reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Lady- trzymam &&& aby beta pokazała ładny wynik;-)

Annaso
- ok 1000 pokazuje się pęcherzyk:szok:
ja miałam 903 i nie było:no:
potem po niecałych 3 dniach ok 2800 i zaczynało się robić:tak:
a pęcherzyk pokazał się w poniedziałek- dwa dni po becie 2800;-)

Trina myślę o Tobie

POZIOMKI- myślisz że jest sens? Wizyta w poniedziałek o 13.40...
Podobno objawy ciążowe nasilają się wraz ze wzrostem HCG więc u mnie chyba wzrasta z godziny na godzinę bo w tej chwili muli mnie tak że przypominam sobie stare czay jak to było z Antkiem......mam pełne usta śliny....masakra...co mi pomoże???
byłam na działce przed chwilą wróciłam zjadłąm pyszną kiełbaske z ogniska ale teraz już mi się taka pyszna nie wydaje......

Dziewczyny zupełnie nie wiem po co się zadręczacie tymi usg przed czasem. Zrobić w 7-9 tygodniu i wtedy będzie wszystko jasne. A tak biegać, stresować się, wprowadzać urządzenia co rusz, zupełnie niepotrzebne.

Sorry, że marudzę, ale mam dzisiaj okropny dzień. Nakrzyczałam na TZ, bo nie kupił mi chleba i nie to masło i zamiast jednej mineralnej to 8-pak i się popłakałam bo miałam taką ochotę na chleb:dry: Nie poznaję się, sama ze sobą nie mogę wytrzymać.

Do tego jak tylko się gdzieś ruszę z łóżka to boli mnie krzyż, dziwnie kręci mi się w głowie, pobolewa czasem podbrzusze jak się zgarbię, więc siedzę prosto jak struna a od tego boli nie krzyż i tak w koło macieja. I ciągle mam wrażenie, że jedzenie mam napchane po samo gardło i zaraz wyskoczy. I w ogóle do doopy to wszystko. I jak coś zjem to po dwóch godzinach znowu burczy mi w brzuchu :no:

Help...:hmm:

Halo :)

piszę z przerwami, ale czasem nawet do kompa nie moge siąść, bo mi niedobrze..

Lady - trzymaj się i nie trać wiary w siebie! powodzenia w poniedziałek!

Trina - &&&&&&&&&
a z młodym na schodach spróbuj zrobic zawody i pozwól mu wygrywać..bij brawo po każdym piętrze na które wejdzie sam..robiłam tak z siostrzenicą, a piórko to ona nie była :):)

Kamcia - słodka ta Twoja córeczka..

Hope - ja też tak mam, a w głowie kręci się jak się za długo leży, albo wstanie za szybko..dlatego staram się wstawac nieco częściej, i choćby się rozprostować...zaczynam trzeci tydzień leżenia i jest to wkurzające na maxa, ale cóż zrobić..
mój M też obrywa za byle co..ale na razie sobie z tym radzi..

reklama
aaaa....moja Fasolka jest chyba najstarsza, jak tak patrze po suwaczkach...w różnych kalkulatorach różnie wychodzi, raz na kwiecień, raz na maj...ale ja chce w majówkach byc :)))

Do góry