reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

bardzo proszę :) ja również Cię przepraszam :) żeby mnie tylko myszy nie zjadły teraz bo obraziłam ciężarną kobitkę :):)

Kamcia do tego akurat nie powinnaś się wtrącać wyjaśniłyśmy sobie to same bez pomocy innych

dobranoc, a na marcówki2010 zapraszam :)

przeprosiny przyjęte więc może nie zjedzą :-p ale naprawdę nie warto wtrącać w konflikty Nasze nie narodzone dzieci tak samo jak za dzieciaka nikomu się nie pozwalało powiedzieć złego słowa na rodziców a w szczególności na mamę

reklama
Jakoś mam od dziś uraz do marca :-(

Paulineczka na zgagę dobre są migdały, a dla mnie rewelacyjne było mleko w proszku :-)

polusia pilnuję porządku , jesli jesteś tu gościnnie to nie powinnaś mówić żebym się nie wtrącała , jak i nie powinnas obrażać nikogo..
przypominam że to Wy tu wpadłyście i zaczxęłyście robić problemy....
a własnie Wy nie powinnyście się wogóle wtrącać...
Koniec tematu..
kolejne posty związane z konfliktem będą usuwane.....!!!

Ok ja uciekam do wyrka i chciałam napisać że jutro raczej mnie nie będzie bo jedziemy do mojej siostry tak więc miłego dzionka jutro i do następnego miłego :-)
aha i przepraszam jeśli komuś źle się czytało moje posty dzisiejsze i mam nadzieję że to że udzieliłam się w "konflikcie" nie wpłynie na Naszą dalszą znajomość ale nie mogłam przejść obok tego obojętnie ponieważ poczuwam się troszkę do tego iż ten konflikt się zaczął mogłam nie odpisywać zance na zapytanie co się dzieję z Yrą może byłoby inaczej ale trudno czasu nie wrócę :-(

Buziaki :*

futrzaczku nie uciekaj..

mnie jeszcze zastanawia jedno..
Yra prosze mi odpowiedziec z którego niby wątku zamknietego coś wuniosłam.. i na którym się tak udzielam ze mogłabym coś wynieść...
bo skoro wiesz to wiesz...
chciałabym zebyś mi tu i teraz odpowiedziała... i dała tego przykład... ponieważ nie będziez mnie bezpodstawnie oczerniać i wymyslach historyjek

Kamcia - przepraszam ale może napisz do niej priva w tej sprawie, ja Tobie wierze i nie potrzebuję potwierdzenia tego że jesteś uczciwa! nie ma co rzeczywiście w to dalej brnąć każda z Nas jak chce może się cofnąć wstecz i poczytać jak było i myślę że wszystko będzie jasne.

reklama
Do góry