reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Boję się ze kolejny raz bede musiala zrezygnowac z mesiaca n forum :( a cos czuje ze tak bedzie......nie licze ze bedzie dobrze.
nie mam w nikim wsparcia bo maz mnie juz uradzil ladnie.

Nadal nie widać mojej fasolki , kazał mi zrobić HCG-ryczeć mi się chce tak mi smutno

spokojnie- to dopiero 4 tydzien bardzo mozliwe ze nic nie widac. jak jak bylam pierwszy raz w ciazy to tez nie bylo widac. spokojnie
z reszta u mnie też może dziś też nic nie być (ogólnie) albo ze nie widać. Okresu nie mam już tydzień, dwa testy pozytywne. tak więc dochodzą moje brudzenia...

annaso u mnie też nie było widać jeszcze 4 tygodniu ,i 3 dniu. Tylko endometrium miałam pogrubione a tak nic. A w 7 zobaczyła serduszko. Zrób spokojnie HCG.

lady myśl pozytywnie. najważniejsza jest fasolka.

Choć u mnie też stany kryzysowe. Ciągle się martwię że coś nie tak jest. Że serduszko przestanie bić, i różne takie :( Jutro kolejne usg.

Bo już raz byłam w ciąży -niesty ciąża opbumarła i 2 tyg, męczyli mnie w szpitalu :( żebym poroniła.
Miszkałam wcześniej u teściowej ale ona i jej dzieci traktowały mnie jak ścmiecia (...) i wróciliśmy z męzem do moich rodziców. a mąż wczoraj powiedział ze wraca do mamusi (ja nie-sytuacja taka ze zdna z was by nie wrocila). maz wczoraj powiedzial- 'sama nie dasz rady wychowac dziecka a rodzice wiecznie nie beda dawac ci kasy'- przegiol. nie musze komentowac

Annaso- spokojnie:tak: u mnie w tym tyg. nie było nawet pęcherzyka i miałam podejrzenie cp i co się okazało? Pęcherzyk pokazał się w 5t2d;-) teraz wizytę mam w poniedziałek i wiem, że będzie dobrze:-)

Lady- nie zazdroszczę sytuacji:-(

dziewczyny ja od pon schudlam prawie 3kg z nerwow!! stres ciagle. mam staz wiec te 4500zl zaoszczedze do tego obrona w poniedzialek jeszcze chora jestem....
lady no chu* nie facet:wściekła/y: chyba bym poszla do niego i naplula mu w twarz.... wrrrr

ale ty musisz walczyc dla fasolki swojej... napewno sobie poradzisz, rodzice troszke pomoga.... nie bedzie zle...
a jak co to nawet jesli cci czegos zabraknie to ja ci moge wyslac od nas, u nas wszstko tansze wiec cos by sie znalazlo

reklama
Do góry