reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No w końcu doczytałam do końca.
Ja dzisiaj wyjątkowo tak późno bo byłam u kumpeli na ploteczkach, a mój M. jest z kumplami na mieście na piwku i tak sobie czekam na niego, hmmmm ciekawe o ktorej wróci?

Wisienka jeśli chodzi o ten Vat to nie trzeba go inwestować tylko możesz wykorzystać tą kaskę na dowolny cel, to Twoja sprawa na co to wydasz. Trochę się na tym znam bo pracuję akurat w US, choć ostatnio w pracy byłam dawno, dawno temu.

Pozdrawiam nocną porą.

reklama
nadrobiłam..
i widze że jak mnie nie ma to Wy sobie same imprezujecie....:-:)-:)-(
a troszku źle sie czułam głowa mnie bolała;(
ale juz jest ok ;):-)
jestem teraz w skzole ale jeszcze jadna lekcja i ide do domciu nareście bo ile mozna tu siedzieć;D;D;-)
nom,.. dawn cię nie było.
.ale na Młodych mamach jestes często...:-p

witam sie grzecznie i melduje ze was codziennie podczytuje ;)
u mnie chorobowo,mam ostre zapalenie nerek, bol jak cholera :wściekła/y: caly dzien tylko snuje sie po domu, i spedzam godziny na allegro :-D
zdrówka życzę
Moje na razie nie ciekną :-D ale tylko czekać kiedy zaczną.
moje "cieknąć" zaczęły tydzień po porodzie więc nie było źle:-)

No to poziomki wpadamy do Ciebie na chatę i robimy babski wieczór :) Dziewczymy pokupiły mnóstwo ciuszków to sobie pooglądamy na żywo :-) Ale ja bym się chciała spotkac z kimś kto tez niedługo będzie miał maluszka, a tu jak na złość nikogo nie ma w okolicy zaciążonego :-D A z plackami Jokera uważaj bo to w kupach jest ta toksoplazmoza i w kocich kupach też.

toxo jest w kocich kupkach i ujawnia się dpiero po 72 godzinach , więc nawet cięzarna mogłaby sprzątnąć kupę bez problemu..
ja tego nie robię ofcourse:-D mam męża od zadań specjalnych:-D

no to ja już jestem , wymęczona ale nadrobiłam wszystko..
widze że tu cisza panuje dzisiaj wieczorkiem..
u mnie pada wjeje... yhhh chyba będziee sztorm :dry:
nogi mnie strasznie bolą..
a najlepsze jest to że nam światła wysiadły jak wracaliśmy do domu..
a wracaliśmy całkiem po ciemk:dry: jechalismy na postojówkach i przewciwmgielnych:sorry2::tak: na szczęście dojechalismy do domu:-p heheh

blagam nie mowcie nic o lodach, bo zaraz moj maz bedzie mial maly klopot z jezdeniem po miescie i szukaniem ich...:-D

a tak wogole to dziendoberek

dzień dobry majówki ja dziś ranny ptaszek pilnuje dzieci kuzyna ale sie nie wyspalam masakra i jeszcze ta pogoda,,,,,,,,,leje nieziemsko od wczoraj grrrrr,,,,

i ja się witam kochane :) Ilonka w Toruniu chyba taka aura, bo ja też się nie wyspałam, a pogoda... masz rację niefajna ;)

Witam się porannie ponuro, buro i mokro niestety. Pogoda nie zachęca do wyjścia z łóżka, choć trzeba było już się przejść z Borysem, ale po kilku minutach i on miał dość mżawki i z zadowoleniem przyjął powrót do domu :-) teraz jestem już po śniadanku i dopijam herbatkę zawinięta w kołderkę jeszcze.

Lecę nadrobić Wasze produkcje nocne :-)

W centrum pogoda tez do doopy...
Muisze wstac i troche posprzatac bo wieczorem mamy miec gosci:) Ma przyjsc moja przyjaciolka z mezem i roczna coreczka :D
A wczesniej chyba poprosze szwagierke zeby mnie ufarbowala, kupilam wczoraj farbe w rossmanie bo juz nie moge patrzec na te odrosty:/ troche sie boje efektu bo zawsze chodze do fryzjera na balejaz ale teraz trzy godziny u fryzjera mnie przerazaja, poza tym szkoda mi kasy (150 zł) bojednak jeszcze sporo wydatkow Nam zostalo zwiazanych z maluszkiem. Takze trzymajcie kciuki zeby wyszlo dobrze i zebym nie musiala biec dzis z placzem do fryzjera:D

Wisienka jeśli chodzi o ten Vat to nie trzeba go inwestować tylko możesz wykorzystać tą kaskę na dowolny cel, to Twoja sprawa na co to wydasz. Trochę się na tym znam bo pracuję akurat w US, choć ostatnio w pracy byłam dawno, dawno temu.

Pozdrawiam nocną porą.

alex - ale piszesz o ogolnym przypadku zwrotu vat, czy wiesz ze to tez sie tak ma do zwrotu vat srodka trwalego, sfinansowanego z pieniedzy unijnych (dotacja 40 tys z urzedu pracy)??? W kazdym badz razie dziekuje za zainteresowanie:D
Jestescie tofane:*

WItam się i ja :)
Trójmiasto także skąpane w deszczu i szarościach ;/ Brrrrrr aż się nie chce z wyrka wstawać

MIŁEGO DZIONKA ŻYCZĘ

Nadrobiłam :-) Widzę, że imprezka się rozkręciła na maxa :) My dziś wieczorem idziemy do znajomych pograć w Magię i Miecz (miał być Monopol, ale za dużo chętnych się zebrało) i ci co mogą, będą dopijać pozostałości po Sylwestrze, więc będę robić za kierowcę wieczorową porą :-)
Moje ziwerzaki poukładały się ze mną w łóżku i lekko już pochrapują :-D

reklama
Do góry