reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Poziomki czekam wpadaj kiedy tylko chcesz, tu w Niemczech owoce są strasznie tanie (oczywiście kiedy nie przelicza się Euro na złotówki...), np. 1,5 kg pomarańczy kosztuje 1,5 a ananas 1euro...
Mam też inne pyszności, ale to nie ten wątek...:-p

No to może dzisiaj impreza u Karolci? :D
Takie beachparty sobie zrobimy! Drinki z ananasa, owoce, spódniczki z trawy... Wieloryby też będą! :D

wpadam tu tylko na chwilkę i widzę,że znowu impreza się szykuje :-D marzenko ty masz niespożyte pokłady energii, co wieczór balujesz z tymi wielorybami :-p

Dzięki za wsparcie, pozbyłam się babsztyla raz na zawsze, powiedziałam szefowej że odmawiam opieki na nią, i powiedziałam jej o co chodzi. Uznałam że ponieważ baba kłamie jak najęta nigdy nie wiem jakich bzdur znowu komu nagada, a ja nie mam ochoty się nią stresować. Szefowa poparła mnie i osobiście się nią zajęła, no teraz baba mocno pożałuje bo szefowa nieziemsko się wkurzyła na nią, i postara się uprzykrzyć jej ten pobyt jak tylko się da.

Wieloryby rządzą :D

A ja już wykąpusiana dzisiaj i pachnąca, i ogoliłam się nawet, sama! Nawet o dziwo ziewanie mam. Ale jak znam siebie to za pół godziny mi przejdzie :D

Styna- to super! Kłopot z głowy.

reklama
styna bardzo się cieszę,że masz problem z głowy, czytałam w dzień ale nie zdążyłam się udzielić. to teraz pewnie czujesz ulgę :-)

Wieloryby rządzą :D

A ja już wykąpusiana dzisiaj i pachnąca, i ogoliłam się nawet, sama! Nawet o dziwo ziewanie mam. Ale jak znam siebie to za pół godziny mi przejdzie :D

he he ja też się dzisiaj goliłam i też bez pomocy :-p teraz spijam kakao i zaraz do wyrka

Ostatnia edycja:
Do góry