reklama
lady87
Edyta
Boję się ze kolejny raz bede musiala zrezygnowac z mesiaca n forum a cos czuje ze tak bedzie......nie licze ze bedzie dobrze.
nie mam w nikim wsparcia bo maz mnie juz uradzil ladnie.
lady87
Edyta
Nadal nie widać mojej fasolki , kazał mi zrobić HCG-ryczeć mi się chce tak mi smutno
spokojnie- to dopiero 4 tydzien bardzo mozliwe ze nic nie widac. jak jak bylam pierwszy raz w ciazy to tez nie bylo widac. spokojnie
z reszta u mnie też może dziś też nic nie być (ogólnie) albo ze nie widać. Okresu nie mam już tydzień, dwa testy pozytywne. tak więc dochodzą moje brudzenia...
annaso
Mama Antosia:) 05.06.2006
Boję się ze kolejny raz bede musiala zrezygnowac z mesiaca n forum a cos czuje ze tak bedzie......nie licze ze bedzie dobrze.
Co sie stało?czemu nie bedziesz mogła ? I czemu nie masz wsparcia?
lilou
Fanka BB :)
annaso u mnie też nie było widać jeszcze 4 tygodniu ,i 3 dniu. Tylko endometrium miałam pogrubione a tak nic. A w 7 zobaczyła serduszko. Zrób spokojnie HCG.
lady myśl pozytywnie. najważniejsza jest fasolka.
Choć u mnie też stany kryzysowe. Ciągle się martwię że coś nie tak jest. Że serduszko przestanie bić, i różne takie Jutro kolejne usg.
lady myśl pozytywnie. najważniejsza jest fasolka.
Choć u mnie też stany kryzysowe. Ciągle się martwię że coś nie tak jest. Że serduszko przestanie bić, i różne takie Jutro kolejne usg.
lady87
Edyta
Bo już raz byłam w ciąży -niesty ciąża opbumarła i 2 tyg, męczyli mnie w szpitalu żebym poroniła.
Miszkałam wcześniej u teściowej ale ona i jej dzieci traktowały mnie jak ścmiecia (...) i wróciliśmy z męzem do moich rodziców. a mąż wczoraj powiedział ze wraca do mamusi (ja nie-sytuacja taka ze zdna z was by nie wrocila). maz wczoraj powiedzial- 'sama nie dasz rady wychowac dziecka a rodzice wiecznie nie beda dawac ci kasy'- przegiol. nie musze komentowac
Miszkałam wcześniej u teściowej ale ona i jej dzieci traktowały mnie jak ścmiecia (...) i wróciliśmy z męzem do moich rodziców. a mąż wczoraj powiedział ze wraca do mamusi (ja nie-sytuacja taka ze zdna z was by nie wrocila). maz wczoraj powiedzial- 'sama nie dasz rady wychowac dziecka a rodzice wiecznie nie beda dawac ci kasy'- przegiol. nie musze komentowac
lady87
Edyta
dziewczyny ja od pon schudlam prawie 3kg z nerwow!! stres ciagle. mam staz wiec te 4500zl zaoszczedze do tego obrona w poniedzialek jeszcze chora jestem....
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Annaso- spokojnie u mnie w tym tyg. nie było nawet pęcherzyka i miałam podejrzenie cp i co się okazało? Pęcherzyk pokazał się w 5t2d;-) teraz wizytę mam w poniedziałek i wiem, że będzie dobrze:-)
Lady- nie zazdroszczę sytuacji:-(
Lady- nie zazdroszczę sytuacji:-(
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
lady no chu* nie facet chyba bym poszla do niego i naplula mu w twarz.... wrrrrdziewczyny ja od pon schudlam prawie 3kg z nerwow!! stres ciagle. mam staz wiec te 4500zl zaoszczedze do tego obrona w poniedzialek jeszcze chora jestem....
ale ty musisz walczyc dla fasolki swojej... napewno sobie poradzisz, rodzice troszke pomoga.... nie bedzie zle...
a jak co to nawet jesli cci czegos zabraknie to ja ci moge wyslac od nas, u nas wszstko tansze wiec cos by sie znalazlo
reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
Trzymaj się i postaraj jak najmniej denerwować...