miesiąc temu :-p
aha dodam że ja mam te płaskie klawisze , nie te co kiedyś można było bez problemu wkładać i wyciągać..
więc trochę się namęczyyłam żeby je poprawnie wczepić, tym bardziej że pod spodem mają takie skomplikowane żabki... wrrrr i trzeba je wkjładać odpowiednią stroną, bo odwrotnie już nie działają.... ehghhhhh

Ostatnia edycja:
EWCIA właśnie tak mam następną wizytę . Będzie 5 tyg i 3 dni...

HCG wyszło 397... dzwoniłam do gina powiedziałm ze teraz codziennie się powinno podwajać i że koło 1000 pokazuje się pęcherzyk, że musiał mi się cykl troszkę przesunąć...czekam...staram się ...."cierpliwie"

Lady-kurcze naprawde niezazdroszcze, ale na pewno dasz radę , wychowasz maleństwo, pójdziesz do pracy i życie się zmieni. pokażesz mu że jesteś silna!!!!! jak lew musisz walczyć!!!!

reklama
Do góry