reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

wyżaliłam się tam gdzie trzeba..

hehe no ja tego kremu to tak cały dzien nie nosze grubo:-p
smaruję tylko jak mnie nogi swędzą..
mi myc to sie myje:wściekła/y: :-D
nogoi też golę ale wedy nie miałam ogolonych to myslałałm że to od tego:-p

co eszcze..
aa i z oliwką tez próbowałam ale bez efektu:baffled:

reklama
Witam!Przygarniecie Kropka?Jestem nowa majówkowa:-) Nie odzywała się wcześniej,bo chciałam przeczekać 23 i 24 tydz.bo ok 2 lata temu odeszły mi wody w tym okresie i urodziłam synka-niestety żył 1 dzień.. To było w Uk i też na bóle porodowe (apropos)dostałam paracetamol x2 tabl...Teraz jestem w Pl i mam nadzieję,że będzie dobrze:-)Na razie jest.
Przeczytałam ostatnie kilka stron i pomyślałam,że napiszę o kojcu-w sklepach jeszcze droższy niż na stronce motherhood o ok 20 zł ale jest niezastąpiony-dzięki niemu śpię cokolwiek w nocy...Niby 25 tydz ale daje mi już tak w kość... A jeżeli chodzi o swędzenie to oprócz mycia :-) pomógł mi Emolium(krem i oliwka do kąpieli)ale polecam udać się do dermatologa-on dopasuje coś do każdej z nas-was:-)
Pewnie wszystkie śpią...Może i ja spróbuję...Dobranoc

Witamy nową majówkę. Zachęcamy do udzielania się bo ostatnio nowe osoby się pojawiają ale głównie czytają :( A u nas tak fajnie! I wesoło!

Ja też duużo Was czytałam,tylko tak się czaiłam...Ale teraz już wychodzę z ukrycia:-) Fajnie móc z Wami pisać-nie ma to jak wsparcie ciężarnej przez ciężarną:-)Zwłaszcza,że mój wybranek w Anglii a ja na "wypasie" u rodziców... :-)

Witaj Lutek :-)

A ja już dziś na nogach od 7 bo zadzwonił kurier o 7 rano, że on mi dziś paczkę przywiezie i że nie bardzo wie gdzie to jest. No to ja się pytam gdzie jest to mu wytłumaczę, a on że jeszcze z bazy nie wyjechał i tak tylko dzwoni. No kurde mać, ja tu sobie smacznie śpię, a on mi dzwoni ot tak sobie :wściekła/y: No ale nic to. Poszłam z Borciem na spacerek, zmarzłam i tyle z tego było. A dziś u nas pogoda pod psem i się nawet nie chce nosa na zewnątrz wystawić.

reklama
Hejka :-)

Wiecie mnie ręce a w szczególności lewa też boli np. jak za długo trzymam ja pod głową jak coś oglądam albo jak w ogóle trzymam je z tyłu nad głową :confused: ciekawe co to jest ?

Kamcia - ja mam właśnie czasami taką swędziawkę jak przesadzę i kilka dni się nie ogolę a potem przechodzi jak się wysmaruję :-) a ta Twoja skóra na nogach to sucha jest bo jak tak to może spróbuj mleczko z Garniera z syropem z klonu naprawdę jest super :tak:
Lutek - witaj i rozgość się :tak::-)

Ja ostatnio mam mało czasu bo teraz na tapecie jest działka i dom teściów. Działka już jest właśnie są u notariusza a projekt chaty z tym są problemy ale wczoraj znalazłam alternatywę i chyba już wszystko będzie dobrze.
Kurczę nie wiem czy dobrze robimy przyjmując propozycję zamieszkania z teściami oczywiście mam nadzieję że tak i jednak więcej jest plusów niż minusów więc chyba musi być dobrze :sorry2:

Do góry