reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ja to w ogóle dzisiaj doszłam do wniosku, że jeśli tak ma wyglądać starość (z tymi bólami i całą resztą) to nie wiem czy chcę jej dożyć :-D Ciągle coś boli, biodra, brzuch, pęcherz, głowa, zęby, kości, stawy, nie mam jeszcze do kompletu skurczy łydek o dziwo, w pierwszej ciąży miałam te koszmarki co noc. Może któraś mi sprzeda, co mi tam, skoro już tyle mnie miejsc boli :-p Nawet zgagę miewam od niedawna, a przecież nie wiem co to jest :szok:

Nie wspomnę o wchodzeniu po schodach na górę... o obracaniu się na łóżku, wysiadaniu z samochodu... I ja się nie mogłam brzuszka doczekać!

reklama
Hope witaj w klubie:-)
Goście pojedli popili, i poszli,naczynia się myją, rodzinka juz śpi więc sobie czytam i kilkam
Viki a ty się nie drap bo będziesz miała ślady, a próbowałaś czymś mocno nawilżyć skórę i więcej pić, może organizm potrzbuje więcej wody, mnie tez jakiś czas temu bardzo swędziłą skóra. Koleżanka w aptece zrobiła mi taki super specyfik dużo lanoliny, wazeliny, trichę wit a i do tego dużó wody do picia i mi przeszło, polecam może pomoże

hope to też jest jakieś wyjście :-D Stawiam na to,że to za duża ilość balsamu i teraz jej się łuszczy skorupa z niego:-p :wink:

Kamcia ty już olej tą osobę bo tylko niepotrzebnie Ci stresów dokłada!!!!!!!!!! Za tydzień zostajesz w domu :-p

Tak. Nawaliła tej chemi tłustej na kopyta i teraz biedna skóra oddychać nie może i nam tu marudzi, że swędzi. Myć się trzeba, myć! :D

reklama
Spadam spać bo się zaziewam...ostatnią noc miałam koszmarną więc może dziś mi się pospać uda.

DOBRANOC KOBIETKI

Do góry