reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Oj tak czuję ulgę, zemsta jest słodka, znam moją szefową i wiem jak zawsze staje po naszej stronie i jak coś trzeba to zawsze załatwi.

reklama
Styna super że masz taką szefową,niech dokopie babsztylowi:-D

wieloryb.jpgWPŁYWA NA IMPREZKĘ:-) MAM SPAGETTI:-D

wcinam zupkę -krem z warzyw

taką koparkę widziałam u mojego chrześniaka-siostrzeńca, ale nie wiem czy był nią mocno zainteresowany.Czy tylko pojeździł i w kąt.Wiem ,że u niego najlepiej sprawdzają sie narzędzia ze skrzynki od taty, a już najlepsze są te duże z szopki na podwórku:D

Nooo ja tez się boję:-D dopiero zdałam sobie sprawę,że jestem ciężarówką a tu niedługo każą kończyć imprezę.
Ale nie mam jeszcze objawu z suwaczka, nie cieknę:D

To ja wolę na koniec, może być na koniec ostatniego tygodnia:-D o ile musi być.Bo jak nie musi być to ja mogę się bez tego obyć.To samo zgaga, bóle pleców, zatrzymywanie wody itd.

reklama
Do góry