reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Futrzaczku - mam nadzieję, że masz w porządku teściów i że przede wszystkim nie wtrącają się w wasze sprawy...bo wiadomo, że najlepiej mieszkać samemu, ale nie zawsze jest taka możliwość.

reklama
Lepidoptera - teściowa jest super i o nią w ogóle się nie martwię troszkę gorzej z teściem ale i tak już się dużo zmienił :tak: mieszkamy sami i jest super ale wynajmujemy i to trochę Nas pochłania finansowo a jeszcze nie możemy za bardzo poszaleć z tym mieszkankiem bo właściciele nie bardzo się zgadzają a jest dużo rzeczy które wymagały by zrobienia , oczywiście mamy plany co do własnej budowy i myślę że w przeciągu kilku lat już zaczniemy więc może damy radę :-)

Witam się i ja:):)
Ale sobie dziś pospałam:):) To pewnie przez to że poprzednią noc miałam do d*** a dzisiaj obudziłam się o 4tej i zasnąć nie mogłam bo mnie głód dopadł.Poleżałam podumałam poszłam zjadłam kawałek serka i zasnęłam:)

Futrzaczku
, może się jakoś z teściami ułoży a jak nie to znowu sobie coś wynajmiecie zanim wasza budowa się zakończy :)

Lutek witam :):)

Futrzaczku, a to Twoi teściowie nie muszą byc tacy źli, bo ja to w najgorszym koszmarze nie wyobrażam sobie mieszkania z teściową. Drugiej tak upierdliwej osoby to ja nie znam...

Lutek - witam i ja:)
Futrzaczku - mieszkanie z tesciami nie jest zle:) My juz mieszkamy poltora roku:-) Tak jak napisalas sa tego plusy i minusy, ale mysle ze warto sprobowac. Ja odkad jestem w ciazy i siedze caly czas w domku to niewyobrazam sobie siedziec sama... Tak to chociaz na godzinke schodze na dol na pogaduchy do tesciow, do malego do szwagierki i czas jakos leci, a jak bym tak miala sama w czterech scianach siedziec to chyba bym zwariowala:)

Bra- to współczuję teściowej bo moja to naprawdę bardzo kochana kobieta nie wtrąca się nie marudzi nie narzeka jest pomocna i bardzo otwarta :tak:
Jolek- dokładnie odpukać jakby miało być źle to po prostu ładnie podziękujemy i poszukamy czegoś na wynajem
Wisienka - Twój przykład pokazuję mi właśnie że się da i że nie jest tak źle :tak: dzięki

Hejka :-)

Wiecie mnie ręce a w szczególności lewa też boli np. jak za długo trzymam ja pod głową jak coś oglądam albo jak w ogóle trzymam je z tyłu nad głową :confused: ciekawe co to jest ?

Kamcia - ja mam właśnie czasami taką swędziawkę jak przesadzę i kilka dni się nie ogolę a potem przechodzi jak się wysmaruję :-) a ta Twoja skóra na nogach to sucha jest bo jak tak to może spróbuj mleczko z Garniera z syropem z klonu naprawdę jest super :tak:
Lutek - witaj i rozgość się :tak::-)

Ja ostatnio mam mało czasu bo teraz na tapecie jest działka i dom teściów. Działka już jest właśnie są u notariusza a projekt chaty z tym są problemy ale wczoraj znalazłam alternatywę i chyba już wszystko będzie dobrze.
Kurczę nie wiem czy dobrze robimy przyjmując propozycję zamieszkania z teściami oczywiście mam nadzieję że tak i jednak więcej jest plusów niż minusów więc chyba musi być dobrze :sorry2:

no ciekawe co z tą ręką... idź do lekarza i mi powiedz:-p bo tu mi dadzą paracetamol na to:-D:sorry2:

co do skóry na nogac to poza nogami swędzą mnie również ręce ... a dziś doszła do tego szyja:no::baffled:

jeśli się z teściami doigadujesz to chyba dobrze.. co nie:tak:

witaj Lutek wśród nas:-)
nie ukrywaj się bo poczujemy się osaczone:ninja2::rolleyes: hihihi

jestem wściekłaaaaaaaa :-(

reklama
no ciekawe co z tą ręką... idź do lekarza i mi powiedz:-p bo tu mi dadzą paracetamol na to:-D:sorry2:

Nie idę :-p lekarzy omijam dalekim łukiem :tak: a ja mam lepszą radę niż ten paracetamol haha nie dawać rąk z tyłu będzie z głowy :-D

A na tą Twoją swędziawkę to ja już nie mam pomysłu :no:

Nie bądź wściekła tulę :*

Do góry