lepidoptera
Fanka BB :)
Futrzaczku - mam nadzieję, że masz w porządku teściów i że przede wszystkim nie wtrącają się w wasze sprawy...bo wiadomo, że najlepiej mieszkać samemu, ale nie zawsze jest taka możliwość.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka :-)
Wiecie mnie ręce a w szczególności lewa też boli np. jak za długo trzymam ja pod głową jak coś oglądam albo jak w ogóle trzymam je z tyłu nad głową ciekawe co to jest ?
Kamcia - ja mam właśnie czasami taką swędziawkę jak przesadzę i kilka dni się nie ogolę a potem przechodzi jak się wysmaruję :-) a ta Twoja skóra na nogach to sucha jest bo jak tak to może spróbuj mleczko z Garniera z syropem z klonu naprawdę jest super
Lutek - witaj i rozgość się :-)
Ja ostatnio mam mało czasu bo teraz na tapecie jest działka i dom teściów. Działka już jest właśnie są u notariusza a projekt chaty z tym są problemy ale wczoraj znalazłam alternatywę i chyba już wszystko będzie dobrze.
Kurczę nie wiem czy dobrze robimy przyjmując propozycję zamieszkania z teściami oczywiście mam nadzieję że tak i jednak więcej jest plusów niż minusów więc chyba musi być dobrze
no ciekawe co z tą ręką... idź do lekarza i mi powiedz bo tu mi dadzą paracetamol na to