reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Ja już popcorn też wszamałam
Polusia- w takim razie przepraszam ale sama widzisz tyle Was tu wpadło że ciężko się połapać tak więc jeszcze raz przepraszam ale te naskoki na ciąże Nasze co raz bardziej mnie drażnią
Polusia- w takim razie przepraszam ale sama widzisz tyle Was tu wpadło że ciężko się połapać tak więc jeszcze raz przepraszam ale te naskoki na ciąże Nasze co raz bardziej mnie drażnią
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wiesz co przeczytaj mój pierwszy post - ja nie napisałam o nikim że jesteście głupie, to moja droga wichrzycielko napisała Czarnuszka. leć do okulisty i do ginekologa bo chyba ciąża na oczy Ci się rzuciła- teraz Cię obrażam jakbyś nie doczytała
polusi prosze o nie obrażanie innych forumowiczów....
jak i wogóle o nie wypowiadanie się na temat konfliktu który został już zakończony...
hope to ty zarłok jesteś... haha
ja się zdążyłam zaledwie wykąpać.. znaczy prysznic brałam;-)
bardzo proszę ja również Cię przepraszam żeby mnie tylko myszy nie zjadły teraz bo obraziłam ciężarną kobitkęJa już popcorn też wszamałam
Polusia- w takim razie przepraszam ale sama widzisz tyle Was tu wpadło że ciężko się połapać tak więc jeszcze raz przepraszam
Kamcia do tego akurat nie powinnaś się wtrącać wyjaśniłyśmy sobie to same bez pomocy innych
dobranoc, a na marcówki2010 zapraszam
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
a ja przed ciążą to wpierniczałam każdy rodzaj orzeszków aż mi się uszy trzęsły a teraz w ogóle nie mam na nie ochoty a wręcz przeciwnie mam wstręt
reklama
paulineczka1989
Czerwiec 2011
Ojej.. Ale dawno mnie tu nie było.. I widzę troszkę się działo..
Hopei Jolek27 a ja dziś właśnie zjadłam popcorn... i orzeszki ziemne właśnie dokańczam:-)
i znów jak wieczór męczy mnie zgaga:-(
Hopei Jolek27 a ja dziś właśnie zjadłam popcorn... i orzeszki ziemne właśnie dokańczam:-)
i znów jak wieczór męczy mnie zgaga:-(