reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Boję się ze kolejny raz bede musiala zrezygnowac z mesiaca n forum :( a cos czuje ze tak bedzie......nie licze ze bedzie dobrze.
nie mam w nikim wsparcia bo maz mnie juz uradzil ladnie.

Nadal nie widać mojej fasolki , kazał mi zrobić HCG-ryczeć mi się chce tak mi smutno

spokojnie- to dopiero 4 tydzien bardzo mozliwe ze nic nie widac. jak jak bylam pierwszy raz w ciazy to tez nie bylo widac. spokojnie
z reszta u mnie też może dziś też nic nie być (ogólnie) albo ze nie widać. Okresu nie mam już tydzień, dwa testy pozytywne. tak więc dochodzą moje brudzenia...

annaso u mnie też nie było widać jeszcze 4 tygodniu ,i 3 dniu. Tylko endometrium miałam pogrubione a tak nic. A w 7 zobaczyła serduszko. Zrób spokojnie HCG.

lady myśl pozytywnie. najważniejsza jest fasolka.

Choć u mnie też stany kryzysowe. Ciągle się martwię że coś nie tak jest. Że serduszko przestanie bić, i różne takie :( Jutro kolejne usg.

Bo już raz byłam w ciąży -niesty ciąża opbumarła i 2 tyg, męczyli mnie w szpitalu :( żebym poroniła.
Miszkałam wcześniej u teściowej ale ona i jej dzieci traktowały mnie jak ścmiecia (...) i wróciliśmy z męzem do moich rodziców. a mąż wczoraj powiedział ze wraca do mamusi (ja nie-sytuacja taka ze zdna z was by nie wrocila). maz wczoraj powiedzial- 'sama nie dasz rady wychowac dziecka a rodzice wiecznie nie beda dawac ci kasy'- przegiol. nie musze komentowac

Annaso- spokojnie:tak: u mnie w tym tyg. nie było nawet pęcherzyka i miałam podejrzenie cp i co się okazało? Pęcherzyk pokazał się w 5t2d;-) teraz wizytę mam w poniedziałek i wiem, że będzie dobrze:-)

Lady- nie zazdroszczę sytuacji:-(

dziewczyny ja od pon schudlam prawie 3kg z nerwow!! stres ciagle. mam staz wiec te 4500zl zaoszczedze do tego obrona w poniedzialek jeszcze chora jestem....
lady no chu* nie facet:wściekła/y: chyba bym poszla do niego i naplula mu w twarz.... wrrrr

ale ty musisz walczyc dla fasolki swojej... napewno sobie poradzisz, rodzice troszke pomoga.... nie bedzie zle...
a jak co to nawet jesli cci czegos zabraknie to ja ci moge wyslac od nas, u nas wszstko tansze wiec cos by sie znalazlo

reklama
Do góry