reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Lady strasznie mi przykro że zwaliło Ci się tyle na głowe. Gin jest pewny?? Może za wcześnie na usg?
Może w szpitalu da się zrobić bete szybciej??

reklama
gin jest dobry, z reszta sama nic na usg nie widzialam. i cos dzisiaj zaczelam krwawic. beta czy w szpitalu czy w przychodni nie ma znaczenia- bo to wysylaja do innego miasta.

strasznie sie czuje....

Dobra nie będę Wam smęcić moje smutki. Ja Wam życzę abyście nie przechodziły takich koszmarów jakie ja przechodziłam i właśnie będę przechodzić. Macie urodzić zdrowe dzieciaczki!

Pa- wypisuje się z tego forum, że się tak wyrażę (no chyba że jakimś cudem beta pokaże coś wspaniałego)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lady trzymam kciukaski żeby jednak beta co,ś wykazała:tak:
przkro mi że musisz tyle teraz przechodzić... niestety czasem jak sie wali coś na głowe to wszystko na raz:dry:
powodzenia....

a jawam powiem że moja mała niemal doprowadziła mnie do zawału serca:baffled:
znaczy nie że coś zrobiła... ale poszłam do kuchni kroić pomidorki na pizzę...
a ona bawiła się na podłodze...
coś się cicho zrobiło, wchodzę patrzę a tu połowa klawiszy powyrywana z laptopa....
w łapce trzyma spację:szok: a w buzi Fn :szok::no:
normalnie masakra....
musiałam sprawdzać na D laptopie któa literka gdzie ma swoje miejscce...
i naszczęście wszystkie dobrze powprawiałąm ...
przy okazji wprawiłam alta którego wyrwała z miesiąc temu :-p
aha dodam że ja mam te płaskie klawisze , nie te co kiedyś można było bez problemu wkładać i wyciągać..
więc trochę się namęczyyłam żeby je poprawnie wczepić, tym bardziej że pod spodem mają takie skomplikowane żabki... wrrrr i trzeba je wkjładać odpowiednią stroną, bo odwrotnie już nie działają.... ehghhhhh

Ostatnia edycja:
EWCIA właśnie tak mam następną wizytę . Będzie 5 tyg i 3 dni...

HCG wyszło 397... dzwoniłam do gina powiedziałm ze teraz codziennie się powinno podwajać i że koło 1000 pokazuje się pęcherzyk, że musiał mi się cykl troszkę przesunąć...czekam...staram się ...."cierpliwie"

Lady-kurcze naprawde niezazdroszcze, ale na pewno dasz radę , wychowasz maleństwo, pójdziesz do pracy i życie się zmieni. pokażesz mu że jesteś silna!!!!! jak lew musisz walczyć!!!!

reklama
Do góry