reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Oj tak ja tez na znak protestu ide spac, bo juz nie moge tego czytac, zapisalam sie dla forum dla przyjemnosci a nie nerw. Myśle ze to obrażanie majowek jest conajmniej nie na miejscu nie rozumiem tej calej chorej sytuacji. Jestem osoba totalnie bezkonfliktowa i nie zamierzam tracic tiu nerw. Do jutra majoweczki :*

Kamcia to sie nie denerwuj bo pamietaj ze nie mozesz. Uspokoj sie i porozmawiaj na spokojnie Yrą bez nerwów. Ale najlepiej jutro jak nerwy opadną. Ja tu tylko napisalam ze Yra nie ma konfliktow na innych forach jak ktoras z Was tak napisała. Zamiast sie trzymac razem to sie klocicie. Na dodatek wszystkie w ciazy. Ja mysle tez ze Twoje kolezanki dolały troche oliwy do ognia. Jestes dorosla wiec wiesz co robisz. Masz swój rozum wiec porozmawiaj z Yrą i sobie wyjasnicie wszystko. Problemy trzeba rozwiązywac.

Pozdrawiam ciezarówki i nie denerwujcie sie tak

mam głos , dlatego chcę moje kochane marcówki prosić o to abyśmy wróciły do siebie, gdzie jednak jest wyjątkowo i teraz tym bardziej doceniam jak jest tam i jaka panuje atmosfera.

chciałabym ZAKOŃCZYĆ MÓJ TEMAT - mam termin na Maj2011 ale majówką 2011 na forum BB nie jestem i już nie będę.

Powodzenia dziewczyny.

zakończcie dyskusję, tak będzie dla wasz dla wszystkich lepiej. i dla Ciebie Vi też - piszesz bzdury totalne. nie odnosisz się do tego jak było naprawdę.

ale nie chce mi się już tego tłumaczyć, prostować. nie jesteś tego warta.

a po co się uzewnętrzniłam na forum marzec2010 - proste, bo tak mnie rozumieją, wspierają, pomagają . może jak się zżyjecie razem ze sobą też kiedyś jak my to takie wsparcie od siebie dostaniecie.

KONIEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no śmieszne to co nie??;-) może teraz My zrobimy nalot u nich hahahahaah żartuję jeszcze tak nisko nie upadłam żeby wielkie haloo robić z niczego ojjj widać rzeczywiście kobietki się lubią jedna za drugą w ogień by wskoczyła :-D:-D

Kamcia nie tłumacz się bo nie ma po co!!!!! Widać koleżanki są w temacie bo przecież przetrzepały nasze forum!!!!!!!!!!!!!!!!!

wisienka do jutra:*

poziomki... nom ja tak samo... napisałam jej już raz jak się zachowuje..
ale widzisz... potwierdziło się ...
z palca wyssane sobie argumenty podała ze ja wymyśliłam grupę , ze jej dałam ignora .. to jest dla mnie śmieszne..
albo ze w innych grupach mam konflikty jak do zadnej wspólnej nie należymy..
po 2 gdybym była konfliktowa nie mogłabym być moderatorem tylu działów bo moderator powinien być bezkonfliktowy..

a co do grupy to kazdy może zakładać grupy czy to zamknięte czy otwarte i kązdy może zapraszac do nich kogo chce...
ale Yra o tym nie wie..
dla wszystkich jest forum otwarte.... i tyle....

a co do tego ze neguję jakieś wypowiedz i na temat imion.. boże każdy się wypowiada, jedne imiona się podobają inne nie , jak mi się podobają to pisze że łądne jak nie mówię że nie .. nie bedę każdemu się podlizywać i móić ślicznie jeżeli takie imię jest nie w moim typie...
mają problem nie mają się czego czepiać to się bzdur czepiają...
chyba idę wziąść szybki prysznic i zaraz wrócę.. bo musze ochłonąć....:sorry2:

reklama
czarnuszka - napisałam właśnie żeby dziewczyny sobie wytłumaczyły na spokojnie wszystko a Wy wpadacie i bez przeczytania czegokolwiek od razu robicie nalot to nie jest uczciwe a przede wszystkim bardzo denerwujące jest to że z taką ironią boicie się o Nasze dzieci to naprawdę przykre.

wisienka - dobranoc :* na forum jak widać dzieją się różne rzeczy

Do góry